- 9 Temmuz 2016
- 67
- 27
- 18
- Konu Sahibi Sashacrossa
Mrb kizlar yaklasik 1 aydir hemen hergun hastanedeyiz birkac kez bayilma gecirdi .doktor tetkik bitmiyor...stresten heryerimde ucuklar cikti adetim gecikti. Annemde cok gergin herseye sinirleniyor marketten aldigim sucuk markasina bile 15 dakika laf soyluyor yok ordan alinan urunde sarbon varmis oburyerden alcakmisim..! Naz yapiyor yok belim agridi yok disim.. doktorun verdigi listelere uymuyor seker tavan hala ekmek yiyor . Yuruyus yapmiyor sigara iciordu 1ay once birakti kavga gurultu ..Simdi dislerini yaptircak bir 20kez de discide suruncez .herseyi ben bilirim pozlarinda hala..ev 3.katta merdivenli asansor yok cikmakta zorlaniolar bana yeniev bul diyorlar herseye kosturmaktan bunaldim yemek bulasik temizlik hersey bnde biktim artik babam da evde ama hic ilgilenmiyor okemdi havasinda beraber bile yatmiyorlar yataklar ayri. Paso uyur emekli adam. Zaten bosandigimdan beri aksam 9dam sonra ya kalsam telefona yapisirlar nerdeyim diye evde surekli tartisma ikide bir birbirlerine girerler..esimden bosandim yalnizim cok bunaldim. bavulumu toplayip burdan uzak biryerde yasamak istiyorum geceleri 1saatte bir uyaniorum surekli kabuslar filan .siz olsaniz napardiniz lutfen bir akilverin