Konu çocuk bakımı olunca fikir beyan edemiyceğim,kreşdir,bakıcıdır,işi bırakmaktır,sizin artıları eksileri değerlendirip karar vermeniz gerekir.Ama anne konusunda bende çok dertliyim,hiç sevmediğim bir semte ve o semtin en kötü mahallesine taşındılar,zorla bana oradan ev tutturdu,istemiyorum diyince ağladı durdu,çocuğun olacak,ben yaşlandım,yakın olmazsan nasıl bakarım diye,taşındık,doğurdum ve bırakın büyütmeyi,kırkı çıkana kadar sadece geceleri geldi bizim evde uyudu,iş yerimizle evimizin arası tam 2 saat,neyse hamileliğimin son aylarında çocuğa bakamıyacağını söyledi,bende bunları duyunca soran olunca en az 3yıl çocuğuma kendimin bakacağımı,işe dönmeyeceğimi söyledim,babam çalış annen baksın dediğinde,istemiyor kıza baskı yapma dedi,ben bakamam demedi,neyse oğlum 11 aylıkken işe dönmem artık zorunluluk halini aldı,annem asla bakıma yanaşmadı,neyse ben bakıcı buldum yatılı,1 ay kadar evden çalıştım,annem bu sırada yardıma ihtiyacı olduğunda kadını çağırdı :))sanki ben eğlence olsun diye kadına maaş ödüyorum,üzerine hastalığını bahane etti bakıcıya ve çocuğa göz kulak olmamak için ama sürekli dışarıda gezdi,ablamın oğlu ateşlendi,evde yardımcısı var,ablam izinli,annemde hergün gitti geldi,1gün acil çıkmam gerekiyordu anneme bizim evin anahtarını verdim,arada yokla napıyorlar diye,geldiğimde anahtarı astığım yerde buldum,birde akıl verdi saolsun,hiç güvenmiyormuş bakıcıya,ofise gidince ne yapcakmışım,gerçi yengemin yüzüne(abimin 3 oğlu var)bu sonuncuya bir türlü kanım ısınmıyor sevemiyorum demişliği de vardır,benden önce bütün torunlarını büyüten kadın,bana defalarca söz verdiği halde yanaşmadı,daha anlatsam roman olur,konu annen olunca kimseye anlatamıyorsun da,içinde kalıyor,hatta içinde patlıyor,çok kızgınım ona ve kendime yeminim var,yatalak hasta olmadığım sürece çocuğum ne zaman istese yanında olacağım,çok zormuş tek başına desteksiz büyütmek,bu arada maddi olarak yapması gerekenleri yapıyor ve bugune kadar da hep yaptı ama insan manevi destek arıyor,annem en çok bana düşkündü,ne oldu bilmiyorum,aynı apartmana taşınarak hata ettim,abimler bile farklı semtte otururken,ben ne demeye geldiysem buraya