5 senelik evliyim.ilk.4 sene kayınbbabamgilin yanındaydık.okadar şey yaşadımki hangisini anlatayım kaynnanm beni hiç kabulenmedi.hep ayrı eve çıkmamız içinn sıkıştıdı beni yapmadı oyun kalmadı.kıızımı hiç sevmez kimse yokken ama varken çok iyi bir babanne öyle biri.oglunda cok kıskanır.yemek yapmaya bile mutfga sokmazdı.okadar varki yaptıgı kötulukler.eşimin yanında yaptıgı zaman eşim kızardı.ayrı eve çıkmamızı çok söyledim.hepimizin arasında kaldını sölerdi.çok kötü gunler geçirdim.sonra tam kurtuldum derken evden ayrılacagım.sıra eşim çok deiştieşim akşamları eve gelmez oldu.evden ayrıldıktan sonra duzenimizi kurtuk eşimin beni aldattını başka bi hat kullandnı ggördum.dayak bile yedim tam ayrılıyodukki babamın herkesin içinde sen gelirsen benim yuvam dagılır demesi (Annem uvey)beni geri çekti.2 tane yavrum var.daha kuçükler dedim belki duzelir diye yaradana sıgındım.duzeldide eşim o kızııda bıraktı çok özürler diledi benden ama benim iç,mde artık kocaman bi yara vardı kırgındım;uzgundum çok yanlız kaldım.eşim hiç bi eksimzi koymaz bebelerini çok sever.ama kaç gundur komşu arkadaşlarına takıldı gene geç gelmiye başladı sordumda sen bana karışamazsın deyip çıkar oldu çekemeyen gider der oldu.eşimi çok sevmiştim.meger o beni hiç sevmemiş hep kendimi kandırmışım.eger babam arkamda olsaydı şimdi bunları yaşamıyacaktım.çocuklarım için hatam diyemiyorum onlar dunya tatlısı bebişlerim hiç bir şeye degişmem.annem bizleri bırakmasaydı belkide bu evlilik olmayacaktı.23 yaşındayım 17de evlendirdiler.görucu usulu.
başınızı agrıtmayım artık yaşadıklarımın bi kısımını anlattım lutfen yorumlarınızı bekliyorum.
başınızı agrıtmayım artık yaşadıklarımın bi kısımını anlattım lutfen yorumlarınızı bekliyorum.