Annem Düğün davetiyemize babamın ismini yazmak istemiyor

Allah bizi de böyle sınıyor sanırım :ssz:
üstesinden gelmişsiniz, feraha kavuşmuşsunuz, çok sevindim, huzurunuz daim olsun :16:
benim de çok benzer bi durumum var, az kaldı, inş 1 sene sonra ben de annemi feraha kavuşturucam
senin de dediğin gibi, konu sahibine de söylüyorum, çektiğimiz acıları kimse bilemez, onlar dışarda olanları görüyolar, peki ya içimizdekileri Allahtan başka kim biliyor?

bencede bu şekilde sınanıyoruz, bnm gibi sizlerinden üstesinden geleceğinize eminim ben, her konuda özel msj atabilirsiniz. bilirim ki böyle durumları yaşamayan bilemez, en yakın arkadaşlarınız bile anlayamaz. yaşayanlarla paylaşmak ayrı bir anlamlı oluyor.

Elimden geleni yaparımmmm desteklerimi esirgememm...

içimizdekileri biz bile bilemiyoruz, bastımaya çalışıyoruz, kendimiz bile bazen ne kadar canımızın yandığını idrak edemiyoruz.

Allah tan sabır diliyorum, hayat bu, kim bilir daha neler yaşayacağız. Ama herşeye rağmen onurumuzla gururumuzla ayakta durunca ileride tadından yenmeyecek bu hayat, ödüllerimizi alacağız tek tek ..

Bollll mutluluklarrrrrrrrrrrrr ::))))))))

canım merhaba mesajını aldım. biz davetiyemize babasıyla görüşen insanların bile yaptırdığı oluyor. atıyorum yılmaz ve erdoğan aileleri diye yazdırdık . bunun pek çok ta örneği var. konunu tam bilmiyorum ama davetiyeye isminin yazdırışmasını hak etmeyen insanın adını da istemiyorsan yazma . zorunlu değilsinn.. şimdiden mutluluklar sana canımmmm

canım merhaba mesajını aldım. biz davetiyemize babasıyla görüşen insanların bile yaptırdığı oluyor. atıyorum yılmaz ve erdoğan aileleri diye yazdırdık . bunun pek çok ta örneği var. konunu tam bilmiyorum ama davetiyeye isminin yazdırışmasını hak etmeyen insanın adını da istemiyorsan yazma . zorunlu değilsinn.. şimdiden mutluluklar sana canımmmm

'Cok tsk ederim cvp verdigin icin :17: Bende kendi kendime düsünüyordum acaba neden bana cvp yazmamis diye ...

Bende sana ömür boyu mutluluk dilerim...:42:

Son durumu sormussun allaha havale ediyorum onu rabbim hakkinda ne biliyorsa onu versin....

benim annem babam ayrı ve ben babamla son 2-3 yıldır görüşmüyorum.. ne istememe geldi, ne nişanıma, ne düğünüme.. fakat çok tartışmalar yaşamamıza rağmen ben adını yazdım davetiyeme.. ona saygı mı duydum? hayır asla! milletin ağzına laf vermek istemedim. ne kaybettim? hiçbişey.. yaz gitsin.

benim 4 yıl önce yaşadığım sorunu yaşıosun sende... benim de annem babam ayrı...
baba var mı var işte... ne maddi ne manevi hiçbişeyini görmedik, görmüyoruz da...
sadece dünyaya gelmesine sebep olmayla anne baba olunmuyo..
asıl önemlisi, sevgini, ilgini, şefkatini gösterebilmek...
sordukları zaman, benim babam da şöyle yaptı, şu huyu iyidir, çok ilgilidir, bana sonsuz güvenir, sevgimden ve sevgisinden hiç şüphe etmiyorum, onun yanında kendimi çocuk gibi değil arkadaş gibi hissediyorum diyebilmek...
ben diyemedim, o yüzden ismini de yazdırmadım... sormadı bile neden ismim yok diye...
yıllardır hayatı bizimle birlikte tek başına göğüsleyen annemin isminin yanına, onun ismini yazmak, karşı tarafa, bakın ben ne kadar mutlu biriyim, annem babam ayrı olsalar bile, hem annem hem babam benim için çok özel sahteliğini yaşatmış olacaktım...
hiç gerek yok, herkes hakettiği yerde kalsın...

Gelinin babasi zamaninda cocuklarini esini birakip yabanci bir kadinla evlendi o da yetmedi Torun sahibi olan gelinin babasi coluk cocuga karisti... sanirim bu kadari yetiyor aciklama olarak :42: Ben baba diyor görmyorum göremiyorum yeri geldi bizim ona ihtiyacimiz vardi hicbirzaman yanimizda olmadi en büyük sorun bu iste....:50:

Tabiki yazılmalı diye düşünüyordum bu mesajı görene kadar. Yalnız babanın tarafı bilmiyormu sanki babanın yediği haltlaarı ne diye hala onu savunur gibi düğüne gelmemekle tehdit ediyorlar. Gelmezlerse gelmesinler canım çok da tın yani.

benim annem babam ayrı ve ben babamla son 2-3 yıldır görüşmüyorum.. ne istememe geldi, ne nişanıma, ne düğünüme.. fakat çok tartışmalar yaşamamıza rağmen ben adını yazdım davetiyeme.. ona saygı mı duydum? hayır asla! milletin ağzına laf vermek istemedim. ne kaybettim? hiçbişey.. yaz gitsin.

gecenlerde bir yerde gördüm ve sordum adinin yazilmasini istermisin benim icin fark etmez ama davetye verirsen coluk cocugu alip geliriz dedi bu sondu yazmamaya karar verdim.... düsüncelerini ve kendi yasadiklarini paylasdigin icin sagol

benim 4 yıl önce yaşadığım sorunu yaşıosun sende... benim de annem babam ayrı...
baba var mı var işte... ne maddi ne manevi hiçbişeyini görmedik, görmüyoruz da...
sadece dünyaya gelmesine sebep olmayla anne baba olunmuyo..
asıl önemlisi, sevgini, ilgini, şefkatini gösterebilmek...
sordukları zaman, benim babam da şöyle yaptı, şu huyu iyidir, çok ilgilidir, bana sonsuz güvenir, sevgimden ve sevgisinden hiç şüphe etmiyorum, onun yanında kendimi çocuk gibi değil arkadaş gibi hissediyorum diyebilmek...
ben diyemedim, o yüzden ismini de yazdırmadım... sormadı bile neden ismim yok diye...
yıllardır hayatı bizimle birlikte tek başına göğüsleyen annemin isminin yanına, onun ismini yazmak, karşı tarafa, bakın ben ne kadar mutlu biriyim, annem babam ayrı olsalar bile, hem annem hem babam benim için çok özel sahteliğini yaşatmış olacaktım...
hiç gerek yok, herkes hakettiği yerde kalsın...

Cok tsk ederim icimden gecenleri yazmissin bende böyle düsünüyorum artik...

Tabiki yazılmalı diye düşünüyordum bu mesajı görene kadar. Yalnız babanın tarafı bilmiyormu sanki babanın yediği haltlaarı ne diye hala onu savunur gibi düğüne gelmemekle tehdit ediyorlar. Gelmezlerse gelmesinler canım çok da tın yani.

:1: aynen vallahi allaha bin sükür gelen cok o adamin adi yüzünden gelmeyen zaten bana deger vermeyenler olur böylece dostu düsmani görmüs olucaz:34:

Back
X