annem boşanmamı istiyor cok kotuyum arkadaslar

Esinizi daha şanssız buldum k.valide açısından ama temizlik konusunda haklisiniz

seninkidemi para derdinde cnm o niye istemiyor

Benimikide tutturmuş türkten başka bulamamış mıyım. Benimki zaza olduğu için kürtlüğü daha çok benimsiyor ailemde bayağı bir ırkçıdır, evlatlıktan red ederim diyolarda başka bişey demiyolar. Kendileri bilir.

bende bekarkn gidemezdim oyle yerlere ondn beni buldu heralde.2 ay sonra falan tasincaz cnm kendi evimizi birakip kiraya cikcaz gecinemiyoruz cunku oylesi daha iyi olack bnm icin
bu temizlik konusunda benimde aşırı takıntılarım var.zor bir durum anlıyorum o konuda.hele ki temiz olmayan bir yere gittiğimde orada oturmak yemek yemeye çalışmak zulüm gibi geliyor bana.çözüm yolu şöyle olabilir annenizi bir şekilde ikna etmeniz.eşinizin eve baktığını kanıtlamanız.bir de başka bir eve çıkmak iyi olurdu ama pek mümkün değil sanırım.bu yaştan sonrada değiştiremezsiniz eşinizin annesini.

ikimizde ailer yonunden sanssisiz ikimiz nasil anlasiyoruz bilseniz ama burnumuzdan getiriyolar herseyi sagolsunlar
Esinizi daha şanssız buldum k.valide açısından ama temizlik konusunda haklisiniz

Esini ezdirme canim ailene karsi esini koru ya bosandin bir daha evlenirsen o adamin parasi var ama ask yok sevgi yoksa saygi yokaa altinlarin var we hergun dovuyorsasence annen kendini ne saniyor allahim babani dusunemiyorum valla allah babana sabir versin annenese akil fikir versin amin
olacagi ozaten sevmedigim biriyle zaten yapamm.annem bilmesin Ben biliyorum neyin ne oldugunu cok sukur

Benimikide tutturmuş türkten başka bulamamış mıyım. Benimki zaza olduğu için kürtlüğü daha çok benimsiyor ailemde bayağı bir ırkçıdır, evlatlıktan red ederim diyolarda başka bişey demiyolar. Kendileri bilir.
senin isinde zormus cnm tanistirsan onlari bi kere knsmalarini saglasan sana ozmn hak verirler belki.

Back
X