Annem çok cahil

efsunnlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2007
716
47
643
44
Diğer
kızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor haliyle kendimi yalnız hissediyorum çünkü o benim annem ve içimden bir ses keşke annem olmasaydı diyorum
O derecede bunaltıyor yani
Çoğu şeyi anlatmam anlamaz zaten ama bazen de olmuyor işte
Bir teselli için yazdım
Moralim bozuk acımasız yazmayın

kızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor haliyle kendimi yalnız hissediyorum çünkü o benim annem ve içimden bir ses keşke annem olmasaydı diyorum
Bir teselli için yazdım

Annem cok cahil teselli icin yazdim burda kim cahil?

Sinirli olmanızın asıl sebebi ablanıza daha düşkün olması olabilir mi ?
Şu bir gerçek ki her nesil farklı,anlaşamayabilirsiniz,bazı konularda bilgi sahibi olmadığını da düşünebilirsiniz ama bu kızmanız için yeterli bir sebep değil bana göre.Bir de abarttığımı düşünüyor demişsiniz,hangi konularda mesela ? Belki gerçekten abartıyorsunuzdur,o da anneniz olarak canınızı sıkıp üzülmenizi istemiyordur ?

Bir teselli için yazdım
Anneniz hakkında böyle düşünmeniz çok yanlış...Annenizi degistiremezsiniz.Keske annem olmasaymiş deme hakkınız yok.Anlaşamıyorsanız çok fazla zıtlaşmazsiniz olur biter.Kardeşimde sizin gibi annemle pek anlaşamaz karşılık verir.Hatta aynı seyleri soler.Senden korkuolar benden korkmuolar diye.Defalarca uyardim bu cumleyi kurmamasıni.Keza annem cok bilgili becerikli bi kadındir.Yani annenizin cahil olmasiyla bu davranislariniz bagdastirilamaz.Ergen olabilir misiniz? Şimdikiler böyle.

Fazla abartıyorsun, kuşak farkı hep var seninle cocugun arasında da olacak belki ne kadar okumuşta olsan sen de cocugunu anlayamayacaksın, bir anneye cahil demek yersiz oluyor bence sen acımazsın, anneler yada babalar bizim gibi düşünmeyebilir ama düşünceleri yersiz değildir onlar hep haklıdır.

Cahil kelimesinden ne anladığınızı sorgulamak gerek cahil bilgisi az demek sebepleriyle de anlattım
Daha yazacak çok şey ama buraya sığmaz
Kınadığınızı yaşarsınız o zaman hissettiklerimi anlarsınız

Cahil kelimesinden ne anladığınızı sorgulamak gerek cahil bilgisi az demek sebepleriyle de anlattım
Oh birde beddua et millete. Anayi cahil gormek bu dunyaya evlat getir pesine cahio desin
Okuma ogret annene otur duzguncene konus basini omuzuna koy saril. Sen cahil dedikce icine atar kadin ana gibi varmi yahu:işsiz:

Ne diyelim peki evet haklısınız , anneniz çok cahil, keşke anneniz olmasaydı mı diyelim, annenizin "cahil" oldugunun ispatı size ne kazandıracak

yaş kac 16 falan mi yazdiklarinizdan oyle anlasiliyorda

Back
X