- Konu Sahibi emvacilbihar
tatil için geldim 5 gün annemlerde kaldım ve annem sürekli oğluma aptal manyak ... gibi sözler söylüyordu. cuma günü saat 7 gibi onların evinden ayrıldım. kibarca ben biraz da kız kardeşimde kalayım dedim. kardeşlerimi öptüm sarıldım. annemin elini öptüm sarıldım hakkını helal et dedim KONUŞMADI VE SARILMADI kardeşlerim oğlumu öptüler bir daha seneye kadar göremeyeceğiz dediler ve annem ÖPMEDİ.
oradan ayrıldıktan sonra yolda ağlamaya başladım 40 dk mesafe var arabayla. şimdi anlayamıyorum ben ne yaptım anneme. hakkını helal etmeyecek. ya da oğlum ne yaptı öpmeyecek kadar. eşime anltmadım bu olanları o da duysa çok üzülür. şimdi çok canım yanıyor ama aramızda bir uçurum oluşmuş annemle zaman içinde. benim göremediğim birşey var.
oradan ayrıldıktan sonra yolda ağlamaya başladım 40 dk mesafe var arabayla. şimdi anlayamıyorum ben ne yaptım anneme. hakkını helal etmeyecek. ya da oğlum ne yaptı öpmeyecek kadar. eşime anltmadım bu olanları o da duysa çok üzülür. şimdi çok canım yanıyor ama aramızda bir uçurum oluşmuş annemle zaman içinde. benim göremediğim birşey var.