Annem 2 hafta once wcye kakti gummm diye ses duyduk onu yerde baygin zor nefes alir ter icinde buldum.oluyor sandim.Biryandan ayilinca kusmaya basladi. .Hemen ambulans aradim acile gittik doktor bayilinca kusmaya baslamis, basini yana cevirmeseydiniz cok tehlikeli kusmugunda bogulabilirdi dedi ,kardiyologa sevkettiler. kardiyolog bisey bulamadi.suan norolog beyin doktoru tahliller istedi

hergun hastanedeyiz.. olay o gunden sonra tekrarlamadi .annem gunluk islerini yapiyor sokaga alisveris vs cikiyo.buarada yasi 70. sorum su.Ben bu olay oldugundan beri psikolojim bozuldu

.geceleri uyuyamiyorum tak diye ust kattan biri mobilya cekse annem dustu sanarak odasina kosup bakiyorum gece uykum boluk porcuk son 1 haftadir yanindaki koltukta yatmaya basladim birsey olcak diye wc ye kalkinca Ben onu goturuyorum.kapida bekliorum heran bu olay bidaha olcak gibi bayilcak diye korku var icimde.. .bilincaltima isledi. Sizce normalmiyim yoksa abartiyormuyum siz olsaniz napardiniz lutfen yorumlari bekliyorum hanimlar

.Allah razi olsun Allah herkese sifa versin