Arkadaşlar inanın canım skılıyor.30 lu yaslardayim birtane evladım var.anneme çocukken bende boylemiydim dediğimde aman onumu hatırlıyorum nerden bileyim veya hatirlamiyorumki diyor.bebeklik resmim bile yok.3 kardeşiz.Zamanında kv desinden çok çekmiş beraber beni nereye göturse bana kaynanam çok çektirdi diye aglardi.bizle ilgilenemezdi o cektiklerinin uzuntusuyle.anneme bugün yine bişey sorduhumda hicbisey hatırlamıyorum dedi.bende anne ne kadar ilgisiz bir anneymissin hicmi hatirlamazsin dediğimde seninde peşpeşe uccocugun olsun bakalım hatırlayabilir musun dedi.canı sıkıldı.Sizce benmi abartiyorum ve bozuluyorum bu duruma? Haksizlikmi ediyorum acaba
Himm aynen dediğiniz gibi bir hayatı varmış 10-12 yıl beraber oturmuşlar ve babannem çok eziyet etmiş.annem zaten çocuk gelinmis.16 da evlenmiş.Çok kötü şeyler yaşamış insanlara ben kızamıyorum. Mesela annem de kayınvalidesiyle 7 sene oturmuş. Evde bir ton insan. Kaynana ayri kayinpeder ayrı. Yemek çamaşır derdi hep ondaymış. Ve birde çocuk eklenince.. Ben geçmişten kafasının çok dolu olduğuna bağlardım sizin yerinizde olsam..
Himm aynen dediğiniz gibi bir hayatı varmış 10-12 yıl beraber oturmuşlar ve babannem çok eziyet etmiş.annem zaten çocuk gelinmis.16 da evlenmiş.
Himm..Belkide geçmişi hatırlamak kötü günleri hatirlamasina sebep oluyordur haklısınız.Anneniz geçmişi düşünmek hatırlamak istemiyordur, üzülüyordur....geçmiş günleri kv ile zor dönemden geçtiyse üzerinde durmak istemiyordur...sizde soruncada "ben çocuĝuma şunu yapacaktım ama olmadı"... Diye düşünüyorsa...konuşmak istemez....
Ayni benimki bisiy sorariz ne bileyim ben sarhos koca 4 cocuk onumu dusuneyim diyor.niye dogurdun o zaman.tuvalette dusurdugun diger cocuklardan ne farkimiz var...ama susuyorum bana kiymet vermedigi cok belli zaten...umrumda degilArkadaşlar inanın canım skılıyor.30 lu yaslardayim birtane evladım var.anneme çocukken bende boylemiydim dediğimde aman onumu hatırlıyorum nerden bileyim veya hatirlamiyorumki diyor.bebeklik resmim bile yok.3 kardeşiz.Zamanında kv desinden çok çekmiş beraber beni nereye göturse bana kaynanam çok çektirdi diye aglardi.bizle ilgilenemezdi o cektiklerinin uzuntusuyle.anneme bugün yine bişey sorduhumda hicbisey hatırlamıyorum dedi.bende anne ne kadar ilgisiz bir anneymissin hicmi hatirlamazsin dediğimde seninde peşpeşe uccocugun olsun bakalım hatırlayabilir musun dedi.canı sıkıldı.Sizce benmi abartiyorum ve bozuluyorum bu duruma? Haksizlikmi ediyorum acaba
Kadın ister istemez travmatik zamanları silmiş demekki kafasından . Kendi zaten cocukmus , yazık sizi nasıl büyüttüğünü anlamamıştır bile. Biz ileri yaşta bilinçli anneyiz güya , ama bende çocuklarımla ilgili bazı şeyleri unutuyorum , oyüzden not alıyorum . Annenizin unutması normal, kafanıza takmayın benceHimm aynen dediğiniz gibi bir hayatı varmış 10-12 yıl beraber oturmuşlar ve babannem çok eziyet etmiş.annem zaten çocuk gelinmis.16 da evlenmiş.
Arkadaşlar inanın canım skılıyor.30 lu yaslardayim birtane evladım var.anneme çocukken bende boylemiydim dediğimde aman onumu hatırlıyorum nerden bileyim veya hatirlamiyorumki diyor.bebeklik resmim bile yok.3 kardeşiz.Zamanında kv desinden çok çekmiş beraber beni nereye göturse bana kaynanam çok çektirdi diye aglardi.bizle ilgilenemezdi o cektiklerinin uzuntusuyle.anneme bugün yine bişey sorduhumda hicbisey hatırlamıyorum dedi.bende anne ne kadar ilgisiz bir anneymissin hicmi hatirlamazsin dediğimde seninde peşpeşe uccocugun olsun bakalım hatırlayabilir musun dedi.canı sıkıldı.Sizce benmi abartiyorum ve bozuluyorum bu duruma? Haksizlikmi ediyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?