Annem bizimle yarışıyor

Anneniz kendinden geçmiş gibi giyinse sefilleri oynasa siz daha çok sevineceksiniz sanırım... :31:
Siz annenizin genç görünmesini ve babanızla arasının iyi olmasını kıskanıyorsunuz.
Olgunluktan ziyade biraz karşılaştırma yapmayı deneyin anne demek seven kollayan mıdır yoksa saçını süpürge edip yemedim yedirdim içmedim içirdim elimdekini avucumdakini verdim diyen midir?
Bir annenin şevkati yeter onu anlatmaya...
Gerisi boş oğlu boş... :82:

ya cidden cok cocuksunuz.. ne kıskanması anne ile baba kskanılırmı yaa valla nasıl güldüm buna.. saolun moralim yerine geldi sayenzde.. cok komik cok... cevap ble vermicem

ben arkadaşlardan farklı düşünüyorum, bence bi annenin kızıyla aynı giyinmeye çalışması, aynı şeyleri yapmaya çalışması abes
çocukların yetişkin bi kadına, "anneye" ihtiyacı var, kızları seviyesindeki bi ergen gibi davranmasının ne ona ne kızına faydası olur
bu annenin ihtiyaçları zevleri olmayacağı anlamına gelmez, ama bu zevkler kızıyla başa baş aynı şeylerse orda bi gariplik vardır
meşhur anne-kız polemikleri, sorunları vardır ya, işte bence o sorunlar, annelerin anne gibi davrnamamasından kızlarını rakip görmelerinden kaynaklanıyo
eğer sen erkek olsaydın kesinlikle böyle bi başlık açmayacaktın, çünkü asla böyle sorunların olmayacaktı
ay tam anlatamadım sanırım
ama çözüm ne dersen, zaten annenle iletişimizde sorun yok sanırım konuşabiliyorsunuz, suçlayıcı olmadan rahatsız olduğun şeyleri dile getirebilirsin, ona da açık çek ver o da rahatsız olduğunu açıklasın
yok konuşarak anlaşamıyosanız, onu öyle kabul etceksin yapcak bişey yok, zaten aranızda sevgi problemide yok
annenin kendine ait bi hayatı olmalı dikkati çocuklarına dönük olmamalı, kendi arkadaşları, kendi arkadaşlarıyla sosyal faaliyetleri olmalı, dikkati tamamen çocuklarına dönükse, hayatı çocuklarından ve eşinden ibaretse bu sorunlar bitmez

İşte olay bu.. beni en güzel siz anlamıssınız resmen anlatmıssınızda içimi.. cok sağolun... Bakın annem ne yaparsa yapsn desteklerim ona en iyi şeyleri alması için baskı yaparım eglenmesi içinde.. görseniz bu derdime kızarsınız cnkü biz anne kızdan ziyade kardeş gibi olduk annemle.. Benim istegim hani biraz daha bana yol gösterici olması..mesela ne mi? şu; bi magazaya girdigimizde genc magazası bile olsa hani büyük beden anneme göre olmasa bile genclern içinden bişiler araması yerine bana kızım bu sana yakısır demesni istedm hep.. Yada onunlayken kendi için bişiler isteyen anne deilde beni dşünse azcıkta diyorum.. ve son bişi diyim bunları annem zaten kabulleniyor güzelce söledim evet benim bu huyum var malesef sen demesende farkındayım ama engel olamıyorum dediği zaaman olay yani bu konu kapandı benim için.. yoruma kapansa keşke cnkü annecigimi cok daha iyi anladım ben..

bilmiyorum annemisin sende ama anneler bazen böyle olabilioo işte bence hoş karşıla ne güzel sana ayak uydurmaya çalışıo bende çocuklaşıp çocuguma bazen çocukmuş gibi davranırım bunda bişiy yok bence sen bişiyleri çok büyütüyosunn annen bence sana çocuklARINA KENDİNİ YAKIN HİSETİRMEK İSTİYO DÜNYAYA BİDAHA MI GELECEK BIRAK NE İSTİYOSA ONU YAPSIN

bilmiyorum annemisin sende ama anneler bazen böyle olabilioo işte bence hoş karşıla ne güzel sana ayak uydurmaya çalışıo bende çocuklaşıp çocuguma bazen çocukmuş gibi davranırım bunda bişiy yok bence sen bişiyleri çok büyütüyosunn annen bence sana çocuklARINA KENDİNİ YAKIN HİSETİRMEK İSTİYO DÜNYAYA BİDAHA MI GELECEK BIRAK NE İSTİYOSA ONU YAPSIN

Tabiki öyle dedigim gibi bi üst yorumdada bu konu kapandı bnm için..Tşkler..

Back
X