Annem çok garip

uyuzcuuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
165
73
98
merhabalar benim sorunum annemle.Kuzenim (kız) hafta sonu oturduğum yere okumaya geliyor annemse onu hiç beğenmiyor ondan uzak dur felan diyor hatta dün bana 'seni ondan kıskanıyorum' dedi ' iki ağabeyim var tek kızım ) birden sasırdım senin yerini kımse tutamaz dediim felan ama onunla birlikteyken annem bana küsüyor bağırıyor ayrıca kuzenımede laflar söylüyor ne olduğunu gerçekten anlayamıyorum benımde psıkolojim bozuldu hemşirelik okuyorum derslerim çok zor kendimi derse veremiyorum yani o derece.Korkuyorum anneme birsey olacak diye istersen bi doktordan yardım alalım dedim geçiştiriyo yani ben cok endiseleniyorum.Babam zaten varla yok arası aile bağlarımız cok kuvvetli değil babam gece gec saatte eve geliyor.Sizce anneme nasıl davranmalıyım,ne olur yardım edin

Anneniz çok sağlıklı düşünemiyor.
Ben sizin yerinizde olsam her fırsatta ona onu ne kadar çok sevdiğimi hatırlatır ve gösterirdim.
Demek ki annenizin buna ihtiyacı var.
Babanız da varla yoka rasında demek ki çok büyük bir duygusal boşluğu var annenizin ki sizinle kapatmaya çalışıyor.
Siz elinizden geleni yapın.

haklısınız işleride çok yoğun bunalıyor üzülüyor strese giriyor bu yüzden yanında olmam gerekiyor,hastalığımdan dolayıda üstüme çok düşüyor.Cevabınız için çok teşekkür ederim :)

Canım belli ki annen bu konuda bir boşluk hissediyor. Belki babandan sevgi ilgi göremedi hiç, oğullarından da keza... Tüm sevgisini sana yönlendirmiş ve seni kaybetmekten korkuyor olabilir. Ona her zaman sevgini göster, ilgilen, gönlünü hoş tut. Sana yardım etmesine, seninle ilgilenmesine izin ver. Seni çok sevdiği için ve sana çok bağlı olduğu için böyle davranıyordur, onun için annene karşı hoşgörülü ol.

gerçektende annen garipmiş. hadi teyzene aşırı ilgin olsa
yere göğe sığdıramasan neyse. ama kuzenını kıskanmak garipmiş...

Cevaplarınız için cok tesekkur ediyorum,insanın sorunlarına cozum bulmasına yardım edebilecek kısılerının olması ne güzel bir duygu,annemlede aramı duzelttim iki lafımdan biri seni çok seviyorum oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…