- 9 Temmuz 2016
- 67
- 27
- 18
- Konu Sahibi Sashacrossa
-
Bunu ilk kez duydum, ailede de var aslinda simdi dusununce hepsi pamuk gibi yahu :)Şeker hastaları aşırı sinirlidir.He deyip geçmekten başka şansınız yok.
Çalışmak konusuna katılıyorum.
Iyi ama benimde psikolojim bozuldu ya daha kotulesirse intihar edersem aklima gelmiyodegil bana yazikdeilmiAnneniz için geçmiş olsun. Evet çok zor bir durum gerçekten dayanması güç ama sabır lazım. Anneniz hasta eminim oda öyle olmak istemezdi ama anne baba hakkı diye bir şey var. O sizi 9 ay tasidi doğum sancısı çekti geceleri uyumadı yemedi yedirdi hasta olduğunda baktı kısacası onun hakkını ne yapsak ödeyemeyiz . İlerde pişman olmamak için bence sabır gösterin. Allah yardımcınız olsun
Valla insan birnoktada once can sonra canan demeye basliyor cnmBu tur konular zor maalesef. Bu kadar fedakarlik ustune kiymetini bilseler amenna fakat boyle olursa insan cekip gitmek ister, ama rahatsizlik psikolojikse katlanirdim sanirim .
Evt cnm kendini hizmetci bakicigibi hissetmeye basladim hayatim yololup gidiyor bu sekilde ilerde hayatta yapayalniz kalmaya dogru ilerliyorum .haklisin ayrieve cikip onlari telefonla vs sik kontrol etmwk gerekiyosa bakici tutmak istiyorumSeni anlıyorum. Kolaylıklar diliyorum. Mümkünse işe gir. Ve ayrı eve çık. Zaten çok kötü durumda olsalar kavga çıkarmazlar. Hayatını da erteleme onlura da mağdur bırakmayacak orta yolu bul. Bakıcıları da kölesi de değilsin neticede.
Mrb kizlar yaklasik 1 aydir hemen hergun hastanedeyiz birkac kez bayilma gecirdi .doktor tetkik bitmiyor...stresten heryerimde ucuklar cikti adetim gecikti. Annemde cok gergin herseye sinirleniyor marketten aldigim sucuk markasina bile 15 dakika laf soyluyor yok ordan alinan urunde sarbon varmis oburyerden alcakmisim..! Naz yapiyor yok belim agridi yok disim.. doktorun verdigi listelere uymuyor seker tavan hala ekmek yiyor . Yuruyus yapmiyor sigara iciordu 1ay once birakti kavga gurultu ..Simdi dislerini yaptircak bir 20kez de discide suruncez .herseyi ben bilirim pozlarinda hala..ev 3.katta merdivenli asansor yok cikmakta zorlaniolar bana yeniev bul diyorlar herseye kosturmaktan bunaldim yemek bulasik temizlik hersey bnde biktim artik babam da evde ama hic ilgilenmiyor okemdi havasinda beraber bile yatmiyorlar yataklar ayri. Paso uyur emekli adam. Zaten bosandigimdan beri aksam 9dam sonra ya kalsam telefona yapisirlar nerdeyim diye evde surekli tartisma ikide bir birbirlerine girerler..esimden bosandim yalnizim cok bunaldim. bavulumu toplayip burdan uzak biryerde yasamak istiyorum geceleri 1saatte bir uyaniorum surekli kabuslar filan .siz olsaniz napardiniz lutfen bir akilverinsu tahlilleri bitsin ayri eve cikicam sanirim
O yapamazticari islerden anlamiyor cnm 2kere dolandirildi mahkemelik olduk300 binlik evi 200 bine emlakciya verdi kapora aldi biz abimle adamin dukkanina gittik verdimparayi isbitti dedi.kavgacikti karakolluk olduk aman yok birdahababan ne diye bişeyle ilgilenmiyor.
taşınacaklarsa evi o bulmalı mesela.
çalışmazsan başka eve çıkamazsın. çalışmazsan o evde kafayı yersin.
öncelikle iş bul çalış sonra belini doğrultunca kendi evini kur.
boşandıktan sonra baba evine dönmek, hiç evlenmeyip baba evinde yaşamaktan bin beterdir.
mevzu sadece para değil.Canim uzun yillarcalistim elimde birikmis param biraz da nafakamvar ev tutabilirim yani
Tabiicanim calismak istiyorum tabi hazira dag dayanmazki ..iste tahlilleri devamediyor evlerini de bulayim fazla durmiycam burda Ben gidince babamin da isbasa duser oda anneme yardimciolur ..umarim:/mevzu sadece para değil.
çalışmazsan yine her şeyi senden bekleyecekler. çalışmayınca ayrı eve çıkmana herkes bir laf söyleyecek, kafaya takmıyorum desen bile ona da sinir olacaksın.
çalışmazsan kendini dinleyeceksin. meşguliyet iyidir. kimse de senden bir şey bekleyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?