Annem ile Babam Boşanıyorlar :(

eliz16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
122
1
26
Bursa
Ne yapacağımı bilmiyorum her şey o kadar hızlı gelişti ki anneme , babama ne diyeceğimi şaşırdım. Benden 4 yaş küçük kardeşim var ben 18 yaşındayım ve olanları kaldıramıyorum üzüntüden yüzümde yaralar çıktı . Hani filmlerde olur ya ailesi boşanmış kızlar önünden geçen mutlu ailelere bakarak üzülür , ağlar , imrenir onu yaşıyorum ben suan . Ortada ihanet yok. Sadece babam çok para kazanıyor annem neden kenarıya para atmıyor diye sinirlendi daha çok konu var babam at yarışı oynuyor eskiden çok para yatırıyormuş ayda 2 milyar hastası olmuş bırakamıyor şimdi arada bi oynuyor bunlarda sorun işte. Ama çok mutlular 24 senelik birliktelikleri var annem çekemiyorum artık diyerek dün arkadaşında kalı bugün anneannelerin yanına gidecek . kardeşim onun yanında ben babamlayım. Annem bana kızıyor neden babamın yanındayım diye o kadar çok arada kaldım ki ikisini de bırakmak istemiyorum ama elimden de bir şey gelmiyor her şeyi denedim ama yok olmuyor . Öyle çok bunaldım ki elle tutulur bir şey yokken boşanacak olmaları kardeşim ile beni bu sıkıntılara sokmaları beni kahrediyor :( Bir şey yiyemiyorum tadım tuzum hiç yok ne yapmalıyım artık sağlıklı düşünemiyorum ben :(

canım benım ya.. işte olan cocuklara oluyor diye klişe lafları boşuna soylemıyorlar.. tam ergenlik dönemlerine denk gelmiş birde. yani belkıde yıne aynı tür kavga ve bosancam muhabbetlerıdır. bıraz dargın küs kalıp barısırlar. eger iş gercekten cıddıyete bındıyse yapacak bısey yok. kendını guclu tutmalısın tatlım. türkiye de maalesef bu tür sorunlar oldukca üst düzeyde.. eger annen ve baban gercekten bosanıp mutlu olacaklarına inanıyorlarsa ve bu evlılıgı ıstemıyorlarsa yapacak bısey yok. sizi düşünmeleri lazım en basından zaten ama ne diyebilirim ki.. zor ve uzucu bı durum.. :( konusarak halledilecek bır meseleyse tüm yönleriyle konusmaslın her ikisiylede..

Canım bence önce sakin ol, bırak insanlar kendi kararlarını versin.
Evlilik çocuklar da dahil olsa da sonradan, aslında 2 kişinin hayatını birleştirmesi. Annenin aslında nelerden rahatsız olduğunu, tüm sıkıntısını tamamen bilmiyor olabilirsin.
Elbette arayı yapmaya çalışmak falan hoş girişimler ama olayı 'barışmazsanız yoksa..'ya getirmeyin.
Sakin olun, bırakın bir kafalarını toplasınlar, ve hayat onların hayatı, kendi kararlarını versiler. Tabi bu benim şahsi kanaatim.
Yine de üzücü bir durum, inşallah herşey düzelir:10:

Back
X