annem beni sevmiyor hem de hiç:(:(

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
annemle hiç anlaşamıyoruz varlığım ona batıyor resmen ne yapsam sinir oluyor bana.sürekli eksiğimi arıyor.bir de temizlik takıntısı var.bnm de öyle takıntılı olmamamı istiyor.27 yaşındayım bekarım.çalışmıyorum şu an.dışardan üni okuyorum.bi yandan da iş de bakıyorum.annemle hayat çok çekilmez oldu.annem evden gitmem için gözümün içine bakıyor.bana hiç bi ihtiyacın varmı demiyor.sevgi göstermiyor.sürekli iğneliyor. habersiz 1 tl harcasam kıymaet koparıyor.çaresizim lütfen akıl verin sizin annenizle ilişkiniz nasıl tek ben miyim öyle acaba:KK61:yaşamak çok zorlaştı bnm için tek çare evlilik diyorum:(

Bu hemen hemen her anne kiz iliskisinde oluyor kendini yalniz hissetme. Normal sorunlari anladim ama para kismini anlayamadim hadi sinirlenir eksigini soyler kotu davranir ama parasizligina filan goz yumuyor cevreye seni eksik birakiyorsa bilemedim simdi. Otur en sakin oldugu zaman bi konus ama en sakin zamaninda mutlaka bigun nesesi yerinde olur. Durustce anlat duygularini cogu anne sinir hastasi oldugunu kabul ettigini falan soyler bakalim annenin derdi neymis :( kizmakta istemiyorum bissuru sebep olabiliyor bi konus derim

her hareketime sinir oluyor oturuşuma kalkışıma yememe içmeme sürekli eleştiri baski dayanamıyorum artık.ayrı bi hayatim olsun diye çok uğraşıyorum.kpss kazanırsam gitcem zaten.babam da farkında annemi uyarıyor genç kız gitme üstüne ama nafile.ne yapsam yaranamıyorum çok sert davranıyor bana.çok üzgünüm çok:KK61:

Belli bir yaştan sonra her anne ile kız arasında olan şeyler, ikiside birbirine batar, evlenince kurtulurum der sonra eski günleri özler :KK14:

annemle hiç anlaşamıyoruz varlığım ona batıyor resmen ne yapsam sinir oluyor bana.sürekli eksiğimi arıyor.bir de temizlik takıntısı var.bnm de öyle takıntılı olmamamı istiyor.27 yaşındayım bekarım.çalışmıyorum şu an.dışardan üni okuyorum.bi yandan da iş de bakıyorum.annemle hayat çok çekilmez oldu.annem evden gitmem için gözümün içine bakıyor.bana hiç bi ihtiyacın varmı demiyor.sevgi göstermiyor.sürekli iğneliyor. habersiz 1 tl harcasam kıymaet koparıyor.çaresizim lütfen akıl verin sizin annenizle ilişkiniz nasıl tek ben miyim öyle acaba:KK61:yaşamak çok zorlaştı bnm için tek çare evlilik diyorum:KK43:
evlensende kurtulsan :KK53:

Ben evlendim
coluk cocuk sahibi oldum . Yine ayniyiz. Ne evkadinligim kaliyor ne de anneligim. Gulup geciyorum ben . Ams hic sevmedigini dusunmedim. Ben de anneyim . Evlat sevilmez mi hic .
maalesef her anne sevmiyor herkes de anne olamıyor
evlensen de uzaklaşsan da olmuyor.birinin yavrusunu sevdiğini
görünce kötü hissediyor......

Calısmadıgında bir süre sonra fazlalık gibi oluyorsun, okula odaklan, bitir işe gir.

her hareketime sinir oluyor oturuşuma kalkışıma yememe içmeme sürekli eleştiri baski dayanamıyorum artık.ayrı bi hayatim olsun diye çok uğraşıyorum.kpss kazanırsam gitcem zaten.babam da farkında annemi uyarıyor genç kız gitme üstüne ama nafile.ne yapsam yaranamıyorum çok sert davranıyor bana.çok üzgünüm çok:KK61:
tek çocukları sizmisiniz

Ben bir evin bir kiziyim, benim de Hic arkadaslarim gibi anne-kiz iliskim olmadi. Ne nisan, ne dugun pek de destegini gormedim. Evlendim, ABD ye geldim, nerdeyse Hic aramaz, hep Ben ararim. Hamileyim, cok zor gunler gecirdim, hala geciriyorum, Hic aramaz nasil oldun diye. Milletin annesi ufacik derdinde kalkip ABD ye geliyor. Ama ne oldu biliyor musun, onda bulamadigim ilgiden sevgiden dolayi esime tutundum Simsiki, ona baglandim, ona yaklastim, o da sefkatle merhametle muamele etti bana sagolsun. Insallah sen de evlenip, sevgi ve sefkati esinde bulursun. Hem aramasa da sormasa da sevmedigini dusunmuyorum, sen de dusunme. Anne olmak ne zor daha hamilelikte anladim. Yalvara yakara annemi istiyorum yine de dogumda yanimda, pek gelmek istemese de illa Onu istiyorum iste, anneler bir baska ya, ilerde anlarsin.

Seviyordur evlat sevilmezmi , elbetteki sevilir..

Bazi anneler boyle soylenirler.

Bazı anneler gerçekten melek gibi oluyor , bazıları da :(

annemle hiç anlaşamıyoruz varlığım ona batıyor resmen ne yapsam sinir oluyor bana.sürekli eksiğimi arıyor.bir de temizlik takıntısı var.bnm de öyle takıntılı olmamamı istiyor.27 yaşındayım bekarım.çalışmıyorum şu an.dışardan üni okuyorum.bi yandan da iş de bakıyorum.annemle hayat çok çekilmez oldu.annem evden gitmem için gözümün içine bakıyor.bana hiç bi ihtiyacın varmı demiyor.sevgi göstermiyor.sürekli iğneliyor. habersiz 1 tl harcasam kıymaet koparıyor.çaresizim lütfen akıl verin sizin annenizle ilişkiniz nasıl tek ben miyim öyle acaba:KK61:yaşamak çok zorlaştı bnm için tek çare evlilik diyorum:KK43:
ben sizin yerinizde olsam hangi iş olursa olsun bi işe girip evden az da olsa uzaklaşırım. hem maddi olarak özgür olursunuz

Annenizin kişiliği serttir bence yoksa evlat sevilmez mi hiç,belki kendi anneside Annenize öyle davranmıştır,o yüzden serttir.sevgisini gösteremiyordur,benim annemde sertti sevgisini göstermezdi ama içinde bi duygusal kadın olduğunu bilirdim,simdi evlendim değişti annem çok yumuşak Bi anne oldu,kurtuluş olarak evlenin msj vermiyorum Size ysnlış anlaşılmasın,sadece mizacı öyledir diyorum.

Back
X