- Konu Sahibi bayanmhnds
ben 23 yasindayim ve uniden sonra ailemin yaninda kpss ye hazirlaniyorum. geldigim gunden beri annem bana kotu davraniyor. kotu biseyde yapmadim ama dayanamiyorum artik. eve geldigimde ilk tartisma etli yemek yapmasindan cikti rica ettim anne kizarma sosuna bile et koyuyosun lutfen kotu oluyorum boyle yapma dedim milletin icinde sanami sorucam sen ne biliyosun die azarladi .. baskalarinin kizima telefon acip sorarim aksama yemek yapmis olsam bile o ne derse onu yaparim demesi icime oturuyo ... bi kez ya desin ki kizimi mutlu edicem hep merhametsiz davranir bir kez ozenmez benim icon...cocuugumdan beri 9 yasimdayken biel mutfagi toplamadim diye dovdugunu hatirlarim ne yaptimsa olmuyo suan cok fena usuttum atesledr icindeyim hic umrunda bile degil oturma odasina yattim die kalk odana yat dio birak merhameti sevkati gormeye tahammulu yok... bi yerim agriyo desem ben senden hastayim der cok sukur saglikli ayda yilda bir hastanip yatiyorum annemcim deyip elimi tutmuyo ne yaptim ben konustum ettim anlamiyo aliyo sigarasini aciyo facebooku farmvilla oynuyo odasinda..Allah basimdan eksik etmesin yinede cok sukur ama insanin annesi varken baska annelerin kizlarina ilgisini kiskanmasida cok zor bi durum....