annem beni mahvediyor:(

konuyu yazdğım gece hem sahte hesabnı hemde diğer hesabnı elinden aldım facebooku engellemeye çalştım programla olmad

sabah uyumamstm zate geldi ne yaptın falan dedi bende bıktım senden defol o adamla yaşa madem falan dedm yalvardı bana kollarımı tuttu bırakmadı aç hesaplarmı ben bitircem kendm dedi sonra bilgisayara otrdu ben bişey yapmaynca hesap açmaya çalşmş adama ulaşmaya çalışmış

bikaç saat sonra kalktım yatagndaydı çok pişmanm bn nasıl bu hale geldm böyle biri oldum dyodu yanına uzandm sarıldım .. o uyudu sonra kalkınca diğer hesabımı aç dedi bende bağmlı olmuşsun sen acamam gbisinden konuştum neden yine konuştun o adamla dedgmde kendmi tutamadm cok seviyorum dedii:'( sakinlkle duzelcek dedm baska bisey bile demedm kızmadm bile... baktı böyle olmuyo yalana başladı ben o adamla konusmuyodum onu nerden cıkardın dedi benim hesabmı haksz aldın dedi dün deirmş gbiydi eve babam gelene kadar ya uyudu ya artştı benmle

bugun yine hesabnı istedi sabah 2 akşam 2 saat gircem evle ilgilencem dışarı çıkcam bağlı kalmıcam dedi biliyorum evde sıkılıyor ama vermemem lazm hesabnı kızlar son durumum bu

sana çok üzüldüm başkası yaşarmı diyodum bende öyle bir şeyii...

benm annem babamın kadrini biliyo heralde boşanma düsüncesi yok keşke bosansa diyorum bende üzülmcegmi biliyorum emnm rahatlarm hatta ve hayatnda sadece bu adam var aşığım beni anlıyo diyor benmle nasıl böyle açk konuşuyor nasıl bu noktaya gelinir anlamıyorum

ama geçmiş olsun sana kurtulmuşsundur..

Burada 2 konu var incelenmesi gereken, anneniz internet bağımlısı değil o erkeğin bağımlısı olmuş baksanıza yine aynı hesp numaralarını istiyor görüşebilmek için. Bu daha tehlikeli, yuva yıkılır toplumu bilyorsunuz mazallah duyulursa herkes kötü gözle bakar annenize, bu kadar gözü kararmışsa gerçekten durum vahim asla geri adım atmayın ama bir yolunu mutlaka bulacaktırr.Çocuk gibi her dakika başını bekleyemezsinizki.

zor bir durum insanın içini nasıl kemiriyordur...Sen ona bunu biraz kırıcı bir dille anlatmışsın.bilgisayardan uzaklaştıramaz mısın?Bir akşam babana söylesen beraber bir yemeğe çıksanız güzel anılarınızı konuşsanız ya da yemek olmadı yürüyüşe çıkın.Onun beğenilmeye,mutlu olmaya ihtiyacı var,ne kadar güzel olduğunu sık sık hatırlatabilirsinn ona

Back
X