Annem cok bagiriyor bize :(

simgeDL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
6
0
36
34
Merhaba, ben Annem ve 2kiz kardesimle birlikte istanbulda yasiyorum. Annem babamdan bosanali oluyor 3sene ve sonunda rahata kavustuk cunku cok kavga ediyorlardi.. Annem cok cekti zamaninda esinden
Ben 23yasindayim kardeslerimin biri 20 ve digeri 15 yasinda.. Sorun su... Annem cok social bir kadin ve cok actief ama yuku cok agir 3 cocuk buyutuyor butun sorumluluklar onun uzerinde ve yasi 43yasinda.. Sorun su. Annem bana ve kardeslerime cok kiziyor bu bi kac senedir boyle ufacik birsey olsa bile buyuk sorun yaratiyor ve bizd bagirdiginda rahatliyor sanki. Bu benim canimi cok yakiyor artik hem kendisi icin yazik hemde bize istemeyerek agir laflar ediyor bunun farkindayim sorumsuz oldugumuzu diyor yardim etmiyormusuz felan. Ben haftanin 5 gunu okuldayim hafta sonlarida calisiyorum maddi sikintimiz okadar kotu degil.. Kac kere konusmaya denedim ve artik bagirmamasini istedim ama inkar ediyor sizin yuzunuzden dinliyor dinleseniz boyle olmaz.. Neyapmam lazim??

Ayyy canim yaa bende cocuklarima cok kiziyorum resmen kendimi kaybediyodum bunun sonu yok kizar kizmaz vicdan azabi cekip ozur dilesemde kucucuk meleklerimi uzdugumle kaliyodum suan ilac kullaniyorum inan hersey daha sakin daha iyiyim annenin sakin oldugu aranizin iyi oldugu bi vakit psikayatriden randevu al hatta deki ikimizde randevu aldim birlikte gideriz yasadigimiz onca seyden sonra iyi gelir ikimizde de..senin bize cok bagirman bizi cok yipratiyor diye guzelce ifade et kendini..ama bunu annen sakinken yap
Her anne icin cocugu kiymetlisidir demekki cok dolmus demekki sabri sinirleri cok yipratmis bak herseye ragmen basinizda..sakin sizi sevmedigini bilerek yaptigini sanma psikolojik yardim alirsa eminim duzelir sakin cehpe alma onun suan tek ilaci sizin sevginiz varliginiz iki cift guzel lafiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…