Annem çok cahil

Okuma yazma bilmiyor annen ama sen daha cahilsin:KK66:

Ağzına sağlık canım cuk oturmuş bir cevap :) insanlar anneye hasret böyle evlatlar da bulmuş beğenmez. Yası küçük herhalde sinirlendiğim için okumadım devamını. Yarın anlar annesinin değerini de geç olur

Ağzına sağlık canım cuk oturmuş bir cevap :) insanlar anneye hasret böyle evlatlar da bulmuş beğenmez. Yası küçük herhalde sinirlendiğim için okumadım devamını. Yarın anlar annesinin değerini de geç olur
38 yasindaymis nesi kucuk Allah askina. Kestane cikmis topurunu begenmiyor. Allah hayirli evlat versin herkese

Bir gün pişman olacak ergen sözleri diye okudum bu yazılanları. Yaş 38 diye okudum, eğer doğruysa diyecek söz bulamadım.

38 yaşındaki bir kadının derdini ifade ediş şekli böyleyse , annesini hangi hakla bu kadar acımasızca yerer aklım almıyor..

Ben anlamadım şimdi. Bazıları çocuk doğurmasın konusuna hurra koşuyorsunuz evet anneler çok kötü yazık bunların yetiştireceği çocuktan ne olur diye kıza bu kadar yüklenilmesi saçma.

Annenize sadece okuma yazma bilmiyor, kuşak farkı ve karakter uyuşmazlığı var gibi sebeplerle cahil diyorsanız ayıp ediyorsunuz.
Fakat gerçek cehaletten bahsediyorsanız konuyu düzenleyin detaylı anlatın.
Böyle annem cahil deyince olmuyor. Cahillik erkeklere özgü olmadığına göre elbette bazı kadınların -doğal olarak bazı anne ve anne adaylarının- cahil olabilme durumu olağan.
Mesela anne/baba 10 çocuğu var 5 i erkek.
Kaç çocuğun var sorusuna sadece erkek çocuklarının sayısı yani 5 derse ne düşünülür?
Ne kadar cahil bir ana-baba yazık onların yetiştirdiği çocuğa deriz. Gerçek bir cehalet örneği ve gerçek.

ne kadar güzel anlatmışsınız .Ben de evladım büyüyünce ondan manevi başta olmak üzere ihtiyacım olursa maddi yardım da beklerim iyi bir mesleği olursa .yıllardır tek başıma kızılaya gidemedim .sinemaya sadece onun sevdiği filmlere gittim saçıma fön çektireceğim paraya ona çikolata aldım vs.okulu kursu aktiviteleri arkadaşlarının kahrı ateşlenınce sabahlamalar hastaneler geleceğini düşünmeceler bunun için uykusuz kalmalar bazen .ben karşılık beklerim arkadaş o da kendi evladından beklesin zamanı gelince
peki kendisine sordunuz mu dunyaya getirirken, belki de bu kadar kasmana gerek yok birak pesimi derdi.

burada bir suru kv konulari aciliyor, herkes veryansin ediyor, onlar da anne degil mi? konu sahibi konuyu detayli anlatmamis ve yanlis kelimeler kullanmis, şunu kabul edin ki butun anneler kutsal degil, butun babalar harika degil, yalancisi dolancisi iftiracisi hak yiyeni evlat ayirani, var da var, anne veya baba olmak bir insanin kalitesini degistirmiyor.

kızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor haliyle kendimi yalnız hissediyorum çünkü o benim annem ve içimden bir ses keşke annem olmasaydı diyorum
O derecede bunaltıyor yani
Çoğu şeyi anlatmam anlamaz zaten ama bazen de olmuyor işte
Bir teselli için yazdım
Moralim bozuk acımasız yazmayın
Bian kendimi annenizin yerine koydum da ne diycegimi bilemedim ne kadar cahil de olsa anne hakkinda bu sekilde konusulmaz bence ne kadar acitici çocuklarımın benim hakkimda bu sekilde konuşmasını hic istemem inşaallah boyle yapmazlar :(

Konu sahibi çok yanlış yerden girmişsiniz.
Bizim ülkede cahil insana sempati vardır, cahile cahil deyince "elitist" olursunuz, hiç kimse de cahil değildir okumakla adam olunmaz bla bla bla.
Linç yemeye açmışsınız resmen.
Benim tavsiyem değiştiremezsiniz şu yaştan sonra, olduğu gibi kabullenin dert etmeyin kendinize.
Kesinlikle ülkede cahillik övülür entelektüeller danteldir okumakla bir şey olmaz
Bakkal adam profesöre bir posta koyar adamın feleği şaşar
Hacettepe mezunları ODTÜ mezunları hiç bir şey bilmez en iyisini köydeki Mehmet efendi bilir

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-erkek-ogluyla-anilir.1103295/

Bu konudaki komşu kadında bir anne mesela
Ne diyeceğiz bu kadına zamanında kızlarının poposunu sildi diye mükemmel anne mi diyeceğiz belki konu sahibinin anneside bu konudaki gibi bir kadın

Bir de şu zamanında senin poponu sildi süt verdi uyumadı yedirdi içirdi falan yazıyoruz
Bilmiyorum ama bu bir annenin zaten yapması gereken şeyler değil mi
Çocuğa lütuf mu ediyor bebekken bakmasını
Yok bakmayıp cami avlusuna koysaydı doğurdu çocuğu
Çocuk kendi isteğiyle dünyaya gelmiyor anne baba bile isteye yapıyor
Sonra da sana biz baktık bize borçlusun diyorlar

kızlar annem beni çok yalnız hissettiriyor ablama daha düşkün kafaları aynı aynı zamanda ondan çekiniyor da ama bana gelince çok karışıyor okuma yazma dahi bilmez ama vır vır konuşup her şeye fikir beyan ediyor kırmamak için sesimi çıkarmıyorum bu sefer iyice aşırıya kaçıyor bazen kızıyorum kırılıyor ama bunalttı iyice
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor haliyle kendimi yalnız hissediyorum çünkü o benim annem ve içimden bir ses keşke annem olmasaydı diyorum
O derecede bunaltıyor yani
Çoğu şeyi anlatmam anlamaz zaten ama bazen de olmuyor işte
Bir teselli için yazdım
Moralim bozuk acımasız yazmayın
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar

Bende şuan hamileyim evladım benden gitmesin diye ilaçlar iğneler kullanıyorum siz benim moralimi bozdunuz bu kadar eziyet bu kadar cefa uykusuz kalalım başında sabahlıyalım büyütelim okutalım onlarda kalkıp bize cahil desinler çok yazık keşke annedeki yürek birazcıkta olsa sizin gibi evlatlarda olsa

Back
X