Annem cocuklugumu hichatirlamiyor

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
Arkadaşlar inanın canım skılıyor.30 lu yaslardayim birtane evladım var.anneme çocukken bende boylemiydim dediğimde aman onumu hatırlıyorum nerden bileyim veya hatirlamiyorumki diyor.bebeklik resmim bile yok.3 kardeşiz.Zamanında kv desinden çok çekmiş beraber beni nereye göturse bana kaynanam çok çektirdi diye aglardi.bizle ilgilenemezdi o cektiklerinin uzuntusuyle.anneme bugün yine bişey sorduhumda hicbisey hatırlamıyorum dedi.bende anne ne kadar ilgisiz bir anneymissin hicmi hatirlamazsin dediğimde seninde peşpeşe uccocugun olsun bakalım hatırlayabilir musun dedi.canı sıkıldı.Sizce benmi abartiyorum ve bozuluyorum bu duruma? Haksizlikmi ediyorum acaba

Çok kötü şeyler yaşamış insanlara ben kızamıyorum. Mesela annem de kayınvalidesiyle 7 sene oturmuş. Evde bir ton insan. Kaynana ayri kayinpeder ayrı. Yemek çamaşır derdi hep ondaymış. Ve birde çocuk eklenince.. Ben geçmişten kafasının çok dolu olduğuna bağlardım sizin yerinizde olsam..

Anneniz geçmişi düşünmek hatırlamak istemiyordur, üzülüyordur....geçmiş günleri kv ile zor dönemden geçtiyse üzerinde durmak istemiyordur...sizde soruncada "ben çocuĝuma şunu yapacaktım ama olmadı"... Diye düşünüyorsa...konuşmak istemez....

Arkadaşlar inanın canım skılıyor.30 lu yaslardayim birtane evladım var.anneme çocukken bende boylemiydim dediğimde aman onumu hatırlıyorum nerden bileyim veya hatirlamiyorumki diyor.bebeklik resmim bile yok.3 kardeşiz.Zamanında kv desinden çok çekmiş beraber beni nereye göturse bana kaynanam çok çektirdi diye aglardi.bizle ilgilenemezdi o cektiklerinin uzuntusuyle.anneme bugün yine bişey sorduhumda hicbisey hatırlamıyorum dedi.bende anne ne kadar ilgisiz bir anneymissin hicmi hatirlamazsin dediğimde seninde peşpeşe uccocugun olsun bakalım hatırlayabilir musun dedi.canı sıkıldı.Sizce benmi abartiyorum ve bozuluyorum bu duruma? Haksizlikmi ediyorum acaba

benim annem doğum günümü bile bilmez.. bazen ben hatırlatıyorum eylülde diye yok sen agustos değil misin diyor :)

seninki iyi bile :) benimki sadece doğumun zor olduğunu hatırlıyor :) tek başına olduğu için

Çok kötü şeyler yaşamış insanlara ben kızamıyorum. Mesela annem de kayınvalidesiyle 7 sene oturmuş. Evde bir ton insan. Kaynana ayri kayinpeder ayrı. Yemek çamaşır derdi hep ondaymış. Ve birde çocuk eklenince.. Ben geçmişten kafasının çok dolu olduğuna bağlardım sizin yerinizde olsam..
Himm aynen dediğiniz gibi bir hayatı varmış 10-12 yıl beraber oturmuşlar ve babannem çok eziyet etmiş.annem zaten çocuk gelinmis.16 da evlenmiş.

Anneniz geçmişi düşünmek hatırlamak istemiyordur, üzülüyordur....geçmiş günleri kv ile zor dönemden geçtiyse üzerinde durmak istemiyordur...sizde soruncada "ben çocuĝuma şunu yapacaktım ama olmadı"... Diye düşünüyorsa...konuşmak istemez....
Himm..Belkide geçmişi hatırlamak kötü günleri hatirlamasina sebep oluyordur haklısınız.

Ayni benimki bisiy sorariz ne bileyim ben sarhos koca 4 cocuk onumu dusuneyim diyor.niye dogurdun o zaman.tuvalette dusurdugun diger cocuklardan ne farkimiz var...ama susuyorum bana kiymet vermedigi cok belli zaten...umrumda degil

Haksızlık ediyorsun,benimki hangi gün hangi ayda doğurduğunu bile hatırlamıyor.hatırlamasın çokda önemli değil,yanımda başımda olsunda.Annen en son sorun edeceğin şey bile olmamalı bence bu hayatta..

Hatrlamaması normal bence.Annem de çoğu şeyi hatırlamıyor sadece ilginç olanları hatırlıyor.8 sene babanemlerle kalmış.Tipik çok çektiren kv.son zamanları ben de hatırlıyorum iyi ki ailemiz dağılmadı.Zor gerçekten.

46 günlük kızım var .3 kişilik bi hayatım var.Ben tabi ki çoğu şeyini hatırlayacağım çok şükür üzenim karışanım Yok

Himm aynen dediğiniz gibi bir hayatı varmış 10-12 yıl beraber oturmuşlar ve babannem çok eziyet etmiş.annem zaten çocuk gelinmis.16 da evlenmiş.
Kadın ister istemez travmatik zamanları silmiş demekki kafasından . Kendi zaten cocukmus , yazık sizi nasıl büyüttüğünü anlamamıştır bile. Biz ileri yaşta bilinçli anneyiz güya , ama bende çocuklarımla ilgili bazı şeyleri unutuyorum , oyüzden not alıyorum . Annenizin unutması normal, kafanıza takmayın bence

Üzücü bi durum. Ne çekti.bilemem tabi. Benim kv 5 çocul doğurmuş 3 tane arka arkaya diğer 2 tane yaş aralığı var. Ama hepsini saatine kadar hatırlıyor. Ki kp çok çektirmiş ve hasta babasına bakıyormuş o sıralar. Baya zor geçmiş. Annenin hatırlamaması enteresan. Çocuğun ne kadar zorluk yaşarsan yaşa hatırlarsın.

Benim annem de hiç hatırlamıyor. Düşmüşler geçim sıkıntısına inek, bağ bahçe iş, düzgün uyku bile uyumamışlar. Hiç kızmıyorum. Bizim gibi değillerki biz rahatız, yok çocugun psikolojisi, dişi, osu busu.geçen yıl doğum günümde, biri sordu kaç yaşında oldun diye 33 dedim, annem şoka girdi swnde yaşını ne büyütüyosun 25 yaşındasın sen dedi kardeşim 27 anne, zaman çabuk geçiyor bende yaşlandım işte dedim.

Normal bir durum bu..kaç sene geçmiş üstünden. Boşuna kırılmayin annenize..
Ben bile bazen unutuyorum birçok şeyi bu yaşta..

Back
X