annem boşanmamı istiyor cok kotuyum arkadaslar

tubiiss

уαLnιz αcιLαяιм кσnυѕυуσя .. кiiмѕe dυумυуσя.!!
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
430
104
48
:KK35:mrb arkadaşlar ben 5senelik evliyim..kaynanamlarla alt üst oturuyoruz ve geçinemiyoruz kaynanamdan çok tiksiniyorum yanında kokudan oturamıyorum tuvalette yıkanmayan burnu aksa silmeyen kısaca kendine dikkat etmeyen biri elindn bişey yiyemiyorum evlerinde su bile içemiyorum yani kusura bakmayın çekiştiriyo gibi oluyo ama yasamayan bilemez herşeyi olduğu gibi anlatmak istedim.eşimde çok iyi bir insan elinden her iş geliyo belli bi mesleği yok sadece ama tuttugunu koparan birisi.annem belli bi işi yok ve sana yakışmıyo diyo.hem kaynanamın öyle olması hm eşimi begenmediği için ayrılmamı istiyo.onu eve bakmayan hep arkadaşlarıyla gezen biri zannediyo hiç öyle birisi dgl anlatamıyorum anneme ben napıcm eşimi seviyorum arada kaldım

Eşinizin anneniz üzerindeki imajı nasıl oluştu ?

Eşinizle sorun yoksa , ne alaka ayrılmayın derim tabii .
Eşiniz iyi biriyse annenizin onun hakkındaki düşüncelerini ve niyetini duysa kimbilir nasıl kırılır .

:KK35:mrb arkadaşlar ben 5senelik evliyim..kaynanamlarla alt üst oturuyoruz ve geçinemiyoruz kaynanamdan çok tiksiniyorum yanında kokudan oturamıyorum tuvalette yıkanmayan burnu aksa silmeyen kısaca kendine dikkat etmeyen biri elindn bişey yiyemiyorum evlerinde su bile içemiyorum yani kusura bakmayın çekiştiriyo gibi oluyo ama yasamayan bilemez herşeyi olduğu gibi anlatmak istedim.eşimde çok iyi bir insan elinden her iş geliyo belli bi mesleği yok sadece ama tuttugunu koparan birisi.annem belli bi işi yok ve sana yakışmıyo diyo.hem kaynanamın öyle olması hm eşimi begenmediği için ayrılmamı istiyo.onu eve bakmayan hep arkadaşlarıyla gezen biri zannediyo hiç öyle birisi dgl anlatamıyorum anneme ben napıcm eşimi seviyorum arada kaldım

Öyle bir kaynana hakkatten zor.
Önce uyarsanız, dinlemiyorsa ki sanırım dinlemiyor
mecburen mesafeli kalın mide götürmez yaa :KK34:
Annenizin ki de daha bir ilginçmiş,
Siz mutluysanız ona ne?
Sizi ayırıp ne yapacakmış?
Saraylı soyundan birisine mi verecek? :KK20:
Garantili mal mı almış?
Bu olmadı iade, yenisini ver :KK11:
Siz mutluysanız annenizi takmayın bence :KK47:
Sonuçta hayat sizin...

Kaynvalidenizi atalim yerine şöyle temizinden birini getirelim olur mu???

Bosanmaniza evlenmenize anneniz mi karar veriyor? Kayinvalidenizi eleştirirken hic kendinize ve annenize bakiyormusunuz siz ??

eşimde uya
Siz mutluysanız ona ne?
Garantili mal mı almış?
Sonuçta hayat sizin...

Her seyi anlatiyorsunuz sonra bosan deyince kiziyorsunuz. Bu sekilde anlatirsan annenin bosan demesi normal.

Siz mutluysanız ona ne?
Garantili mal mı almış?
Sonuçta hayat sizin...
eşimde uyardı annesini kaç defa ama aynı dvm ediyo.anneme katlanıcm artık anlamıyo çunku zengin bi yer arıyo eşim dünya iyisi bi insan ama umrunda değilki iyi olması

cnm ben anlatmadım herşey ortada ve herkes bana nasıl duruyosun yanında diyo kendi yegenleri bile soyluyor bunu
Kaynvalidenizi atalim yerine şöyle temizinden birini getirelim olur mu???

Bosanmaniza evlenmenize anneniz mi karar veriyor? Kayinvalidenizi eleştirirken hic kendinize ve annenize bakiyormusunuz siz ??

cnm ben anlatmadım herşey ortada ve herkes bana nasıl duruyosun yanında diyo kendi yegenleri bile soyluyor bunu
dşardan konuşmk kolay geliyo insanlara bn neyse onu anlattım kimseye anlatamadığım için sizden yardım istedim içimi size dokmek istedim

oda ayrılmamızı ıstiyo oda beni istemiyo annemden farkı yok eşimle birbirimizi seviyoruz ama ailelerimiz ayrrılmamızı istiyo

Öyle bir kayınvailde ile bu kadar yakın oturmak çok zor. Annenize gelincede müdahele etmesi cok kötü. Bence siz kayınvaildenizle sık görüşmeyin, annenizede evliliğinize karışmaması için kesin tavrınızı koyun. hiç aklınızı karıştırmayıp, mutlu olmaya bakın.

arada kalmak ne demek? evlenmişsin, sorumluluk almışsın ve yazmışsın oraya eşim annemin sandığı gibi birisi değil diye. bu durumda nasıl bu kadar arada kalabiliyorsun? bence anneni evliliğine fazla karıştırıyorsun gibi geldi bana. çocuk değilsin ki...

kaynanan senin evliliğini bitirecek kadar büyük bir sorun değil bence.

Eşinizin anneniz üzerindeki imajı nasıl oluştu ?

Eşinizle sorun yoksa , ne alaka ayrılmayın derim tabii .
Eşiniz iyi biriyse annenizin onun hakkındaki düşüncelerini ve niyetini duysa kimbilir nasıl kırılır .
ona soylemedim zaten. doğru duzgun işi yok diye istiyo beni altınlara bogsun istiyo

Back
X