Annem beni sevmiyo :( içim sızlıyo kızlar

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

• yorum

OY: 3 37,5%
  • yorum

OY: 5 62,5%

• Ankete Katılan
    8
Amma abartılı tepkiler verilmiş yahu. Sanki Kadın kapıdan içeri giremezsin demiş. Hem neden hoparlörler açık konuşuyorsun ki. 15 gün deyince kadın demiş uzun değişme kocan ne yetip içecek diye bunun nesi anormal ki. Sende diyemedin mi aman anne bulur koca adam ne yiyecekse biz bol bol hasret giderelim diye. Seni 9 ay karnında taşımış. Senin için kaç günler uykusuz kalmış yememiş yedirmiş,haşr olunca başından ayrılmamış bu yaşa getirmiş kadın için telefonda sorduğu bi soru yüzünden haksızlık etmiyor musun.

Annenizle iliskinizi bilmiyorum ama bana cok da kötü gelmedi dedigi kendisi öyle görmüstür büyüklerinden kendi esinden felan o yüzden demistir. Bende haftasonlari annemde kalirim bazen annem de der eşin napcak gibisinden bende diyorum o kendi yemegini kendi yapiyor birsey olmaz iki günden felan. Ama ben annemin neden sordugunu da biliyorum iliskimiz cok iyi annem ile. Belki sizde de öyledir kendini fazla üzme.
Hopörlar acik olmasi daha da kötü olmus sen sanirim o yüzden fazla alindin

canım annemden yıllardır bi sevgi görmedim zaten hep dışarda okdum evlendim aramızda sogukluk var zaten her konuda önce başkalrı düşünür zaten

yok canım yha ben anlayacagımı birkez daha anladım zaten ne kendi ailemden şansım var ne eşimn kaldım öle bir başıma
Ne kadar utandığınızı ve başkalarının annelerine ne kadar özendiğinizi tahmin edebiliyorum. Bence de gitmeyin.. Zaten senede bir görüşüyormuşsunuz onda da bu şekilde burnunuzdan gelmesi çok üzücü.. Anneniz bile olsa bu izin vermeyin.. İsterse kendisi bir haftalığına gelsin ama ben olsam gitmezdim.

Back
X