Annem beni cok üzdü

Bu konulari annenle konusamicaksin da kimle konuscaksin?
Ben cinsellikle ilgili merak ettiklerimi hep sordum anneme ergenligimden beri.
Annen fazla tepki vermis, boyle seyler konusmayi ayip karsiliyorsa acma bi daha konuyu.

Ablamin dogumunda streslenip enisteme tekme tokat dalan, sevgilimiz olmasini kendine ihanet sayan, telefonumun sarji bitse bilerek kapadin benle konusmak istemiyorsun erkek arkadasin ogretiyor bana dusman olmani biliyorum diyen, agzimdan cikan her lafi cok alakasiz yerlere tasiyip gece kavga etmek icin uyandiran bir annem var. Bunlar cok cok kucuk ornekler.. Anlatsam cidden roman olur, bir gun bu mevzuda konu acarim belki yardimlarinizi dusuncelerinizi beklerim :) ama sen dedigim gibi cici tut kendini, kendin ve bebisin icin, mutluluguna golge dusurmesine izin verme hicbirseyin bunlar gecici ve unutulacak mevzular bosver :)
Gercekten analarimiz birbirlerine benziyor - benim annemde öyle olay yaratici, hep duygularin ve öfkesinin kölesi, kendine hic hakim olamiyan bir insan. Annenin hareketleri kendi annemin kisiligini animsatti

Bu konulari annenle konusamicaksin da kimle konuscaksin?
Ben cinsellikle ilgili merak ettiklerimi hep sordum anneme ergenligimden beri.
Annen fazla tepki vermis, boyle seyler konusmayi ayip karsiliyorsa acma bi daha konuyu.
Yok tövbe, zaten acmam bir daha hic bir konuyu onunla. Annemin bu devamli sert davranislari bana sunu ögretti - maalesefki onunla konustugum seyler bundan sonra tek yüzeysel kalacak, cünkü her bir konuda kadin bir sorun buluyor bende.

Türkler arasında normal değildir diye birşey yok aslında, biz de öyle değil mesela. Ailemde yakın akrabalarımda bir sürü insan gördüm annesine danışıp cinsellik üzerine tavsiye alan.

Zaten sırf Türkiye bile ne kadar geniş bir coğrafya üzerine kurulu. Her bölgenin her ailenin Alakasız konularda Türklük üzerinden ortak bir tutum belirleyebilmesine imkan yok. Bence anneniz sizi hep küçük kızı olarak görmek istediği için bebeği, evli bir kadın olmanızı vs. Kolay kabullenmiyor. Torun gelince de sizi çocuk bakımı konusunda yetersiz hissettirdiğini düşünerek sorun yaşayabileceğinizi düşünüyorum bir süre, ama zamanla yeni konumunuzu kabullenecektir.

Aslinda annen abartmis ama herkesin annesi farkli mesela kimisi cinselligi konusabilir annesiyle kimi konusamaz eskiden beri konusuyodunuzda smdimi tepki verdi mesela? Belki anneniz bi anda garipsemis olabilir bide belkide sizde yabancilarn yasamndan cok fazla sey goruyorsa o yuzden turklugu belirtmis olabilir.

Kötü bi şi dememişsin ki.Normal bence cinselliğe vurgu yapmamışsın ki bi nevi kolay doğum için nasıl olması gerektiğini anlatmak istemişsin.İlginço_O

Aslinda annen abartmis ama herkesin annesi farkli mesela kimisi cinselligi konusabilir annesiyle kimi konusamaz eskiden beri konusuyodunuzda smdimi tepki verdi mesela? Belki anneniz bi anda garipsemis olabilir bide belkide sizde yabancilarn yasamndan cok fazla sey goruyorsa o yuzden turklugu belirtmis olabilir.
Hayir eskiden konusdugumuz bir konu falan degil, aslinda hic bir zaman cinsellik üzerine konusmadik. O yüzdende sasirdim tepkisine, cünkü hoslanmadigini bilsem hadi neyse diyecegim tepkisine ama öyle bir durum da degil. Vallaha bende yabancilarin yasamindan birsey gordugunden sanmiyorum.

Anneye soylenmez de kime soylenir boyle seyler.. Ama dedigin gibi yasiyla ilgili problemi varsa ve 'nene'olmayi kabullenmiyorsa:KK53: dogaldir canm takma kafana

bencede annen durumu biraz abartmış bence kızlar anneleriyle sağlık açısından bu konuları konuşabilirler çok doğal ki sen hamilesin bu günlerde daha titiz düşünebilirsin üzme kendini dert de etme seni çok kırdıysa annene telefon aç ve bunu ona söyle

Back
X