annem beni mahvediyor:(

ananee

31 aralik 67.9
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
2.024
0
46
Ankara
Kizlar annem yaklasik 1yildir bilgisayarin basindan kalkmiyor ve şubattan beri internet uzernden bir iliskisi oldugunu ogrendim bazen evde telefonlasiyolardi! Konusamadm bi sure ne demelym bilmedm babam anneme omru boyunca ne bir tokat atmistr nede bir dedigini iki etmistr yani bana sorsanz gercekten koca olarak mukemmeldir.. Dayanamadm mesajlarni okudum sanki butun bina gogsume cokmustu o kadar pis o kadar igrencti.. Hesabini kapattim birde belli olmasin diye bbaska bir hesap adiyla mesajlasiyolardi o lanet adama mesaj attim numaran var dedim arama sorma annemi dedim telefonla saatlerce ugrastim engelledm numarasni sildm telefondan hesabi aldm diger hesaplarndan sildim anneme bagrdm cagrdm bir anne kendine ahlaksiz dedirtti ... Bugun elinde bi e mail adresi gordum gostermedi bana bilgisayara gizlice baktim yine gorusuyorlar olcek gibiym bana bir akil verin bu kadin 24saatin 16saatini bazen daha fazlasni bilgisayarda geciriyo tek ugrasi ben yeni sinava girdim 3.yilim evde zaten benm sikintlarm var bununlada ugrasmak istemyorum ama durdurmam lazm ben o hesabini kapadgmda bile utanmadan tartsti benmle susmadi resmen aglaya aglaya actim okuttum o mesaji adama ne yazdigimi gosterdim allah belani versin dedim umursamadi bugun bile gecmise bakip ogrendgm halde bana yalan soyledi tehdit ettim kapaticam hesabni dedm cildirdi resmen bir bagmliligi var internete piskologa gitmesi gerek babamla ikna edemedk babam hicbiseyden habersz uzuluyor duş almiyo yemek yemiyo hareket etmiyo bilgisayarn basinda ben nasil yardim edicem arkadaslar yuregim sizliyor:(

baban merak etmio mu bu kadın bilgisayar basında ne yapıo bu kdr diye?interneti direk kestirin isterseniz..zor bi durum valla Allah yardımcınız olsn..

baban biliyor mu annenin başka biriyle görüştüğünü yoksa sadece internet bağımlılığı olarak mı biliyor?

Bilmiyo ,siyasi konularla ilgileniyo internette facebookta babam sadece bu kadarini biliyor oda cok uzuluyo evle kendisiyle ilgilenmedigi icin ama bsey dedigi yok babam benmle dertlesiyo ne yaplir diye haberi olsa tansiyonuda var kalp krizi gecirir

Butun facebook hesaplarini kapatmak istoyorum kopsun gitsin diye ama piskolojisi bu durumdayken biliyorum rezillik cikcak ama yapmalym diyorum bilmiyorum iste kizlar ben konustm kizi konustu ya bu nasil onu etkilemezde devam eder hicmi vicdani utanmasi yok Allahi yok

aldatma, aldatmadır. sanal ve reel ayrımı yapılmaz.

annen bu yaptığını aldatma olarak görmüyor olabilir. sadece yazışıyoruz fiziki bir temasımız yok diye düşünüyor olabilir.

annen kaç yaşında?

benim sana önerim interneti kapattırın.

kötü bi durum yaa ne yapılır ki bu durumda bbilemedim :50: interneti kapattırsan bi çözüm olabilirmi ki yada o programlara girmesini falan engellesen

47 yasinda ben babama nasil aciklicamda kapattircam bilgisayari firlatrm telefonunu kirarm hatta oyle kotuyum ama babama belli etmeden nasil olcak

banada oyle dedi ciddi bisey degl yazisiyoruz dye cildirdim o anda defol gt cddilestr evlen dedm burda bunu yapmaya hakkin yok dedim ya neler demedmki babam piskolojisi bozuk hassas bi donemde diyo onun icin kendi halnde olmali diyo bende ne yapcam bilemiyorum

Kapatmaliyim face sayfalarni deglmi sonra konusablyosa kendi aciklasn magdem oyle bana bunu layik gordu..

face sayfasıda iptal edilmiyoki askıya alınıyo tekrar girişinde yine girilebiliyo . şifresini falan değiştir. yapabilirsen eğer. yada adama yaz şikayet ederim seni diye korkut adamı o vazgeçsin

Sifreleri bende hep zaten yaparim onu yatsin alcam bilgisayari hepsini dondurup sifrelerni degstrcem ama sabah neler olcak ya boyle bi is olurmu sizde oyle diyosunuz kizlar tesekkur ederim Allah razi olsun ben oyle yapicam o zaman

ne yapsan da etsen de annen istedikten sonra bir yolunu bulur. en iyisi babanla konuşmak. ayrılırlarsa da bu dünyanın sonu değil.

Once yapablceklerimi yapmalym sonuna kadar ya babama bisey olursa ? Ayrilsinlar bu durumda dogru olan bu bencede ama bunu ben yasatamam babama .kiyamam

bence bilgisayarı korumanıza alın bir sürü program var istediğin siteyi engelleyebilirsin facebok yada bir başka sohbet ortamlarına sen istemeden hiç bir yere giremez.. araştır istersen ya bi bilgisayar programcısına sor hesap açmak zor değil tekrar açılır ama girmesi engellendiğinde giremez

canım benim çok zor bir durum normalde kızlar yapar anneler çare üretir ama senın durumun tam tersi,bu yaşta omuzlarına binen bu yük ve sorumluluk çok.Anneni bu şekilde ikna edemezsin sen ne kadar set koysan da önüne onun amacına ulaşması daha cazip ve tatlı gelir .baban için gerçekten çok üzüldüm iyi niyetli bir insanmış bu zamanda zor bulunanlardan .
aklıma birşey geliyor ama .....

Son düzenleme:
canım benim çok zor bir durum normalde kızlar yapar anneler çare üretir ama senın durumun tam tersi,bu yaşta omuzlarına binen bu yük ve sorumluluk çok.Anneni bu şekilde ikna edemezsin sen ne kadar set koysan da önüne onun amacına ulaşması daha cazip ve tatlı gelir .baban için gerçekten çok üzüldüm iyi niyetli bir insanmış bu zamanda zor bulunanlardan .
aklıma birşey geliyor ama .....

Allah yasatmasin kimseye bana derdi hep bana yasattgnin bin katni cocugun yasasin dye iyi tutturdu bedduasni bin kat sayi bile degl hemde.. Ne geldi aklina?

Anne çocuklarını internete karşı koruyacağı yerde, çocuk anneyi koruyor. Anneniz edepsizliği iyice eline almış, nasıl sinir oldum şimdi utanmıyormuki.Saygısınıda kaybeder insan. Bilgisayarı bozabilirsiniz, interneti kapatabilirsiniz. Konuşmaları kopyalayıp yazdırın, sadece babama değil tüm aileye gösterecem diye şantaj yapın. Bilgisayar elinde olduğu müddetçe bir yolunu bulur eder şifre değiştirmek çözüm değil bence.BATEM diye bir internet bağımlılığı tedavisinde kullanılan Bilgisayar Kullanımını Kontrol Programı var isterseniz onuda araştırın ama muhtemelen bunada karşı çıkacaktır.

allah yardımcın olsun canm. pcye sıfre koy baska care yok gıbı

Back
X