annem bipolar hastasi hayatimiz zindann ; (

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Evet cok zor durumdayiz kac kere atak gecirdi on senedir hasta hastaligi kabullenmiyor ilaclarini eksik kullaniyor hayatimiz zindan oldu sinir krizi gecirdim az once her yaptigimi laf ediyor hic duraksiz saatlerce konusuyor komsulara yala yanlis bizi anlatir dort ay sonra dugunum var nasil fugun yapcaz bilmiyorum beni evden kovuyosimdiden altta bos ev var sen orda yasa diyo babam da biktim diyo simdiye kadar ambulans geldi zorla ellerini bağlayarak goturduler hastaneye hep babamin basina kakti beni deliler hastanesine yatirdin diye kesi likle kobul etmiyo ilac konusunu bile actirmiyor olmek istiyorum artikkk napcaz bizz :43:

merhaba ,

öncelikle çok geçmiş olsun Anneciğine inşallah ta geçer ... Allah dert vermiş derman istemek lazım isyan etme haklısın çok zor bi durum Rabbim yardımcınız olsun ama napıcaksın hastalık bu ..çok şükür ki tedavisi var ya olmasaydı bunu düşün ? Ölmek istiyorum demişssin olurmu hiç nişanlısın yakında evleniceksin seninde bebişlerin olucak hayat daha yeni başlıyor kötü düşünme hiçbir zaman ...

anneler baş tacıdır inan bana bunu anne olduğunda anlıycaksın ben yeni anneyim 8 aylık bebeğim var inan bana anne kıymetini yeni anlıyorum bebek bakıcısıyım diyorum ben suanda. yürümeye başladığında konusmaya başladığında okula gittiğinde vs başlıycak annelığim bunu çok iyi biliyorum..

annene kötü davranma hasta olduğunu unutma . kendinide üzme inş. herşey yoluna girer

Evet cok zor durumdayiz kac kere atak gecirdi on senedir hasta hastaligi kabullenmiyor ilaclarini eksik kullaniyor hayatimiz zindan oldu sinir krizi gecirdim az once her yaptigimi laf ediyor hic duraksiz saatlerce konusuyor komsulara yala yanlis bizi anlatir dort ay sonra dugunum var nasil fugun yapcaz bilmiyorum beni evden kovuyosimdiden altta bos ev var sen orda yasa diyo babam da biktim diyo simdiye kadar ambulans geldi zorla ellerini bağlayarak goturduler hastaneye hep babamin basina kakti beni deliler hastanesine yatirdin diye kesi likle kobul etmiyo ilac konusunu bile actirmiyor olmek istiyorum artikkk napcaz bizz :43:

Cok gecmis olsun ve Allah yardimciniz olsun

Bunalmakta haklisin ama inan oda oyle olmak istemiyordur.
Oncelike siz onun hasta oldugunu kabul ein ve relax olmaya calisin ve soylediklerini umursamayin yoksa sizinde psikolojiniz bozulur. Gerekirse destek alin.
Annenizede bu hastaligi kabul ettirmeye calisin erekirse psikolog yardimiyl? Bu olursa buyuk bir asama kaydedidilir.

Bir sure tedavi olup rahat yasamaya alissa daha sonra ikisi arasindaki farki gorunce sanirim tedaviyi biraknaz
Ben anksiyete, pa, okb hastasiyim ve tedavi gormedigimde hayati kendime ehir ediyorum tabi cevremde etkileniyor.

Sizde bence sakinlestirmek icin bazi dualari arastirin cok faydasi olur.
Allah yardimciniz olsun

Babam ben zorla goturmem hastaneye yillarca beni deliler hast yatirdin diye herkese anlatti hep ben kötü bildi diyoo

O kadar zorki sabretmek cok zor surekli asagiliyor herkese anlatiuo yalan yanlış her seyimi laf ediyo yedigimi ictigimi laf ediyo cok bunaldim son bir aydir bole atak yine sanirim ama doktor kelimesinin d sini soyletmezz:18:

Ambulans cagirip gotuttursek mi yine daha kotuye gitmesinden korkuyorum ama cesaretim yok bi akil verin :5:

Cok geçmiş olsun Allah sifasini versin umarim annene kötü davranmiyorsunuzdur o hasta cunki ilgi çok önemli..

Ilaclarinin ismini merak etti, yazabilirmisin acaba depakin ve rexpin mi kullaniyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kolaylık versin şizofren bir kaynana,ve söyleliğin gibi bir yengeye yaşamının zorluklarını bilenbirisi olarak Allah sabır versin

baban anneni bu şekilde nasıl çekmiş, Senden ayrılırım çocukların ve benim huzurumu bozuyorsun ilaçlarını kullan yoksa boşarım filan dese baban....

BDV de bi arkadaş vardı eşi pipolar hastasıydı, o da ilaçları kullanmıyordu 10 yıllık evliler en sonunda boşanma davası açtı kocasına. Adam işin ciddiyetini anlayınca düzelmeye başlamış, ilaçları alıyormuş.

Baban sabırlı adammış vesselam:53:

ALO153
Evde sağlık hizmeti (Sağlık A.Ş.)

Evde Psikolojik Danışmanlık HizmetiPsikolojik danışmanlık isteyen bireylerden doktorumuzun uygun gördüğü hastalara uzman psikologlar tarafından yaşadıkları ortamda psikoterapi yapılmaktadır. Bu hizmet hasta terapi olana kadar veya hastanın psikoterapiden fayda göremeyeceğine karar verilene kadar devam etmektedir.

(Böyle birşey buldum ama bir arayın isterseniz)

Anneme kotu davranmiyoruz tabiki ama yasayan bilir cok zorr babam da cildiriyo bazen
153 u arayinca eve mi gelecekler

Allah yardımcın olsun canım şimdi gördüm derdini bende bipolar hastasıyım fakat annen öncelikle hastalığını kabul etmeli ve ilaçlarını kullanmalı sürekli kontrol altında olmalı kabul etmediği sürece hayatı kendisine de sizlere de zindan eder bu hastalık düzenli takip gerektiriyor baban da sende çok sabırlı olmalısınız keşke kabullense ilaçları minimum düzeye iner normal hayatına devam eder sanırım şu an hastahanede anneciğin çıktığı zaman ne olur çok sıkı takip et uykusuzluk en önemli belirtisi çok konuşma enerjik olma bunları farkettiğin an hemen doktoruyla temasa geç ilaçlarını içmek istemese bile bir şekilde yemeğine karıştırabilirsin farkettirmeden annen bunları isteyerek yapmıyor canım o senin annen ne olur karamsar olma rabbim şifa versin

Back
X