Kizlar annem yaklasik 1yildir bilgisayarin basindan kalkmiyor ve şubattan beri internet uzernden bir iliskisi oldugunu ogrendim bazen evde telefonlasiyolardi! Konusamadm bi sure ne demelym bilmedm babam anneme omru boyunca ne bir tokat atmistr nede bir dedigini iki etmistr yani bana sorsanz gercekten koca olarak mukemmeldir.. Dayanamadm mesajlarni okudum sanki butun bina gogsume cokmustu o kadar pis o kadar igrencti.. Hesabini kapattim birde belli olmasin diye bbaska bir hesap adiyla mesajlasiyolardi o lanet adama mesaj attim numaran var dedim arama sorma annemi dedim telefonla saatlerce ugrastim engelledm numarasni sildm telefondan hesabi aldm diger hesaplarndan sildim anneme bagrdm cagrdm bir anne kendine ahlaksiz dedirtti ... Bugun elinde bi e mail adresi gordum gostermedi bana bilgisayara gizlice baktim yine gorusuyorlar olcek gibiym bana bir akil verin bu kadin 24saatin 16saatini bazen daha fazlasni bilgisayarda geciriyo tek ugrasi ben yeni sinava girdim 3.yilim evde zaten benm sikintlarm var bununlada ugrasmak istemyorum ama durdurmam lazm ben o hesabini kapadgmda bile utanmadan tartsti benmle susmadi resmen aglaya aglaya actim okuttum o mesaji adama ne yazdigimi gosterdim allah belani versin dedim umursamadi bugun bile gecmise bakip ogrendgm halde bana yalan soyledi tehdit ettim kapaticam hesabni dedm cildirdi resmen bir bagmliligi var internete piskologa gitmesi gerek babamla ikna edemedk babam hicbiseyden habersz uzuluyor duş almiyo yemek yemiyo hareket etmiyo bilgisayarn basinda ben nasil yardim edicem arkadaslar yuregim sizliyor