Annem beni çıldırtıyorr

EbrarinAnnesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
742
1.133
43
36
Şuraya yazıp rahatlamak ıstıyorum eşim 1 haftadır memlekette anneme bıraktı benı ama oynatmaya az kaldı..
benımkı gıbı annesı olan var mı bılmıyorum ama tanısanız hak verirdiniz
sureklı benı beğenmemesi aşırı düzen takıntısı ses tonunu sureklı yukseltmesı..bekarken de böyleydi ama en azından şimdi yapmasa..27 yaşındayım hala çocuk gibi azarlıyor,batıl inançları var onları dayatıyor..sureklı namaz kılmamamı eleştiriyor ne yapayım ben de biliyorum hatamı ama bana kendimi çok kötü hissettiriyor.. evlendin yine akıllanmadın hala aynısın biraz allaha sığın hamilesin çocuğun kuran dinlesin offff ben zaten duamı ediyorum rabbime her daim.. çocukluktan beri böyleydi hep korumacı ama koruyuculuğu bana zarar verirdi..koşma düşersin öyle yapma elalem ne der.. sayesinde panik ataklı pısırık bi kişilik geliştirdim...tepki olarak da konuşmuyorum hiç onunla anca soru sorarsa tek tük cevap veriyorum ondan da şikayetçi herkesin kızı fıkır fıkırmış annesiyle her şeyi paylaşırmış ben neden böyleymişim..bende kendisinin kopyasını görmek istiyor ama ben başka bi bireyim.. evime temizlikçi ablayla birlikte geldi ben demiştim evim çok kirli diye temizlikçi gidince şunu şöyle yap bi daha bunu böyle koy böyle ol şöyle ol temizlikçiden utandım bilmem ne... zaten kadın temızlık ıcın para alıyo ben mi silseydim evi zaten çalışıyorum yoruluyorum ama yokk..şimdi işi bıraktım diyo ki artık düzene girersin her gün evini süpürürsün dolaplarını böyle dağınık bırakmazsın yahu ben istemiyorum kendimi yormak ben dağınık dolap seviyorum hayatıma bu kadar karışmasından yoruldum atanıp başka şehre taşınmak istiyorum...cidden bekarken de evde kendimi huzursuz hissederdim şimdi de öyle..kıyafetlerime bıle karışırdı onu gıyme bunu gıyme..evdeki fotogralarımızı görmüş kaldırsan iyi olur diyor cunku onun dnyasında eşinle sarıldığın fotoyu kımse gormemelı..bi an önce eşim gelse evime gitsem diye bakıyorum..bi yandan da üzülüyorum o beni dogurmus eziyet çekmiş ama bana psikolojik olarak o kadar zarar veriyo ki sinirim geçmiyor.. az evvel sarı çoraplarıma takmış bunları at rengi hiç güzel değil diyo yepyeni çorabı niye atayım allahım sabır ver ya sırtıma bi ağrı saplandı boğazım düğümlendi ben de size anlatıp rahatlamak istedim..

Son düzenleme:
Çok zor, cahil.
Ama ne yapacaksınız anneniz. Madem rahatsızsınız kendi evinizde kalın neden annenizdesiniz?
Orada durmak zorunda değilsiniz. Koca kadınsınız.

Size negatif enerji veren kişiler anneniz dahi olsa uzak ve mesafeli olmanizda yarar var
Bu yoruma katılıyorum hamilesiniz sonuçta
Anneniz büyüdüğünüzün farkında değil anne olmuşsunuz 27 yaşındasınız
Baskıcı ve müdahaleci
Böyle yapmasına izin vermeyin
Ayrıca namaz allah için kılınır kul için değil
Çok yanlış düşünüyor anneniz dinimizde zorlama yoktur

Anneniz ile aranız iyi değil gidip evinde kalıyorsunuz bu bana ters

Hadi onu geçtim de daha altı haftalık hamilesiniz bunu neden söylediniz mesela aceleniz ne

Yani mesafe koyun

Anneniz değişmez tek imkan onunla olan ilişkiyi azaltmak

Temizlikçinin yanında annenin ne işi var

huyu belli sana uymuyor ona attığın hiçbir adımı söyleme

Büyüdüm çocuk gibi davranıyor diyorsunuz ama bu hakkı siz veriyorsunuz hayatınızda sadece misafir olarak bulunsun

Anlattıklarınızda aktör neden anneniz

Anneniz ile aranız iyi değil gidip evinde kalıyorsunuz bu bana ters

Hadi onu geçtim de daha altı haftalık hamilesiniz bunu neden söylediniz mesela aceleniz ne

Yani mesafe koyun

Anneniz değişmez tek imkan onunla olan ilişkiyi azaltmak

Temizlikçinin yanında annenin ne işi var

huyu belli sana uymuyor ona attığın hiçbir adımı söyleme

Büyüdüm çocuk gibi davranıyor diyorsunuz ama bu hakkı siz veriyorsunuz hayatınızda sadece misafir olarak bulunsun

Anlattıklarınızda aktör neden anneniz

ne de olsa anne diyorum cok sevıyor ıyılıgımı ıstedıgı ıcın yapıyor vs gelme anne diyemem ki.. tek kızım aşırı düşkünlğü var bana.. evlendım diye depresyona girmişti.. ama haklısınız daha mesafeli durmam gerek nasıl yapacaksam..
hamılelıgı de ben soylemedım rüyasında görmüş ne hıkmetse kendı aradı öyle mi diye inkar edemedim :)
allah bana sabır versın ısın garıbı uc yengem var yanı uc gelınıne de böyle davranmaz onlara asla karışmaz

obsesif anne modeli çocuk için çok olumsuz bir durum akademik başarı getirebilir ama insan ilişkilerinde sorunlu bireyler olabilir kişi sizin anneniz o öyle ona göre hatalısınız ne kadar iyi bile olsanız
annenizin sizi olduğu gibi kabul etmesini sağlayın başka seçeneğiniz yok

Ayy aynı annemle ben kopyayız kız valla kaynanam bile benimle böle degil anneden yaka silker oldumtabi annemdir ne diyim ama sana tavsıyem pek birsey deme cvp verme ben öle buldum kendi konusuyo ben dinliyorum sonrada haklısın deyip geciştiriyorum yoksa mümkünatı yok ve bende maalesef tek kızım bence ı yuzden böleler mükemmelliyetcı kendişeri gibi olsun istyorlar bizleri

benimkide böyle ne yazıkki :(
evlendim hala herşeyime karışır eşimle nereye gideceğimize bile müdahele ediyor planlarımızı bozuyor. Artık gizli sakli plan yapmak zorunda kalıyorum ama çok üstüme geliyor bunaltıyor :KK43:, mesela sürekli mesaj atar hemen cevap vermeyince kızar :kızgın:

ne de olsa anne diyorum cok sevıyor ıyılıgımı ıstedıgı ıcın yapıyor vs gelme anne diyemem ki.. tek kızım aşırı düşkünlğü var bana.. evlendım diye depresyona girmişti.. ama haklısınız daha mesafeli durmam gerek nasıl yapacaksam..
hamılelıgı de ben soylemedım rüyasında görmüş ne hıkmetse kendı aradı öyle mi diye inkar edemedim :)
allah bana sabır versın ısın garıbı uc yengem var yanı uc gelınıne de böyle davranmaz onlara asla karışmaz

Tamam iyiliğinizi istiyor da evinize temizlikçi geleceğini nerede biliyor neden biliyor

Kirli ise temizleyin annenize laf düşürmeyin

İyiliğim için demeyin bir de sizi yetersiz gördüğü içindir belki her şeye dahil olması

Bebek doğunca da bu tavır devam eder lohusa iken üzülürsünüz

Şimdiden çok net karışma bana deyin buraya yazdığınız gibi ben dağınık dolap seviyorum sana ne deyin ki durması gerektiğini hissetsin

Kendine göre haklı olabilir ama kimse sizin duygularınızı almadı
Anneniz sizi robot sanıyor herhalde
Anlatacakları daha doğru daha hoş şekilde söylese bu şekilde düşünemezdiniz diye düşünüyorum
27 yaşında evli hamile bir kadına çocuk muamelesi hoş değil
Sizin çocuğunuz olacak yahu

Aynı benim annem.diger gelinlere asla ses cıkartmaz ama kızlarının herseyine karışır.misafirliğe gelmesini istiyorum ama gelincede pişman ediyo yok evi temizleyelim yok surası niye böyle.yada yemek hazırlıyorum yok niye bu yemeği yaptın beni misafirden sayma bunları söyleyince iyi niyetinden yapıyo ama abartıyo fazlasıyla.mesela yemeği kuruyorum gel yiyeli. Yok tokum diyo yada alıyo yemeğini bizim tabaklara koyuyo bunlatıcı derecede davranıyo ama onu çokta seviyorum.malesef katlanıcaz artık

Back
X