annem boşan diyor ne yapmalıyım ?

sadece boşanma süreni uzatırsın sanırım sonunuz ayrılık sen hiç istemesen boşanmak sormazdın diye düşünüyorum ama hayırlısı

boşanmak bana göre yine kesin çözüm deil eğerki pskljk problemleri yüzünden böyleyse diye ona şans verdim aslında ama yorulduğum için bişey yapamıyorum artık tamamen ona kalmış gel herşeyi çözelim düzene sokalım bişeyleri derse düşünürüm ama demessede sonumuz belli zaten ha ben mutlu olcakmıyım yine acı çekerim ben artık önemsenmemeyi bana değer verilmemesini kaldıramıyorum o yüzden bu hale geliyorum bana deseki herşey bitti son perde tamam ama bitmiyo hep bi muallakta bende net karar veremiyorum işte ona bırakıyorum korkuyorum karar vermekten aslında oda bu karardan korkuyo gibi çok zor ya sözlü olsan nişanlı olsan pat diye atarsın yüzüğü evlilik olunca bin defa yüzbin defa düşünüyosun kafayı yiyene kadar

merhaba arkadaşım.senin konunu okuyunca bir an kendim gözümün önüne geldi ve üye oldum.isana cevap yazmak istedim.nan ki seninle benzer şeyleri yaşamışız.ben eşimden fiilen ayrılalı 10 ay oldu.resmen de 6 ay.şunu diyeyim ben de senin gibi çok denedim çok uğraştım ama inan ki tek taraflı olmuyor,yürümüyor.benim eşim de çocuk istemeyen ve bunu bana değil ailesine söyleyen bir insandı.bunu duyduğum gün şok oldum ki zaten sorunlu bir evliliğimiz vardı.bu da üstüne tuz biber olunca artık dayanamadım ayrılmak istediğimi söyledim.önce yok dedi,gıcıklığına boşanmayacağım falan dedi.blöf yaptığımı düşündü ama baktı ki ben ciddiyim resmen sözlü olarak saldırmaya başladı.ha o da ailesini ön planda tutan,kız kardeşi ne dese ne yapsa haklı gören,beni hep haksız gören bir insandı.boşanma konusunda doğru kararı verdiğimi düşünüyorum.ilk başlarda çok kötü oldum,çok ağladım,eşime mesajlar attım baktım yok adam beni takmıyor.dedim öyle mi al bakalım bensiz yaşa.resmen ayrıldıktan sonra kuzu gibi oldu,aradı ağladı.akrabalarımın yanına gitti ağladı.ayrıntıları çok da aslında.yani diyeceğim şu senin sadece bir tane hayatın var ve bu hayatını onun için harcamaya değer mi değmez mi onu düşün.ona göre kararını ver.şu an son durumun ne bilmiyorum.umarım en sağlıklı kararı vermişsindir.

merhaba arkadaşım.senin konunu okuyunca bir an kendim gözümün önüne geldi ve üye oldum.isana cevap yazmak istedim.nan ki seninle benzer şeyleri yaşamışız.ben eşimden fiilen ayrılalı 10 ay oldu.resmen de 6 ay.şunu diyeyim ben de senin gibi çok denedim çok uğraştım ama inan ki tek taraflı olmuyor,yürümüyor.benim eşim de çocuk istemeyen ve bunu bana değil ailesine söyleyen bir insandı.bunu duyduğum gün şok oldum ki zaten sorunlu bir evliliğimiz vardı.bu da üstüne tuz biber olunca artık dayanamadım ayrılmak istediğimi söyledim.önce yok dedi,gıcıklığına boşanmayacağım falan dedi.blöf yaptığımı düşündü ama baktı ki ben ciddiyim resmen sözlü olarak saldırmaya başladı.ha o da ailesini ön planda tutan,kız kardeşi ne dese ne yapsa haklı gören,beni hep haksız gören bir insandı.boşanma konusunda doğru kararı verdiğimi düşünüyorum.ilk başlarda çok kötü oldum,çok ağladım,eşime mesajlar attım baktım yok adam beni takmıyor.dedim öyle mi al bakalım bensiz yaşa.resmen ayrıldıktan sonra kuzu gibi oldu,aradı ağladı.akrabalarımın yanına gitti ağladı.ayrıntıları çok da aslında.yani diyeceğim şu senin sadece bir tane hayatın var ve bu hayatını onun için harcamaya değer mi değmez mi onu düşün.ona göre kararını ver.şu an son durumun ne bilmiyorum.umarım en sağlıklı kararı vermişsindir.
aynı durumdayız seninle doğru demişsin şu anda annesiyle beraber oturma aşamasındayız ona son bi şans verdim çok istiyodu bunu beraber oturmayı hatta tehdit etti beni ya otururuz ya ayrılırız die snra iyi davrandı şu anda bn kabul ettim oturmayı ama biliyorumki bişey düzelmicek muhtemelen bende senin gibi başımın çaresine bakıcam kafamda bitirdim kalbimde bitirmeye çalışıyorum şu anda ona son bi şans verdim oldu oldu olmadı herşey bitti sevsem bile sindircem artık aileme ettiği hakaretler bana yaptığı haksızlıklar bitti artık sadece ona karşı kalan sevgimi bitirmeye çalışıyorum tüm çabam o

Back
X