Annem beni cok üzdü

zeyyil123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
8
4
3
38
Merhaba arkadaslar.
Öncelikle, okudugunuz icin simdiden tsk ederim. Bir derdim var, ve yanlis olan benmiyim degilmiyim bilmiyorum, o yüzdende sizden akil ariyorum.
Ben yurtdisinda dogup büyüdüm, ama ne olursa olsun kendimi hep türk olarak hissetmisimdir. Annem ile aramiz mükemmel degil, annem cok zor ve otoriter bir kadin, hep kendini merkez gören (yani hayatimda hep oldu bitti hep onun sorunlari ve düsünceleri önemli, ve oldu bitti anne-kiz rolü tam tersi bizim aramizda, ben hep ona "annelik" yaptim) ve bir cok takintilari var yasla ilgili.

27 yasimda ilk defa anne olacagim yakinda, ama annem bunu sanki ona karsi ihanet yapmisim gibi algiliyor, hani onu simdi anne anne yaptim diye.

Neyse, asil konu bugün ki telefondaki konusmamiz. Hamileyim, ve bugün hasteneye gittim muayene olmak icin - bebegim bi turlu dogmak istemiyor ve hastanede beni doguma girecek yöntemleri konustuk.
Bu arada, af edersiniz hastanedeki ebe, esimle cinsel iliskiye girmeme tavsiye etti, yardim eder diye söyledi.

Sonra annemle telefonda konusurken, annem ne oldu ne dediler hastenede diye sordu, bende anlattim, ve anlatirken anneme söyle dedim "birde af edersin, ebem cinsel iliskiye girmeye diye tavsiye etti", annem tutup bana "ben türküm, böyle konusman dogru degil insanin annesiyle!" diye sert konustu. O an cok üzülüp utandim.
Normalde ben annemle hic bu konulari zaten konusmam, ama ne biliyim, hani ilk defa anne olacagim, dogum heyecani/korkusu var, birde annemden biraz akil istedim, acik konustum iste.

Onun öyle cikismasi beni cok üzdü, ne yani, sen turksun ben patates miyim?? Annemin öyle söylemesi sanki beni kücümsemis gibi oldu, "ben türküm!".. yani beni sanki gavur yerine koydu.
ôzür diledim, ve dedimki tek annemle bazi seyleri paylasmak istedim kusuruma bakma.

Sizce cok mu edebsizce davrandim? Normalde zaten böyle konulari konusmam annemle, ve tabiki detayada girmedim, ama insan yinede bazi seyleri konusamaz mi annesiyle? (tabiki detaya girmeden)

Kendimi cok kötü hissediyorum, ve beni baya üzdü bu olay. :.(

Ya oturupta "dün gece kocamla şööle bir fanteezi yaptık" gibi ağzını yaya yaya seks hayatından kesitler anlatmamışsın ki, ebe'nin verdiği tavsiyeyi söylemişsin. Hem annen kusura bakmasın ama hamilesin, heralde yastıklardan, yorganlardan hamile kalmadın.
Çatacak yer aramış gibime geldi.
Benim anneminde var bu tarz çıkışları ben genelde susuyorum, ısrarcı olursa suratına kapatıyorum.
Madem moralini bozuyor, o zaman konuşma onunla. Kafana takılanı buraya yaz.

Merhaba arkadaslar.
Öncelikle, okudugunuz icin simdiden tsk ederim. Bir derdim var, ve yanlis olan benmiyim degilmiyim bilmiyorum, o yüzdende sizden akil ariyorum.
Ben yurtdisinda dogup büyüdüm, ama ne olursa olsun kendimi hep türk olarak hissetmisimdir. Annem ile aramiz mükemmel degil, annem cok zor ve otoriter bir kadin, hep kendini merkez gören (yani hayatimda hep oldu bitti hep onun sorunlari ve düsünceleri önemli, ve oldu bitti anne-kiz rolü tam tersi bizim aramizda, ben hep ona "annelik" yaptim) ve bir cok takintilari var yasla ilgili.

27 yasimda ilk defa anne olacagim yakinda, ama annem bunu sanki ona karsi ihanet yapmisim gibi algiliyor, hani onu simdi anne anne yaptim diye.

Neyse, asil konu bugün ki telefondaki konusmamiz. Hamileyim, ve bugün hasteneye gittim muayene olmak icin - bebegim bi turlu dogmak istemiyor ve hastanede beni doguma girecek yöntemleri konustuk.
Bu arada, af edersiniz hastanedeki ebe, esimle cinsel iliskiye girmeme tavsiye etti, yardim eder diye söyledi.

Sonra annemle telefonda konusurken, annem ne oldu ne dediler hastenede diye sordu, bende anlattim, ve anlatirken anneme söyle dedim "birde af edersin, ebem cinsel iliskiye girmeye diye tavsiye etti", annem tutup bana "ben türküm, böyle konusman dogru degil insanin annesiyle!" diye sert konustu. O an cok üzülüp utandim.
Normalde ben annemle hic bu konulari zaten konusmam, ama ne biliyim, hani ilk defa anne olacagim, dogum heyecani/korkusu var, birde annemden biraz akil istedim, acik konustum iste.

Onun öyle cikismasi beni cok üzdü, ne yani, sen turksun ben patates miyim?? Annemin öyle söylemesi sanki beni kücümsemis gibi oldu, "ben türküm!".. yani beni sanki gavur yerine koydu.
ôzür diledim, ve dedimki tek annemle bazi seyleri paylasmak istedim kusuruma bakma.

Sizce cok mu edebsizce davrandim? Normalde zaten böyle konulari konusmam annemle, ve tabiki detayada girmedim, ama insan yinede bazi seyleri konusamaz mi annesiyle? (tabiki detaya girmeden)

Kendimi cok kötü hissediyorum, ve beni baya üzdü bu olay. :.(

anneniz öyle bir açıklama beklemediği için biranda fevri davranmıştır, yani oda sonradan düşününce hatasnın farkına varır, yadırgamayın annenizi ona ters gelmiş olabilir,bunda bişey yok

Bana çok tuhaf geldi evlendiğimde ilişkiye giremedim bi türlü korktum kendimi kastım ve arayip anneme sordum ne yapabilirim diye. Ben mi çok rahatım acaba

Düsünceleriniz cok tsk ederim, icim biraz rahatladi. Ne bileyim, annemin öyle cikismasi onuruma dokundu, cünkü bir de tutup "türkler arasinda normal degildir annenle böyle acik konusman, bazi konular senin kendi mahremiyetin, annenle paylasilmaz" dedi.

tamam, anliyorum, ama sanki söyle böyle yapcagiz da demis olsaydim hadi biraz anliyacagim tepkisini. Ama bu aralar zaten ne zaman annemle konussam hep sonra agliyorum, hep uzuyor beni, esim artik annenle fazla konusma bile diyor. Hamile kaldigimdan beri iyice uzaklasti, annemi bu son 10 ay icinde en fazla 5-6 defa gordum, halbuki aramizda tek 30 dk'lik yol var, ama kadinin beni gormeye hic ilgisi yok. Gordugum zaman hic hamileligimle hic ilgilenmedi bile, cünkü kabullenemiyor anneanneligi, kendini dahada yasli hissettirdi galiba.

Ah annen benim anneme o kadar cok benziyorki anladigim kadariyla. Ama benim annem daha beteridir anlatsam roman olur. Bosver sen yanlis birsey dememissin. Bu yapida insanlar mutlaka takacak birsey bulur zaten o yuzden he de gec takilma, zaten hamilesin uzme kendini bebegini dusun sen :KK46::D

Ah annen benim anneme o kadar cok benziyorki anladigim kadariyla. Ama benim annem daha beteridir anlatsam roman olur. Bosver sen yanlis birsey dememissin. Bu yapida insanlar mutlaka takacak birsey bulur zaten o yuzden he de gec takilma, zaten hamilesin uzme kendini bebegini dusun sen :KK46::D
Sagol güzel sözlerin icin, baya tesellendirici. Anlat, roman olsun, okumak isterim hikayeni.

Annen balkona falan turk bayragi asmistir o gazla, hey allahim ya, ne gerek var boyle coskuya, tepkiye...
Neyse bosver, fevrilik yapivermis iste, beklemedigi bir anda soyleyince sacma davranmis...
Sen sikma canini, bebeginle mutlu mesut takil, ufak konular bunlar...

Sagol güzel sözlerin icin, baya tesellendirici. Anlat, roman olsun, okumak isterim hikayeni.
Ablamin dogumunda streslenip enisteme tekme tokat dalan, sevgilimiz olmasini kendine ihanet sayan, telefonumun sarji bitse bilerek kapadin benle konusmak istemiyorsun erkek arkadasin ogretiyor bana dusman olmani biliyorum diyen, agzimdan cikan her lafi cok alakasiz yerlere tasiyip gece kavga etmek icin uyandiran bir annem var. Bunlar cok cok kucuk ornekler.. Anlatsam cidden roman olur, bir gun bu mevzuda konu acarim belki yardimlarinizi dusuncelerinizi beklerim :) ama sen dedigim gibi cici tut kendini, kendin ve bebisin icin, mutluluguna golge dusurmesine izin verme hicbirseyin bunlar gecici ve unutulacak mevzular bosver :)

Bazılarımızın annesi evlendiğimizi bülüdüğümüzü kabullenemiyor.. bosver üzülme. Benimkide kızardı heraldee . Bende söylemezdim ztn...

Böyle şeyler demeniz normal abartmış... Anneniz sonuçta hiç kafanıza takmayın. Şimdiden bebeğinizle mutluluklar bu arada:KK36:

Annenin ters sert biri oldugunu soylemisin.bu tarz sozlerede kizicagini bilmeliydin.ve cinsel iliskini demesen daha iyi olurdu.annende firsat ariyormus bulmus bunu kullanmis

Takmamaya calisiyorum ama artik sabrim tasdi, hep oldu bitti kirici ve üzücü hareketlerinden biktim. Bir degil, iki degil hep ezici sekilde davrandi hayatim boyunca, belkide büyütüyor gibi görünebilirim ama artik öyle bi duruma getirdiki hazmedemiyorum artik.

Back
X