S.a.arkadaşlar.. Benim çok üzüldüğüm bi problem var ama elimden bişey gelmiyor.. 2 erkek kardeşim var, birisi 6 yıllık evli diğeri 3 aylık. Annem ilk gelinine hiç eziyet etmedi tabiri caizse ilk gelin maşayı elinden hiç bırakmadı. Evime gelirsen taşla kovalarım dediğini biliyorum.. Daha sonra barıştılar felan gelinimiz beni yani öz kızını annemden soğuttu.. Günde 50 defa arayan annem şimdi 20 ginde bir belki arıyor 30 sn nasılsın deyip kapatıyor.. Neyse 2. Kardeşim de evlendi yeni gelinimizi görseniz dünya tatlısı, annecim, babacım, ablacım.. Eski gelinimiz, bunlar nişanlıyken nişanı attırmak için doldurdu da doldurdu annemi babamı.. Ama erkek kardeşim atmadı ben de elimden geldiğince ikisine destek çıktım. Şimdi evliler ama ikisi iki taraftan(kaynana ve ilk gelin) öyle eziyet ediyorlar ki kıza, şunu yap bunu yapma, annene gitme, bizim paramızla ailene birşey alma, ne kadar para biriktirdiniz, bu kadar pahalı kıyafeti kime sordum da aldın vs. En kötüsü de snnem gidip kıza bi kaç kere hamilelik testi alıp gelmiş hadi yep şunu diye.. böyle bi ailem olduğu için çok üzülüyorum .. Kız çok sessiz susup ağlıyor başka birşey yapmıyor, ailesi destek çıkmıyor, erkek kardeşim aileme çok düşkün alıp karısını onları susturmuyor.. Ben aileme görüşmeyi kestim artık çünkü gelini için herşeyi kırıp geçiriyorlar.. Bu kızcağıza duadan başka yapabileceğim bişey yok mu sizce??