Annem hayati bana zehir ediyor :(

sa_re

Günlerimiz hasret oldu..
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
595
543
323
Mrb arkadaslar.. Konu basligindanda anlayacaginiz uzere annem hayati bana zehir etmis durumda. Eskiden oyle degildik yaklasik 1 yildir ozellikle su son 6 ay icerisinde kavga etmedigimiz gun yok gibi. En ufak bisey yuzunden bana etmedigi beddua kalmiyor. Saatlerce benimle konusmuyor. Su an bu yaziyi gozyaslari icinde yaziyorum :'( artik hayattan hic keyif almiyorum. Oyle bilindik simarik kizlardanda degilim ama durumum maalesef oyle. Bu konu yuzunden depresyon belirtileri gostermeye basladm. Uzman bir psikologa basvurdum depresyon baslangicinda olabilecegimi soyledi. Sizce ben ne yapmaliyim annem eskiden oyle degildi simdi o kadar saldirgan ve acimasizki bana karsi sudan sebeplerle bana yapmadigini birakmiyor. Insallah Allah canimi alirda kurtulurum :( :(

Yaşını ve sorunun sebebini merak ettim ben, direk yaş sormaya çekindim yıldı forum ahalisi yaş sorusundan

Annenin canı skkn ve ister istemez sinirli biri olmus olabilir.beddua etmesi tabiki hos birsey degil ama annenizi karsiniza alin ve sakin sakin neden boyle davrandigini konusmaya calisin bence.

Yaşını ve sorunun sebebini merak ettim ben, direk yaş sormaya çekindim yıldı forum ahalisi yaş sorusundan
20 yasindayim. Dedigim gibi neden boyle davrandigini bende bilmiyorum :( bide kardeslerimi bana karsi dolduruyor :'(

Konuşmaya çalış canım, ne kadar üzüldüğünü anlat, düşmanın mıyım, evladınım yapma de,senle mi görünmüşler gözüne, ya da sevdiği saydığı biri senle konuşmuş gibi değil de bazı olayları gözlemlemiş gibi uyarsın anneni

Mrb arkadaslar.. Konu basligindanda anlayacaginiz uzere annem hayati bana zehir etmis durumda. Eskiden oyle degildik yaklasik 1 yildir ozellikle su son 6 ay icerisinde kavga etmedigimiz gun yok gibi. En ufak bisey yuzunden bana etmedigi beddua kalmiyor. Saatlerce benimle konusmuyor. Su an bu yaziyi gozyaslari icinde yaziyorum :'( artik hayattan hic keyif almiyorum. Oyle bilindik simarik kizlardanda degilim ama durumum maalesef oyle. Bu konu yuzunden depresyon belirtileri gostermeye basladm. Uzman bir psikologa basvurdum depresyon baslangicinda olabilecegimi soyledi. Sizce ben ne yapmaliyim annem eskiden oyle degildi simdi o kadar saldirgan ve acimasizki bana karsi sudan sebeplerle bana yapmadigini birakmiyor. Insallah Allah canimi alirda kurtulurum :KK43: :KK43:

Tartisdiginiza konular ne peki? Yani durduk yere sana beddua etmiyor heralde?

Konustunuz mu hic neden boyle yapiyor? Kimse kimseye durduk yere bulasmaz. Belkide sizin farkinda olmadiginiz,annenizi sinirlendiren hareketleriniz var?

Kardesime sorarsaniz,annem ondan nefret ediyor,onu sevmiyor,hep ona catiyor, halbu ki tam tersi,kardesim cok ters :)

her insanın belli dönemler sıkıntıları stresli bir hayatı olabiliyor psikolojisi bozulabiliyor annenizde depresyonda olabilir kötü bir dönemden geçiyordur sinirini de sizden çıkarıyor olabilir birbirinizi anlamaya çalışın anneni de götür psikoloğa beraber gidin ne de olsa senden büyük ve en önemlisi annen ölümlü dünya da birbirinizi kırmayın sen alttan almaya çalış bu arada anneniz çalışıyor mu? Allah başka dert vermesin kötü sözler söylemeyin sırf bu yüzden

Tartisdiginiza konular ne peki? Yani durduk yere sana beddua etmiyor heralde?
Vallahi Allah sahit ben cok sakin sessiz ve utangac bi insanim bana beddua etmesini gerektirecek bisey yapmiyorum. Bugunku kavga sebebimiz ne biliyormusunuz; mutfakta bikac esya yerini degistirdi bende bence yanlis olmus dedim ve resmen savas cikti evde durum bundan ibaret ve duzelecegini sanmiyorum :(

her insanın belli dönemler sıkıntıları stresli bir hayatı olabiliyor psikolojisi bozulabiliyor annenizde depresyonda olabilir kötü bir dönemden geçiyordur sinirini de sizden çıkarıyor olabilir birbirinizi anlamaya çalışın anneni de götür psikoloğa beraber gidin ne de olsa senden büyük ve en önemlisi annen ölümlü dünya da birbirinizi kırmayın sen alttan almaya çalış bu arada anneniz çalışıyor mu? Allah başka dert vermesin kötü sözler söylemeyin sırf bu yüzden
Hayir calismiyor. Sizde haklisiniz ölümlü dünya. Bende bunu dusunerek katlaniyorum bu duruma :(

Vallahi Allah sahit ben cok sakin sessiz ve utangac bi insanim bana beddua etmesini gerektirecek bisey yapmiyorum. Bugunku kavga sebebimiz ne biliyormusunuz; mutfakta bikac esya yerini degistirdi bende bence yanlis olmus dedim ve resmen savas cikti evde durum bundan ibaret ve duzelecegini sanmiyorum :KK43:

Annenle acik acik konussan cnm. Yani belki baska bir derdi skntisi vardir ve sinirini senden cikariyordur farkinda olmadan..

Hepimiz insaniz sonucta bazen fark etmeden sevdiklerimizi kirariz. Her evde olan seyler bunlar. Kimisi depresyonda oluyor, kimisi saglik sorunlari yasiyor kimiside baska sorunlarla bogusuyor ve sinirli huysuz insan haline geliyorlar.

Annecigine bir sor bir derdin skntn varmi diye.

Belki bunalmistir.bende cok bunalinca ister istemez cocuklara sariyorum.kotu laflar bile cikiyor agizdan.
insan bazen gercekten cok boguluyor.anneninde kesin sıkıntisi vardir

Annenle acik acik konussan cnm. Yani belki baska bir derdi skntisi vardir ve sinirini senden cikariyordur farkinda olmadan..

Hepimiz insaniz sonucta bazen fark etmeden sevdiklerimizi kirariz. Her evde olan seyler bunlar. Kimisi depresyonda oluyor, kimisi saglik sorunlari yasiyor kimiside baska sorunlarla bogusuyor ve sinirli huysuz insan haline geliyorlar.

Annecigine bir sor bir derdin skntn varmi diye.
Sorunu olsaydi mutlaka soylerdi. Asil depresyonda olan benim zaten :( Herkese karsi iyi sadece bana karsi saldirgan. Sanirim ben cok saf yada acik soylemek gerekirse cok aptal bir insanimki butun sinirini ofkesini bana kusuyor. Durumun duzelecegini asla dusunmuyorum tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim

Sorunu olsaydi mutlaka soylerdi. Asil depresyonda olan benim zaten :KK43: Herkese karsi iyi sadece bana karsi saldirgan. Sanirim ben cok saf yada acik soylemek gerekirse cok aptal bir insanimki butun sinirini ofkesini bana kusuyor. Durumun duzelecegini asla dusunmuyorum tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim

Umutsutluga kapilma cnm sonucta annen hep böyle degildi öyle degilmi? Bir aralar bende annemin bana karsi ayri bi gicigi oldugunu düsünüyordum. Ne yapsam ne desem ters düserdik ve kavga ederdik. Huysuzlugu genelde bana olurdu. Ama sonra menapoza giriyor heralde diye düsünerek umursamadim fazla. Zamanla kendiliginden düzeldi.

Sende düzelmez etmez diye düsünme. Git annenin yanina ona bu davranislarinin sebebini bir sor, birsey kaybetmezsin cnm :)

annenizin yaşı kaç..belkide menopoz dönemindedir..o dönemler asabi ..sinirlilik.. takıntı..asıl annenin tedaviye ihtiyacı var..:KK67:

Birçok kişinin annesiyle zıtlaştığı zamanlar olmuştur. Ona göre yanlış olan bir şey mi yapıyorsunuz? Ya da şu aralar büyük sıkıntıları mı var? Stresli olabilir, yapmanızı istediğiniz şeyleri yapmamış olabilirsiniz. Eğer ortada hiçbir şey yokken bunu yapıyorsa annenizle Güzelce konuşmanız iyi olacaktır. Gel gelelim kendiniz için umut ettiğiniz şeye; her şeyin imtihan olduğu bir dünyadayız. Mutlaka insanların bir şekilde imtihan edilmesi lazım. Siz de böyle imtihan oluyorsunuz. Annenizin bu davranışlarına sabredin. Bakın göreceksiniz hem bu dünyada hem de ahirette bunun mükafatını Rabbim verecektir. Sabredin, suyuna gidin. Allah yardımcınız olsun.

annenizin yaşı kaç..belkide menopoz dönemindedir..o dönemler asabi ..sinirlilik.. takıntı..asıl annenin tedaviye ihtiyacı var..:KK67:
Daha 38 yasinda sanirim bu yasta menopoza girmesi pek mumkun degil. Nasil desem yanlis anlasilmasin biraz geri kafalilik yaptigi oluyor ama alistim artik. Kendisi kavga cikariyor. Ben onun yuzune karsi tepki vermiyorum saygimdan

Birçok kişinin annesiyle zıtlaştığı zamanlar olmuştur. Ona göre yanlış olan bir şey mi yapıyorsunuz? Ya da şu aralar büyük sıkıntıları mı var? Stresli olabilir, yapmanızı istediğiniz şeyleri yapmamış olabilirsiniz. Eğer ortada hiçbir şey yokken bunu yapıyorsa annenizle Güzelce konuşmanız iyi olacaktır. Gel gelelim kendiniz için umut ettiğiniz şeye; her şeyin imtihan olduğu bir dünyadayız. Mutlaka insanların bir şekilde imtihan edilmesi lazım. Siz de böyle imtihan oluyorsunuz. Annenizin bu davranışlarına sabredin. Bakın göreceksiniz hem bu dünyada hem de ahirette bunun mükafatını Rabbim verecektir. Sabredin, suyuna gidin. Allah yardımcınız olsun.
Haklisiniz hersey imtihan. Insallah dediginiz gibi olur

Daha 38 yasinda sanirim bu yasta menopoza girmesi pek mumkun degil. Nasil desem yanlis anlasilmasin biraz geri kafalilik yaptigi oluyor ama alistim artik. Kendisi kavga cikariyor. Ben onun yuzune karsi tepki vermiyorum saygimdan

ne desem niçin böyle sana karşı takıntı yapıyor..böyle şeylere nasıl alışılır..bir doktora götürün..ama saygıda bir yere kadar..hiç yok yere tartışma çıkarıyorsa..vardır bir derdi..üzüldüm açıkçası..

ne desem niçin böyle sana karşı takıntı yapıyor..böyle şeylere nasıl alışılır..bir doktora götürün..ama saygıda bir yere kadar..hiç yok yere tartışma çıkarıyorsa..vardır bir derdi..üzüldüm açıkçası..
Bu kadar sabirli olmasaydim yaptiklarina dayanamazdim zaten. Bazen kendi agziyla soyluyor -sana o kadar bagirip cagiriyorum hic sesin cikmiyor- diye. Ben surekli icime atiyorum hatta bu yuzden bi keresinde ellerimde yuzumde allerji cikmisti cunku kimseye anlatamiyorum. Bu nedenle derdimi burada paylasmak istedim belki rahatlarim diye. Ilginiz ve tavsiyeleriniz icin tsk ederim

Back
X