annem gece yataktan kalkinca bayildi.simdi gece uyuyamiyorum

normalmi davranislarim

• Ankete Katılan
    33

Sashacrossa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
67
27
18
Annem 2 hafta once wcye kakti gummm diye ses duyduk onu yerde baygin zor nefes alir ter icinde buldum.oluyor sandim.Biryandan ayilinca kusmaya basladi. .Hemen ambulans aradim acile gittik doktor bayilinca kusmaya baslamis, basini yana cevirmeseydiniz cok tehlikeli kusmugunda bogulabilirdi dedi ,kardiyologa sevkettiler. kardiyolog bisey bulamadi.suan norolog beyin doktoru tahliller istedi :KK1: hergun hastanedeyiz.. olay o gunden sonra tekrarlamadi .annem gunluk islerini yapiyor sokaga alisveris vs cikiyo.buarada yasi 70. sorum su.Ben bu olay oldugundan beri psikolojim bozuldu:KK1:.geceleri uyuyamiyorum tak diye ust kattan biri mobilya cekse annem dustu sanarak odasina kosup bakiyorum gece uykum boluk porcuk son 1 haftadir yanindaki koltukta yatmaya basladim birsey olcak diye wc ye kalkinca Ben onu goturuyorum.kapida bekliorum heran bu olay bidaha olcak gibi bayilcak diye korku var icimde.. .bilincaltima isledi. Sizce normalmiyim yoksa abartiyormuyum siz olsaniz napardiniz lutfen yorumlari bekliyorum hanimlar :KK64::KK64:.Allah razi olsun Allah herkese sifa versin

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun öncelikle; umarım tekrarı olmaz.
Bana yaşadıklarınız normal geldi. Henüz sonucları bile çıkmamış anladığım kadarıyla. Tekrar edip etmeyeceği belli değilken tetikte olmanız çok normal.

Bazen çok korktuğum bir olay yaşadığımda sanki her an o olayın aynını yaşayacakmışım gibi tetikte oluyorum ben de. O ilk an yaşadığım telaş bir süre üzerimde kalıyor. Sonra olaylar rutine dönünce ben de normalleşiyorum. Eğer daha iyi hissedecekseniz bir psikologla görüşün ama bence zamanla atlatacağınız bir durum bu.

Tesekkur ederim hanimlar .insallah sonuclar iyi cikar .evet olay cok taze ve tekrar eder diye korkuyorum. Zaten yapi olarak telasli bir tipim .sonuclar ciksa teshis konulsa icim rahat edecek yinede gece duzgun uyuyamamak beni gun icinde etkiliyor dikkat konsantrasyon sorunlari surekli esnemek vs keyfimi kaciriyor

Çok zor
Teşhis konulana kadar tetikte olman çok çok normal
Benim annem de diz ameliyatı olmuştu
Tüm gece ağrı içinde kıvrandı. Sürekli seruma konulan ilaçlar yaşadıkları ağır gelmiş
sabah WC ye götürdüm zar zor zaten yatak bir kaç adım ötede , çok kötüyüm bi parça peynir ver dedi verdim ağzına koyduğu an inleyerek bayıldı ağzında peynir hırıltılı şekilde inliyor titriyor kendinden geçti çok çok kötüydü , çıkdırdım tüm acil butonlara basmışım kapıyı açıp bağırdım , çok ağladım çok çok korktum ilk Defa öyle gördüm onu , çok üzüldüm yıprandım
Rabbim annelerimize sağlık versin
Tetikte olman çok doğal bi davranış canım , inş Önemli birşey yoktur

Çok geçmiş olsun.inşallah kötü bişey çıkmaz.çok çok benzerini biz yaşadık.gerçi ben başka sehirdeydim ama abim ve kardeşlerim evdeydi.annem.uykusunda nöbet geçirmiş.ilk defa oldu.bir sene boyunca kız kardeşimde etkisi geçmedi.yanlız uyuyamuyordu.beni çağırıyordu sürekli okuduğum şehirden.aynı şekilde abim ve erkek kardeşim de gece uykusunda ah dese annem çocuklar uykudan sıçrayarak uyanıyordu.Allah yasatmasin kimseye böyle seyler

Belki migreni falan varsa gece uyku bölünmesi cok kötü migreni tetikliyo bas agrisi yapiyo tam oyle bi durum yasayipta yataktan da kalktiysa bide ustune hizli kalktiysa (hatta boyle migren falan olmasa bile yataktan hizlica kalkmak bas donmesine sebep olur) belki boyle bisey oldu da dengesini sağlamayıp bayginlik gecirdi. Migren kusma da yapar. Anneniz demedi mi hic basim cok agriyodu falan?
Bu arada evham yapmanız tabiki cok normal herkes boyle yapardı. Rabbim annemizi babamizi kardeşlerimizi evlatlarimizi tum sevdiklerimizi bize bagislasin bizden ayirmasin

Geçmiş olsun. Aynısını bundan 10 yıl önce yaşadık. Bir gece annem bizimle evdeyken gece o korkunç sesi duydum. Mutfağa gittiğimde annem yerde baygın yatıyordu. Kalp hastası olduğu için kalple ilgili sorun zannettik. Yıllar içinde baygınlıklar tekrarlandı. Şimdi tek başına dışarıdayken çok korkuyoruz. Beyindeki beyaz alanların çoğalmaya başladığı söylendi. Kesin teşhis konmadı ama önlem olarak epilepsi ilaçları kullanıyor. Tek başına uzak bir yere gitmesine izin vermiyoruz,acil durum için cüzdanına iletişim numaraları falan koymuş babam ama elimizden daha fazlası gelmiyor :( Allah’a emanetler.

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsınız. Ben de olsam uyuyamazdım geceleri. Ama bu duRum da normal değil ki. Uykusuzluk stres gününüzü mahveder. Bitkisel sakinleştirici kullanabilirsiniz yatmadan önce.

Back
X