annem benimle oyun oynuyor

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
121
21
48
25
kızlar benim öz annem beni deli yerine koyuyor gerçekten kafayi yiyeceğim marketin attıkları yumurtaları falan getiriyor ama ısrarla birinin verdiğini söylüyor onlarin bozuk olmadığını söylüyor bir yalan ve kılıf uyduruyor her şeye kavga çıkmasın diye susuyorum ama evde şüphe ile yaşiyorum bir şey yerken bile rahat olamıyorum mesela evde benim aldiğim süt var onun getirdiği süt sktsi geçik olduğunu görmeyeyim diye bozuk sütü benim aldiğim süt kutusuna ekleme yapıyor artık mesela bir şey yapmasa bile ben yaptı zannediyorum çünkü anneme güvenmiyorum cok zor bir durum evimiz var arabamiz var ama ısrarla bunu yapıyor üniversite okuyorum yaz tatilindeyim gidecek yerim yok çok çaresizim babam da müdahale edemiyor evdeki herkesi manipüle ediyor

kızlar benim öz annem beni deli yerine koyuyor gerçekten kafayi yiyeceğim marketin attıkları yumurtaları falan getiriyor ama ısrarla birinin verdiğini söylüyor onlarin bozuk olmadığını söylüyor bir yalan ve kılıf uyduruyor her şeye kavga çıkmasın diye susuyorum ama evde şüphe ile yaşiyorum bir şey yerken bile rahat olamıyorum mesela evde benim aldiğim süt var onun getirdiği süt sktsi geçik olduğunu görmeyeyim diye bozuk sütü benim aldiğim süt kutusuna ekleme yapıyor artık mesela bir şey yapmasa bile ben yaptı zannediyorum çünkü anneme güvenmiyorum cok zor bir durum evimiz var arabamiz var ama ısrarla bunu yapıyor üniversite okuyorum yaz tatilindeyim gidecek yerim yok çok çaresizim babam da müdahale edemiyor evdeki herkesi manipüle ediyor
Sanırım annenizde istifçilik rahatsızlığı var. Psikolojik destek alması için bir şekilde ikna etmeniz lazım.

Aa skt si gecmıs urunu nerden alıyor yoksa daha once ıstıfledıgı ıcın gecenlerımı yedırıyor anlamadım.

Yine anne konusu. Gerçekten bu platform sayesinde annelerin ne mal olduğunu öğrendim.
Konu sahibi, madden anneniz böyle yapıyor yüzüne vurun ve kararlı durup onu karşısında geri adım atmayın. Bazıları hasta ruhlu demiş fakat ben öyle düşünmüyorum bildiğin kötü bir insan. Ve nedense annelerin hasta ruhu kızlarına işliyor oğulları söz konusu olduğunda gerçek anne oluveriryorlar.
Birde konu sahibi bozulmuş olan süt yada başka bir yiyecekle zehirlenme tehlikenizde var. Bir daha yaparsan seni şikayet ederim diyen bakalım tekrar yapacak mı?

25 yaşında hala okuyo musun ne zaman bitecek

Konu sahibinin derdi üniversitesinin ne zaman bitip bitmeyecegi degil. Derdi annesi.
Siz ise 25 yasında hala okuyo musunuz diye giris yapmıssınız fazlasıyla itici.
Ssen neden tetiklendin yahu niye takıldın belki eve dönme diyeceğim ne yorum yapacağım senin süzgecinden mi geçiyor

Back
X