Ayni fikirdeyimBen evlendim
coluk cocuk sahibi oldum . Yine ayniyiz. Ne evkadinligim kaliyor ne de anneligim. Gulup geciyorum ben . Ams hic sevmedigini dusunmedim. Ben de anneyim . Evlat sevilmez mi hic .
evlensende kurtulsanannemle hiç anlaşamıyoruz varlığım ona batıyor resmen ne yapsam sinir oluyor bana.sürekli eksiğimi arıyor.bir de temizlik takıntısı var.bnm de öyle takıntılı olmamamı istiyor.27 yaşındayım bekarım.çalışmıyorum şu an.dışardan üni okuyorum.bi yandan da iş de bakıyorum.annemle hayat çok çekilmez oldu.annem evden gitmem için gözümün içine bakıyor.bana hiç bi ihtiyacın varmı demiyor.sevgi göstermiyor.sürekli iğneliyor. habersiz 1 tl harcasam kıymaet koparıyor.çaresizim lütfen akıl verin sizin annenizle ilişkiniz nasıl tek ben miyim öyle acabayaşamak çok zorlaştı bnm için tek çare evlilik diyorum
maalesef her anne sevmiyor herkes de anne olamıyorBen evlendim
coluk cocuk sahibi oldum . Yine ayniyiz. Ne evkadinligim kaliyor ne de anneligim. Gulup geciyorum ben . Ams hic sevmedigini dusunmedim. Ben de anneyim . Evlat sevilmez mi hic .
tek çocukları sizmisinizher hareketime sinir oluyor oturuşuma kalkışıma yememe içmeme sürekli eleştiri baski dayanamıyorum artık.ayrı bi hayatim olsun diye çok uğraşıyorum.kpss kazanırsam gitcem zaten.babam da farkında annemi uyarıyor genç kız gitme üstüne ama nafile.ne yapsam yaranamıyorum çok sert davranıyor bana.çok üzgünüm çok
ben sizin yerinizde olsam hangi iş olursa olsun bi işe girip evden az da olsa uzaklaşırım. hem maddi olarak özgür olursunuzannemle hiç anlaşamıyoruz varlığım ona batıyor resmen ne yapsam sinir oluyor bana.sürekli eksiğimi arıyor.bir de temizlik takıntısı var.bnm de öyle takıntılı olmamamı istiyor.27 yaşındayım bekarım.çalışmıyorum şu an.dışardan üni okuyorum.bi yandan da iş de bakıyorum.annemle hayat çok çekilmez oldu.annem evden gitmem için gözümün içine bakıyor.bana hiç bi ihtiyacın varmı demiyor.sevgi göstermiyor.sürekli iğneliyor. habersiz 1 tl harcasam kıymaet koparıyor.çaresizim lütfen akıl verin sizin annenizle ilişkiniz nasıl tek ben miyim öyle acabayaşamak çok zorlaştı bnm için tek çare evlilik diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?