- 27 Ağustos 2018
- 317
- 122
- 18
- Konu Sahibi Hayatguzelmis
Evet arkadaşlar baslıktan anlasıldıgı gibi sorunum annemle.sürekli calıstıgımdan dolayı pek fazla dertlesecegim arkadaslarım yok mecburen annemşe konusuyorum bazen.gecen işe gitmedim 2 gün hasta oldugum için ogünde annem aradı diyoki bana bu sekil sen nasıl para biriktircen zaten sen para biriktirsen bile eşin seni tatile götürmez gene bisey cıkarır.dedim götürür tatile göreceksin bu sefer diyoki ben suraya yazıom gidemeyeceksin gene.biz borclarımızdan dolayı 1+0a tasınmak zorunda kalmıstık simdi borclarımız bitip kredi ile ev alabilecek gibi gözüküyoruz dedim anneme bu seferde demezmi seninki ordan hayatta cıkmaz seninki orayı cok seviyor onu ölünce oraya gömücez dedi.sen ordan tasınmayı cok beklersin dedi.bu konusmalardan sonra aklıma su geldi bu kadın benim hep kötü durumdamı olmamı istiyor anlamadım.eşim bir kac kere uyardı beni annemle alakalı annene biseyini anlatma seni kıskanıyor diye anlamamıstım ozaman.ne zaman bize geldigindede eşimle beni birbirimize düşürüp öyle gidiyor.hele gecen seneki yılbasında geldi onun ortalık karıstırması yüzünden yeni yıla ağlayarak ve eşimle kavga ederek girdim.Şimdi yılbası yaklasıyor ve ben annem gelmesin istiyorum umarım gelmez gene.Arkadaslar sizden bu durumla alakalı bir yorum bekliyorum.simdiden tesekkürler.