Annem için...

mezigboz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
169
94
13
39
öncelikle en kutsal vasıflardan birisi annelik...fedakarlık...

annem 30 yaşından beri diyabet hastası ve bu yüzden göz arkası kanaması var..tedavi görüyor..sağ gözünde ciddi anlamda görmede azalma var..ameliyat olacak inşaallah..Rabb im şifa versin inşaallah...

bunun dışında psikolojisi cidden iyi değil..
her şeye kızıyor sinirleniyor alınıyor..
babamla sürekli tartışıyorlar ki babamında bunda etkisi çok fazla...

ben annemin kafasını dağıtmak için neler yapabilirim_?

ben de evliyim ve çalışıyorum..her gün gidemiyorum ailemin yanına...

ona nasıl yardımcı olabilirim_?

evde olmak babamın ilgisizliği biraz da maddi zorluklar üzerine bir de rahatsızlıklar altında eziliyor sanırım..

Rabb im yardım etsin inşaallah

sizlerden ricam ben ne yapabiliirim annem için_?
rahatlaması için...
fikirlerinize ihtiyacım var_?

Annenizin hobileri var mı? Bir şeylerle uğraşarak, meşgul olarak kafa dağıtabilir.
Bulunduğunuz yerdeki devlet hastanesinde psikolog vardır, onu götürebilirsiniz.

Annenizin hobileri var mı? Bir şeylerle uğraşarak, meşgul olarak kafa dağıtabilir.
Bulunduğunuz yerdeki devlet hastanesinde psikolog vardır, onu götürebilirsiniz.

maalesef ülkemizdeki çoğu insan gibi o da psikolğa gitmeyi maalesef kendine yakıştıramıyor ve bu konuda cidden isteksiz..

hobileri bildiğim kadarıyla yok..
haftalık günü;
dua Kur an toplantısı felan var..
sürekli ev ortamlarında olmak galiba onu yıprattı

Cok uzuldum Allah annenize sifa babanizin icine de annenize karsi kat kat sevgi versin. Ona sevginizi verin yetecektir. Hep pozitif bakin hayata onu da boyle yonlendirin. Gezdirin, hep gitmek istedigi yerlere goturun, evde keyif yapin . Vaktiniz azdir evli ve calisiyorsaniz ama bir saat bile cok iyi gelecektir herseyden dertlerden uzak olarak.

Cok uzuldum Allah annenize sifa babanizin icine de annenize karsi kat kat sevgi versin. Ona sevginizi verin yetecektir. Hep pozitif bakin hayata onu da boyle yonlendirin. Gezdirin, hep gitmek istedigi yerlere goturun, evde keyif yapin . Vaktiniz azdir evli ve calisiyorsaniz ama bir saat bile cok iyi gelecektir herseyden dertlerden uzak olarak.

amin amin ..
Rabb im yardım etsin ne deyim..
defalarca uyandım dün gece içim sıkıntılı annemi görüyorum rüyamda..
düşünüyorum ..
ama vazgeçmek yok inşaallah..
anneler çok kıymetli...

Böyle hoşlandığı oya yapmak, dikiş dikmek , çiçeklerle uğraşmak gibi sevdiği şeyler yok mu acaba?
Hem ilgisi dağılır, mesela çay içmeye bir çay bahçesine kafeteryaya da götürebilirsiniz.
Allah sağlıklı huzurlu günler nasip etsin herkese

Canım annen için imkanını ve zamanını zorla onu sevebileceği yerlere götür,güzel bir yerde yemek yedir.Güzel bir mekan bul örneğin kaplıca gibi bir yer babanıda annenide oraya tatile gönder.Onlar için ne yapsak azdır.Her ikiside çok kıymetli yerleri asla dolmaz.Allah onları başından eksik etmesin

Back
X