annem hiç değişmeyecek

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
109
21
48
25
daha önce konu açmıştım annemin garip huylarıyla alakalı bunu babamla da konuştuk o da bunun farkındaymış ama kimse bir şey yapamıyor ben bu sene sınav sonucuna göre bir yer yazıp gideceğim belki hemşirelik falan mecburen bu evde kalmak mantıklı değil siz ne dersiniz kızlar

Hemşirelik güzel bir meslek.
Mecbur olmasanız da tercih edebilirsiniz.
Şehir dışında üniversite okumak eğlencelidir, yeni deneyimler de edinirsiniz. Dönünce de işinizi bulur çalışırsınız böyle eve kafa yormaya da vaktiniz kalmaz. Şu an herkes evde birbirine sardı. Baktım konularınız 8 aydır ev, anne, kardeş...

tam konuyu anlamadım ben ailenizi bırakıp bırakmama konusunda mı kararsızsınız

İnsanlar önceki konuları okumaya üşenebilir, özetleyeyim, hatam varsa düzeltin lütfen.

Konu özeti:
Konu sahibi 21 yaşında gencecik bir kızımız, hemşirelik okudu. Babanne kardeşler anne baba derken epey kişi bir arada oturuyor.

Anne deseniz çöpten her türlü yemeği toplayıp buzdolabına dolduran, oturup yiyen birisi, konu sahibi hesap sordu, inlar edip duruyor.

Baba ise her yıl iş arabasını yenileyip duruyor, borç içindeler de çöpten yiyecek kadar değil tabi.

Konu sahibi size önerim:
Size varlıkta yokluk yaşatan anne babanızın yanından bir an önce taşının. Atamayı mutlaka uzak şehre aldırın. Kariyerinizi elinize alın, kendinize yeni yaşamınızı kurun.

Anneniz konusunda ise işi biraz zamana bırakın. Elinde çöpten çıkmış dürümle elbet bir komşuya yakalanacak, nereye kadar kaçabilir ki? Bu işlerde akrabalar yalvarır, uğraşır, hasta dinlemez. Sonra bir olay olur, paldır küldür doktora koşarlar. Olan akrabaların ruh sağlığına olur.

Kendinizi daha fazla yıpratmayın lütfen

Reactions: Jou
Tam anlayamadımm önceki konunuzu kaçırdım sanırım.
konuya geçiyim...
Anneniz olduğuna şükredin annesi olmayan varr keşke çöp toplasa genede annem yaşasa derler...

annenizin başka kötü bir huyu yoksa bu huyu görmezden gelinebilir, yemekleri siz yaparsınız iyi kötü, ben sizin yerinizde olsam kaçmak yerine annemin düzelmesi için elimden geleni yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…