annem hasta surekli Ben ilgileniyorum evde hergun kavga..psikolojim bozuldu

napsamya

• cek git durma oevde yoksa cildirirsin

OY: 7 53,8%
  • ya sabir cek dayanmaya calis cnm

OY: 6 46,2%

• Ankete Katılan
    13

Sashacrossa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
67
27
18
Mrb kizlar yaklasik 1 aydir hemen hergun hastanedeyiz birkac kez bayilma gecirdi .doktor tetkik bitmiyor...stresten heryerimde ucuklar cikti adetim gecikti. Annemde cok gergin herseye sinirleniyor marketten aldigim sucuk markasina bile 15 dakika laf soyluyor yok ordan alinan urunde sarbon varmis oburyerden alcakmisim..! Naz yapiyor yok belim agridi yok disim.. doktorun verdigi listelere uymuyor seker tavan hala ekmek yiyor . Yuruyus yapmiyor sigara iciordu 1ay once birakti kavga gurultu ..Simdi dislerini yaptircak bir 20kez de discide suruncez .herseyi ben bilirim pozlarinda hala..ev 3.katta merdivenli asansor yok cikmakta zorlaniolar bana yeniev bul diyorlar herseye kosturmaktan bunaldim yemek bulasik temizlik hersey bnde biktim artik babam da evde ama hic ilgilenmiyor okemdi havasinda beraber bile yatmiyorlar yataklar ayri. Paso uyur emekli adam. Zaten bosandigimdan beri aksam 9dam sonra ya kalsam telefona yapisirlar nerdeyim diye evde surekli tartisma ikide bir birbirlerine girerler..esimden bosandim yalnizim cok bunaldim. bavulumu toplayip burdan uzak biryerde yasamak istiyorum geceleri 1saatte bir uyaniorum surekli kabuslar filan .siz olsaniz napardiniz lutfen bir akilverin:(

Anneniz için geçmiş olsun. Evet çok zor bir durum gerçekten dayanması güç ama sabır lazım. Anneniz hasta eminim oda öyle olmak istemezdi ama anne baba hakkı diye bir şey var. O sizi 9 ay tasidi doğum sancısı çekti geceleri uyumadı yemedi yedirdi hasta olduğunda baktı kısacası onun hakkını ne yapsak ödeyemeyiz . İlerde pişman olmamak için bence sabır gösterin. Allah yardımcınız olsun

Bu tur konular zor maalesef. Bu kadar fedakarlik ustune kiymetini bilseler amenna fakat boyle olursa insan cekip gitmek ister, ama rahatsizlik psikolojikse katlanirdim sanirim .

Hasta bakmak zor. Annen bu kadar çekilmez biri ise hafif doz anti depresana başlayabilir doktor gözetiminde. Rahatlar o stresi gider hatta sen de başlayabilirsin.

Şeker hastaları aşırı sinirlidir.He deyip geçmekten başka şansınız yok.
Çalışmak konusuna katılıyorum.

Anneniz için geçmiş olsun. Evet çok zor bir durum gerçekten dayanması güç ama sabır lazım. Anneniz hasta eminim oda öyle olmak istemezdi ama anne baba hakkı diye bir şey var. O sizi 9 ay tasidi doğum sancısı çekti geceleri uyumadı yemedi yedirdi hasta olduğunda baktı kısacası onun hakkını ne yapsak ödeyemeyiz . İlerde pişman olmamak için bence sabır gösterin. Allah yardımcınız olsun
Iyi ama benimde psikolojim bozuldu ya daha kotulesirse intihar edersem aklima gelmiyodegil bana yazikdeilmi

Bu tur konular zor maalesef. Bu kadar fedakarlik ustune kiymetini bilseler amenna fakat boyle olursa insan cekip gitmek ister, ama rahatsizlik psikolojikse katlanirdim sanirim .
Valla insan birnoktada once can sonra canan demeye basliyor cnm

Seni anlıyorum. Kolaylıklar diliyorum. Mümkünse işe gir. Ve ayrı eve çık. Zaten çok kötü durumda olsalar kavga çıkarmazlar. Hayatını da erteleme onlura da mağdur bırakmayacak orta yolu bul. Bakıcıları da kölesi de değilsin neticede.

İnsan eti agır gelir derler ancak baban saglıklı anladıgım kadarıyla
Rahmetli dedemle ninem 80küsür yaslarında kendi temizliklerini yemeklerini kendileri yapardı poşet dolusu ilaç içerlerdi ama birbirlerine yardım ede ede sarmadır baklavadır herşeyi yaparlardı
Siz olmasanız mecbur iş basa düsünce yaparlar gibi geliyor

Ne olursa olsun anneniz o sizin, bırakıp ayrı eve gittiğinizde Allah korusun birşey olsa üzülmez misiniz ? Anneniz hayattayken ona yardım edebildiğiniz kadar edin sonrasında hiç birşeyin anlamı kalmıyor

Seni anlıyorum. Kolaylıklar diliyorum. Mümkünse işe gir. Ve ayrı eve çık. Zaten çok kötü durumda olsalar kavga çıkarmazlar. Hayatını da erteleme onlura da mağdur bırakmayacak orta yolu bul. Bakıcıları da kölesi de değilsin neticede.
Evt cnm kendini hizmetci bakicigibi hissetmeye basladim hayatim yololup gidiyor bu sekilde ilerde hayatta yapayalniz kalmaya dogru ilerliyorum .haklisin ayrieve cikip onlari telefonla vs sik kontrol etmwk gerekiyosa bakici tutmak istiyorum

Mrb kizlar yaklasik 1 aydir hemen hergun hastanedeyiz birkac kez bayilma gecirdi .doktor tetkik bitmiyor...stresten heryerimde ucuklar cikti adetim gecikti. Annemde cok gergin herseye sinirleniyor marketten aldigim sucuk markasina bile 15 dakika laf soyluyor yok ordan alinan urunde sarbon varmis oburyerden alcakmisim..! Naz yapiyor yok belim agridi yok disim.. doktorun verdigi listelere uymuyor seker tavan hala ekmek yiyor . Yuruyus yapmiyor sigara iciordu 1ay once birakti kavga gurultu ..Simdi dislerini yaptircak bir 20kez de discide suruncez .herseyi ben bilirim pozlarinda hala..ev 3.katta merdivenli asansor yok cikmakta zorlaniolar bana yeniev bul diyorlar herseye kosturmaktan bunaldim yemek bulasik temizlik hersey bnde biktim artik babam da evde ama hic ilgilenmiyor okemdi havasinda beraber bile yatmiyorlar yataklar ayri. Paso uyur emekli adam. Zaten bosandigimdan beri aksam 9dam sonra ya kalsam telefona yapisirlar nerdeyim diye evde surekli tartisma ikide bir birbirlerine girerler..esimden bosandim yalnizim cok bunaldim. bavulumu toplayip burdan uzak biryerde yasamak istiyorum geceleri 1saatte bir uyaniorum surekli kabuslar filan .siz olsaniz napardiniz lutfen bir akilverin:KK43: su tahlilleri bitsin ayri eve cikicam sanirim

çalışmazsan başka eve çıkamazsın. çalışmazsan o evde kafayı yersin.
öncelikle iş bul çalış sonra belini doğrultunca kendi evini kur.
boşandıktan sonra baba evine dönmek, hiç evlenmeyip baba evinde yaşamaktan bin beterdir.

baban ne diye bişeyle ilgilenmiyor.
taşınacaklarsa evi o bulmalı mesela.
O yapamazticari islerden anlamiyor cnm 2kere dolandirildi mahkemelik olduk300 binlik evi 200 bine emlakciya verdi kapora aldi biz abimle adamin dukkanina gittik verdimparayi isbitti dedi.kavgacikti karakolluk olduk aman yok birdaha

çalışmazsan başka eve çıkamazsın. çalışmazsan o evde kafayı yersin.
öncelikle iş bul çalış sonra belini doğrultunca kendi evini kur.
boşandıktan sonra baba evine dönmek, hiç evlenmeyip baba evinde yaşamaktan bin beterdir.

Canim uzun yillarcalistim elimde birikmis param biraz da nafakamvar ev tutabilirim yani

Canim uzun yillarcalistim elimde birikmis param biraz da nafakamvar ev tutabilirim yani
mevzu sadece para değil.
çalışmazsan yine her şeyi senden bekleyecekler. çalışmayınca ayrı eve çıkmana herkes bir laf söyleyecek, kafaya takmıyorum desen bile ona da sinir olacaksın.
çalışmazsan kendini dinleyeceksin. meşguliyet iyidir. kimse de senden bir şey bekleyemez.

mevzu sadece para değil.
çalışmazsan yine her şeyi senden bekleyecekler. çalışmayınca ayrı eve çıkmana herkes bir laf söyleyecek, kafaya takmıyorum desen bile ona da sinir olacaksın.
çalışmazsan kendini dinleyeceksin. meşguliyet iyidir. kimse de senden bir şey bekleyemez.
Tabiicanim calismak istiyorum tabi hazira dag dayanmazki ..iste tahlilleri devamediyor evlerini de bulayim fazla durmiycam burda Ben gidince babamin da isbasa duser oda anneme yardimciolur ..umarim:/

Back
X