• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem hakkını bile helal etmedi

emvacilbihar

asklar1m ile mutluyum
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
1.726
4
116
41
İzmir
tatil için geldim 5 gün annemlerde kaldım ve annem sürekli oğluma aptal manyak ... gibi sözler söylüyordu. cuma günü saat 7 gibi onların evinden ayrıldım. kibarca ben biraz da kız kardeşimde kalayım dedim. kardeşlerimi öptüm sarıldım. annemin elini öptüm sarıldım hakkını helal et dedim KONUŞMADI VE SARILMADI kardeşlerim oğlumu öptüler bir daha seneye kadar göremeyeceğiz dediler ve annem ÖPMEDİ.

oradan ayrıldıktan sonra yolda ağlamaya başladım 40 dk mesafe var arabayla. şimdi anlayamıyorum ben ne yaptım anneme. hakkını helal etmeyecek. ya da oğlum ne yaptı öpmeyecek kadar. eşime anltmadım bu olanları o da duysa çok üzülür. şimdi çok canım yanıyor ama aramızda bir uçurum oluşmuş annemle zaman içinde. benim göremediğim birşey var.

Canım cok uzuldum durumuna cokta sasırdım acıkcası bır anne nasıl olurda evladına ve torununa boyle soguk bır tavırla ugurlama yapar anlayamadım annelerın neolursa olsun yapıcı olması lazım aranızda bır kırgınlık mı var ama neolursa olsun bıraz ayıp etmıs annenız hadı sıze kırgın dıyelım kucuk torununada mı kırgın?

Canım bazı insanların yapısı biraz serttir malesef..Anneniz de böyle galiba..

Yapacak hiçbirşey yok,helal etmediyse etmedi..Eğer durduk yere helal etmeyecekse buyursun etmesin,ne yapalım?

Ama unutmamak gerekir ki anne baba hakkı olduğu gibi evladın da anne baba üzerinde hakkı vardır,annenin hak helal etmemesiyle iş bitmez..

Hak karşılıklıdır..Bu yüzden hamile halinle kendini üzme..Onun helal etmemesiyle orada geçirdiğin zamanlar haram olacak değil..

Allah'ın terazisi çok hassastır,emin olabilirsin..

Ayrıca tatile ailelerin yanına gitme konusunu yakın zamanda konuşmuştuk seninle..

Bir daha sıkıntılar içinde ailelerin yanına gitmek için kendinizi paralamazsınız..

allah allah gerçekten değişik bir durummuş, anneniz birşeyinize kırılmış olsa bile sizi karşınıza alıp konuşması gerekirdi sebep belirtmeden trip attıysa szin de yapabileceğiniz bir şey yok isterseniz tel açın anne hayırdır diye belki anlatır da sebebini anlamış olursunuz

bazi insanlari anlamak gercekten cok zor

yabanci degilki anne bu, eger kizinin bir yanlisini gördüyse karsisina alip konusmali

acaba cocuktanmi sIkIldiki böyle davrandi bidaha gelmeyin diye:25:

Back
X