Annem benden nefret ediyor

[sıze=2]annenle açıkca konuş, bu durumdan hiç hoşlanmadığını, beddualarından, hakaretlerinden rahatsız olduğunu, psikolojinin bozulduğunu bilsin mutlaka..ama ciddi anlamda konuş..bakalım ne diycek..[/sıze]
------------------------------------------------------------------
[sıze=2]babanla yaşamak gibi bir şansın var mı?
Yani baban yalnız mı kimle yaşıyor?
Seni kabul ederse baban bence bunu bir düşün sonra da babana aç konuyu..
Babandan olumlu cevap alırsan annenle konuş.
Sonuçta 22 yaşındasın.
Kendi kararlarını verebilirsin.
Annen seni çok üzmüş ve ruh sağlığın iyiye gitmiyor sanırım.
Silkelen kendine gel, hayatı kendine zindan etme..
çaresi bulunur mutlaka bu durumun.
[/sıze]

anne canım atsan atılmaz satsan satılmaz

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama, bir an önce meslek edin ve düzenini kur....
Sonra da ayrıl o evden..Uzun ve zorlu süreç olacak belki ama senin için en hayırlısının bu olacağını hissediyorum...

Rabbim inş sana hayırlı senin üzmeyecek,biribirinize sewgi we saygıyla yaklaşacağın bir eş nasip eder yada kendi ayakların üzerinde durabilceğin bir iş...lütfen güclü ol..Allah yardımcın olsun

Aynı annemle ben gibisiniz sizde yapıcak birşey yok yaşın kaç bilmiyorum ama evlenmeyi düşünüyorssan biraz önce kurtulmaya bak

affedersiniz ama evlilik asla kurtulus yolu degildir olmamalidir , ne kadar kotu akil veriyorsunuz, bi kadinin meslegi varsa ayaklari uzerinde kimseye muhtac kalmadan yasa bilir , anne de olsa babada da olsa kocada olsa kimseye muhtac olmamali, genc kizlar bi yasdan sonra ayaklari uzerine basa bilmeli , dimdik ayakta durur kimsede ezemez , egitim demek meslek demek meslek para demek para guc saygi demek bunlarda sizin ezilmezsizliginiz olur, bir kadin bin erkege deger yeterki akli basinda dimdik dursun , mesleksiz cogu evli bayanlarida goruyoruz maddi yonden kocalarina bagimli bosanamayanlar caresiz dert cekenleri, bu bayan calisan kendi basinada durabilen birey olsaydi anne si boyle davrana bilirmiydi ....caresizligini biliyor bisey yapamaz edemz tumn sinirini kizkinligini kizdan cikartiyor, belkide asil hirzi kendinedir.....

Yasim birde 22 .. Kucukte dglm aslinda.. Kendi yuvamida kurmak isterim. Babama gitsem .. Babami bile fazla tanimiyorum. Baska ulkede yasiyor oda. Beni orde neler beklicek bilmiyorum.. Baba evindede yasiyamam hrzmn.
Birde sorun surda kendimi bildim bileli hep aile sorumu yasadim kavga dovus..
Flim gibi sanki..

Sürekli iş başvurularında bulunun, inşallah birinden biri olumlu sonuçlanır da işe girer kafa dağıtırsınız ve ekonomik özgürlüğünüz olur

Belki de üvey babanız annenizi dolduruyordur bu yüzden

Yine de sanki anneniz normal değil, psikolojik problemleri olabilir

O yüzden onun dediklerini kafanıza takmayın

Üzüldüm doğrusu, en kısa zamanda iş bulmanız dileğiyle.. Allah yardımcınız olsun..

Şu anda en iyi çözüm çalışman canım.
erkek arkadaşınla gerçekten emin olmadan evlenme.
Bir kapandan çıkıp başka birine girme.
eğer gerçekten istiyorsan ve eminsen evlen.
Daha büyük sorunlar yaşayabilirsin acele karar verirsen.

Bugun bazi yerlerde is gorusmem oldu.. Insallah olur. Cok caresizim cunku cok arada kaldim..
Erkek arkadasimi seviyorum ..sadece evlilikten korkuyorum hep kotu ornek gordum
En yakin arkadasim bile evime gelmiyor annem yuzunden. Annem hic kimseyi begenmez. Yuksek okumus doktorlar fln ornek aliyor sosyetiklere.. Bazen diyorum anne sen niye oyle o gozlen bakiyorsun insanlara birazda aynada kendini gor diye.. Kizmaya basliyor bsy diyemiyorum duvar gibiyiz

Demek ki annenin fikirlerini baz alarak değerlendirme yapmıycan.
Sağduyuna güven öncelikle.
Erkek arkadaşınla mutlu olabileceğini düşünüyorsan,
sadece evlilikten korktuğun için kaçma.
Aksine mutsuz evlilik içinde büyüyen insanlar mutluluğun değerini bildikleri için daha sıkı sarılır yuvasına.
Yeterki sen mutlu olacağına emin ol.

annenin sorunları var belli .fazla alıngan olma kendine zrar verirsin kulak asma dediklerine .o senin annen sonuçta sana birşey olursa onun canı yanar eminim .iş bulursun inşş canım

annem hep boyle.. Uvey babamlan aralarida iyi dgl adam eve aksamdan aksama geliyor.
Yasim 22 .. Annemin ilk evliligi de iyi gitmedi 2 ci evliligide.. Bir evlilik nasil kendim bilmiyorum. Evlenmekten korkar oldum. Benim kaderim kotu olucak oyle hisediyorum mutlu bir evlilik yok sanki
.. Guvenmiyorum artik bsye.. 1 yildir bir iliskim var seviyorumda onu, evlenmeyi dusunuyor benlen, ama erkek arkadasim baska bir ulkede yasiyor. Evlenincede onun ulkesine gitmemi istiyor. Cok uzak.. Ya iyi gitmezse o evlilik? Naparim diye dusunuyorum.

öz babam beni zamanindada cok gormek istemis ama annem izin vermedi. Avukatlara mahkemelere basvurulmustum.
Sonra babam cikiyor yine karsima yilar sonra.. Annem asla istemiyor babamlan gorusmemi.
Gizli sakli gorusuyorum iste babamlan.. Cok gucume gidiyor bazen.
Herzmn harclik verir babam bana..

Gidecek iki yolum var ya babama yada evlilik..
Evde durmak bana iyi gelmiyor artik psycholojim bozuluyor artik.
Durmadan beddua ediyor annem bana .. Yoruldum!

allah der ki:''biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık''...yaşadıkların gerçekten üzücü şeyler..herşeyden önce sabırlı olmalı ve mantıklı düşünmelisin..tabi ki çok zor senin için ama unutma allah kuluna yeter..benim sana tavsiyem oku..üniversite oku..meslek edin kendine..çalış..evlensen de kendi ayakların üstünde durabil..inan bana büyük aşklarla başlayan evlilikler de birgün hüsranla sonuçlanabiliyor..ve olan kadına oluyor..evdeki baskıdan stresten kaçayım derken daha kötüsüne yakalanabilirsin..tüm bunları göz önünde bulundurmalısın.. Görüştüğün kişi nasıl biri bilmiyorum ama inşallah iyi biridir..ama mutlaka bir işin diploman olsun..en kötü şartları göz önüne alarak yaşamalısın bu hayatı..benim kaderim kötü olacak diye düşünme sakın..ilk cümlemi oku ve elinden geleni yap..namaz kılman çok güzel birşey..allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin inşallah..bol dua et canım..sabır...

Yasim birde 22 .. Kucukte dglm aslinda.. Kendi yuvamida kurmak isterim. Babama gitsem .. Babami bile fazla tanimiyorum. Baska ulkede yasiyor oda. Beni orde neler beklicek bilmiyorum.. Baba evindede yasiyamam hrzmn.
Birde sorun surda kendimi bildim bileli hep aile sorumu yasadim kavga dovus..
Flim gibi sanki..

canım sen bir an önce iş bul, yasın daha küçük hatalı bir evlilik yapıp hayatını daha cok karartma,iyi bir iş bul, calış çabala
üzüldüm haline,daha küçücük bir kız anne azarlar baba ortada yok
ne denir ki annene babana
Allah sana sabır versin,hersey güzel olsun bari bundan sonra insallah

Merhaba,
hemen aklıma gelen bir fikri yazmak istiyorum sana..canım annene bir mektup yazarmısın ?ama lütfen tamamen duygularını ,kırgınlıklarını ve olması gerektiği gibi hayal ettiğin gibi anlat anne/kız ilişkinizi ...Anneni yargılama ,kızma ,söylemek istediğini dolandırmadan anlat ona,onun anlayacagı dilden ...Sana uzun uzun yazmak isterdim ama çıkmalıyım şimdi ..bol şans canım ,inanki üzüldüm durumuna ,ama düzelecek sen hiç merak etme

Back
X