- 26 Ekim 2018
- 239
- 234
- 23
- Konu Sahibi duygusalzezecik
selamlar nasılsınız herbiriniz umarım iyisinizdir.. teyzem vefat etti ve bu teyzeme: annemin babamın yapmadığı iyilik kalmamıştır çocukları bizlerde büyümüştür anlatamayacgım kadar çok iyilik vericilik yaptı ailem bu insaıncıklara. teyzemin bugün cenzaesi kalktı ..teyzem hep evlatlarını özellikle kızlarını düşman etti teyzelerine onca iyiliğe rağmen ALLAH biliyor şahit..tek iğne ucu kadar kötülüğü ailemin olmadı.. ve bugün diğer iki teyzem sıcak yerde dururken benim annem ve bacım içeri alınmıyor tabutun başında annem dört yana ben kime ne yaptım diyormuş . ağlayarak yazıyorum çok acı ve zoruma gitti.. yedi kat yabancı yazık bacısı neden izin vermiyorsunuz derken benim iki teyzem ki her seyine koşturdu annem hep verici ameliyatana kalktı gitti esnaf oldugu halde yoll çekip ya bir gel bacın yiğeniniz orada kimsesiz kötü biri gibi beklerken dışlanırken yapayalnız bırakmışlar. tammen şeffat anlattım siz olsaydınız böyle insanların yüzüne bakar mıydınız?? haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan değil midir. ortada bir haksızlık var ve teyzemgil sadece izlemiş..