K
kresemira
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kresemira
annem kardeşime farklı bana farklı muamele yapıyor kardeşim herzaman sevgisini daha fazla gösterirken benden esirgiyor.benimde bir evladım var 2 yaşında bir tane daha olsa asla farklılık duymazdım ama neden kimse beni anlamıyor? bağzı anneler bunu yapıyor.parasını pulunu kardeşimden esirgemezken ben evliyim diyemi bilmiyorum ama evlenmeden öncede böyleydi benden kep kısıtladı.kız arkadaşlarımla sohbetlerimde annem bana çok alır ,ben bilmeden getirir önüme yığar herşeyi bana çok düşkündür diyenlere özeniyorum doğrusu ve onlar annelerine karşı gelme,kalp kırma, laf söylemelerine rağmen anneleri onlar için kendi hayatını unutmuş halde yaşıyor.benim annemse gezmeyi eylenmeyi kendisi için yaşamayı giyinmeyi çok sevip her konuda bencil olup beni aklına bile getirmiyor,maksadım annemi kötülemek değil asla.o benim annem.ama ben bana bir gün olsun bir toka alıp gelsin bi tşört alıp gelsin istiyorum bunu ondan görmek istiyorum ama olmuyor.aklına bile gelmiyor.kardeşime ise daha liseye geçmeden gitarlar alındı, kurslara yollandı,bilgisayar alındı her istediği yapıldı annem tarafından anneler neden erkek çocuklarına karşı böyleler bilemiyorum.fakat tek bildiğim çok üzülüyorum.annemin bana sarılışı bile kardeşime sarılışı kadar can değil.bunu hissediyorum.ayrıca babamlada boşandılar her zaman onun yanında oldum babam onu çok üzdü ve yıprattı çünkü.ama o benim maddi manevi hiç bir sorunumda yanımda olmadı.bunu ondan istediğim halde olmadı.her neyse benim annemde böyle işte sağdece biraz rahatlamak istedim yazdım içimi buraya döktüm biraz olsun rahatladım.sizleri sıktıysam beni affedin arkadaşlar.benimde dünya tatlısı ırmak adında bi kızım var onun için değil giyim kuşam özel zevkler hayatımdan şu an vazgeçerim gözümü kırpmadam ben bu tür bencil kadınları insnları anlayamıyorum lütfen beni mağzur görün.sevgiyle kalın :çok üzgünüm: