Annem beni delirtecek :(

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
şu an üniversite tercih aşamasındayım tıbbi sekreterlik yazcam puanım da tutuyor ama annemi memnun edemiyorum 3 senedir ygs lys ye giriyorum 3 sene boyunca hep aynı kriz. onune onlarca bolum secenegi koydum hepsine burun kıvırdı. ben seni hep hakim savci olarak hayal ettim gidip sekreter mi olacaksın diyo. ama işte basmıyo kafam matematige dershaneye gittm gene olmadı eger yapabilseydim 1 sene daha kalacak hukuk için savaşacaktım yemin ederim. ama olmuyo ol mu yoo!! küstü bana şimdi de.. annemin küçümsediği kadar kotu mu tıbbi sekreterlik? bu arada soran olursa yaşım 20... teşekkürler şimdiden

hayat senin hayatin sen okuyacaksin istemedigin bolumu zorla okuyamazsin bence bekleme gir istedigin yere annende zamanla kabullencektir sonucta herkes hakim savci olmuyor 3 kere denemissin sonucta annene anlat

Ah bu anneler. Biz onlarin hayallerine gore yasayamayiz ki! sen istedigini ol ama gelecekte meslek sorunlarini ona hic bahsetme yoksa hep basina kakar. benim anneme kalsa neden tipa yada hukuka girmiyormusum. Arkadasim istemiyorum. ama sonunda anladi. sende istedigin bolume git

zaten herkesin annesi babasi avukat hakim doktor olmamizi ister eeee diger meslekleri kim yapacak anlamıyorum :KK34: tibbi Sekreterlik kötü bir meslek değil ilac fabrikalarinda hastanelerde calisirisin oh mis

olmuşken en iyisini istiyor haliyle..
ama 3 sene olmuş, artık bezdin sen de doğal olarak..
ve olmadıysa konu kapanmıştır.. dile kolay 3 sene..
istediğin tercihi yap, hayat benim anne, uğraştım ama olmadı işte ne yapayım de..

hayat senin hayatin sen okuyacaksin istemedigin bolumu zorla okuyamazsin bence bekleme gir istedigin yere annende zamanla kabullencektir sonucta herkes hakim savci olmuyor 3 kere denemissin sonucta annene anlat

Cok denedim karsima alip konusmayi tamam diyor istedigin bolumu yaz şu şu bolumu buldum deyince başka bolum kalmadı mı diyor. Hemen bi surat :-(
Onun gonlu razi olmayinca da ahini aldim sanki hiiic basarili olamicakmisim gibi geliyor, korkuyorum

Yalnız tıbbi sekreterlik sınavsız geçişle öğrenci alıyor nasıl gideceksinki? vakıf üniversitesi mi?

şu an üniversite tercih aşamasındayım tıbbi sekreterlik yazcam puanım da tutuyor ama annemi memnun edemiyorum 3 senedir ygs lys ye giriyorum 3 sene boyunca hep aynı kriz. onune onlarca bolum secenegi koydum hepsine burun kıvırdı. ben seni hep hakim savci olarak hayal ettim gidip sekreter mi olacaksın diyo. ama işte basmıyo kafam matematige dershaneye gittm gene olmadı eger yapabilseydim 1 sene daha kalacak hukuk için savaşacaktım yemin ederim. ama olmuyo ol mu yoo!! küstü bana şimdi de.. annemin küçümsediği kadar kotu mu tıbbi sekreterlik? bu arada soran olursa yaşım 20... teşekkürler şimdiden
ben de annene hak veriyorum,kursla bile tıbbi sekreter olunuyor..matematik sevmiyorsan sözelden gir sınava?

Ah bu anneler. Biz onlarin hayallerine gore yasayamayiz ki! sen istedigini ol ama gelecekte meslek sorunlarini ona hic bahsetme yoksa hep basina kakar. benim anneme kalsa neden tipa yada hukuka girmiyormusum. Arkadasim istemiyorum. ama sonunda anladi. sende istedigin bolume git
Siz hangi bolumu okudunuz? İnsallah pisman olmam yaa insallah :-(

ben de annene hak veriyorum,kursla bile tıbbi sekreter olunuyor..matematik sevmiyorsan sözelden gir sınava?
Yalniz kursla girenle okul bitirip calisan arasinda nerden baksaniz 800 lira fark var biri sozlesmeli biri kadrolu.
Ben sozelden de girdim 400 puan aldim gecen sene. Guzel unilerde halkla iliskiler tutuyordu baska bolum kalmadi mi dedi yazdirmadi. Ogretmenlik tutuyodu atamasi cok kotu dedi onu da yazdirmadi. En sonunda bana hic uygun olmayan bi bolum yazdirdi. 6 ay okudum sonra biraktim geldim okulu :-(

Yalniz kursla girenle okul bitirip calisan arasinda nerden baksaniz 800 lira fark var biri sozlesmeli biri kadrolu.
Ben sozelden de girdim 400 puan aldim gecen sene. Guzel unilerde halkla iliskiler tutuyordu baska bolum kalmadi mi dedi yazdirmadi. Ogretmenlik tutuyodu atamasi cok kotu dedi onu da yazdirmadi. En sonunda bana hic uygun olmayan bi bolum yazdirdi. 6 ay okudum sonra biraktim geldim okulu :-(
bak ne güzel meslekleri tepmişsin demekki kapasiten var.bu bölümde harcama bence kapasiteni..1sene daha çalış

Bitanem annem bilinçli bir kadınmış baksana, en ince detayına kadar düşünüyor.... Onu dinle varsa tavsiyesi uymaya çalış, inan mezun olup boşta kalırsan en çok sen üzüleceksin yine...

Sağlık bölümü ve önü açık bir bölüm ben bunu çok araştırmıştım canım tvde bile geçen gün söylediler ertelemeden başka bölümlereeede bak istersen

Bugün meslek edinme kurslarının levhasını okudum (şehirde işim vardı),tıbbi sekreterlikte vardı ki üni okumadanda meslek edine biliyorsun,herhalde annende bu ilanı okudu

Bitanem annem bilinçli bir kadınmış baksana, en ince detayına kadar düşünüyor.... Onu dinle varsa tavsiyesi uymaya çalış, inan mezun olup boşta kalırsan en çok sen üzüleceksin yine...

O istiyor ki; biraktigim bolume geri doneyim. Ama hic bana gore degil lojistik isi bunu anlamiyor :-(

Annen bu yasa kadar senin ne olabilecegini ne olamayacagini anlayamadiysa bu onun sorunu senin degil. Yaz sekreterligi oku bitir hayata atil artik. Cok bile vakit kaybetmissin. Her sey okul degil..

Lojistik iyi ama ingilizcen iyi değilse iş bulamazsın uluslar arası işler bunlar hem okuma hem yazma ingilizce çok iyi olması şart sonra akşam mesaileri var aslında erkek işi evlendikten sonra akşam mesaisine kalmana eşin izin verlrl mi?gümrük bekletecek sen evrak hazırlayacaksın
O istiyor ki; biraktigim bolume geri doneyim. Ama hic bana gore degil lojistik isi bunu anlamiyor :-(

Back
X