Annem ilişkimi desteklemiyor !

Sizin annenizde böyle mi ?

• Ankete Katılan
    18

LunaCy

sıkıntıLı
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
2
0
86
İstanbul
Sevgilim var ve onu çok seviyorum.
Hatta sevmektende öte bişey bu.
Eski mahallemizden bir çocuk ve 2 seneden beri çıkıyoruz.
Ben kendimi onun yanında çok huzurlu hissediyorum.
Kimse bana dokunamaz, kimse bana laf edemez gibi.
Ailesini, akrabalarını hepsini tanıyorum.
Neyse konuya gelelim.
Benim sevgilim motorsiklet tutkunu ve birazda hız yapıyo.
Annem sadece motora bindiğini bildiği için ona serseri vs. şeyler diyip benim ağlamama sebep oluyor.
Hiç kimse ama hiç kimse bi insanı tanımadan onu yargılayamaz onun hakkında konuşamaz. Heleki bu benim sevdiğin uğruna ölüme bile gidebileceğim bi insansa.
Annem hiç sevgisi bana göstermez. O hep abimin annesidir. Onun için hep o vardır.
Ben sevgilimle evlenme hayalleri kurarken annem görüşmemi istemiyor.
Çocukmuşum gibi beni dışarı çıkartmıyor.
Ben çok bunaldım, artık dayancak gücümde kalmadı. Yaşadıklarımı anlatamıyorum.
Hiç bi cümle anlatamıyor çünkü.
Psikolojim gerçekten bozuldu.
Biri 'A' dese ağlıyorum artık.
Annem anlayışlı değil hiç bişey konuşulmuyo onla.
Hep kendi doğruyu bilirmiş gibi davranıyo dünya onun etrafında dönüyo.
Belki biraz sevgi alsaydım ondan böyle olmazdım.

Dün ÖSS sınavına gittim sevgilimle. Sınava girdi girerkende cüzdanını falan bana verdi.
Bende çantama koydum. Çantada unutmuşum.
Gece annem çantamı karıştırıp nüfüs cüzdanını görmüş.
Ve sabah beni uyandırıp bana bağırmaya başladı.
Yok nüfus cüzdanı neden bendeymiş. Ne işi varmış. Ne yapmaya çalışıyomuşum.
O serseriyle ne işin var falan gibi laflar etti.
Unuttu diyorum susmuyor. Sanki ben birini öldürmüşüm gibi suç işlemişim gibi üzerime geliyo. 17 yaşındayım ve bana çocukmuşum gibi ceza veriyo dışarı çıkartmıyo.
Naparlarsa yapsınlar ben ondan AYRILMAM. ölüme kadar giderim.Evlenecek olan o değil benim benim mutlu olmamı hiç istemiyo ben bundan eminim.
Ve oturupta asla konuşulmuyo o kadınla hep kendi haklıymış gibi davranıyo beni dinleyen beni anlayan benim ne hissettiğimi düşünen yok.

Kafanızı şişirdiysem özür dilerim.
Çünkü bunları birine anlatmam gerekiyordu.
Dışarı çıkamıyorum.
Çıkamadığım içinde sevgilimle dertleşemiyorum Buda benim boğulmamı sağlıyo.
Tekrar kusura bakmayın!

Kafamı şişirmedin de canım,gözümü yordun biraz.
17 yaşındaymışsın,annenin seni korumak istemesi çok normal.
Çocukmuşum gibi demişsin ama çok da büyük değilsin,emin ol annen senden daha çok şey yaşadı ve daha iyi tanıyor insanları.
Ha buna rağmen yanılıyorsa da sana düşen anneni asla ve asla başka biri için kırmadan sakince konuşmak.
Birincide olmuyorsa ikincide o da olmuyorsa üçüncüde anlayacaktır.

LunaCy - kullanıcısından alıntı !!!!

Sevgilim var ve onu çok seviyorum.

Hatta sevmektende öte bişey bu.
Eski mahallemizden bir çocuk ve 2 seneden beri çıkıyoruz.
Ben kendimi onun yanında çok huzurlu hissediyorum.
Kimse bana dokunamaz, kimse bana laf edemez gibi.
Ailesini, akrabalarını hepsini tanıyorum.
Neyse konuya gelelim.
Benim sevgilim motorsiklet tutkunu ve birazda hız yapıyo.
Annem sadece motora bindiğini bildiği için ona serseri vs. şeyler diyip benim ağlamama sebep oluyor.
Hiç kimse ama hiç kimse bi insanı tanımadan onu yargılayamaz onun hakkında konuşamaz. Heleki bu benim sevdiğin uğruna ölüme bile gidebileceğim bi insansa.
Annem hiç sevgisi bana göstermez. O hep abimin annesidir. Onun için hep o vardır.
Ben sevgilimle evlenme hayalleri kurarken annem görüşmemi istemiyor.
Çocukmuşum gibi beni dışarı çıkartmıyor.
Ben çok bunaldım, artık dayancak gücümde kalmadı. Yaşadıklarımı anlatamıyorum.
Hiç bi cümle anlatamıyor çünkü.
Psikolojim gerçekten bozuldu.
Biri 'A' dese ağlıyorum artık.
Annem anlayışlı değil hiç bişey konuşulmuyo onla.
Hep kendi doğruyu bilirmiş gibi davranıyo dünya onun etrafında dönüyo.
Belki biraz sevgi alsaydım ondan böyle olmazdım.

Dün ÖSS sınavına gittim sevgilimle. Sınava girdi girerkende cüzdanını falan bana verdi.
Bende çantama koydum. Çantada unutmuşum.
Gece annem çantamı karıştırıp nüfüs cüzdanını görmüş.
Ve sabah beni uyandırıp bana bağırmaya başladı.
Yok nüfus cüzdanı neden bendeymiş. Ne işi varmış. Ne yapmaya çalışıyomuşum.
O serseriyle ne işin var falan gibi laflar etti.
Unuttu diyorum susmuyor. Sanki ben birini öldürmüşüm gibi suç işlemişim gibi üzerime geliyo. 17 yaşındayım ve bana çocukmuşum gibi ceza veriyo dışarı çıkartmıyo.
Naparlarsa yapsınlar ben ondan AYRILMAM. ölüme kadar giderim.Evlenecek olan o değil benim benim mutlu olmamı hiç istemiyo ben bundan eminim.
Ve oturupta asla konuşulmuyo o kadınla hep kendi haklıymış gibi davranıyo beni dinleyen beni anlayan benim ne hissettiğimi düşünen yok.

Kafanızı şişirdiysem özür dilerim.
Çünkü bunları birine anlatmam gerekiyordu.
Dışarı çıkamıyorum.
Çıkamadığım içinde sevgilimle dertleşemiyorum Buda benim boğulmamı sağlıyo.
Tekrar kusura bakmayın!

şöle yazsaysın daha iyi olurdu..büyüteçle okunacak yazın ..

Son düzenleme:
canım olumlu bir şeyler yazmak isterdim sana ama pek yanında olamıcam.Senin yaşlarında doğruyla yanlış pek fark edilemiyor.Tabiki şuan o kişi senin gözünde çok iyidir ama her gün o kadar çok şey duyuyor,görüyoruz ki.....Üniversiteye gidersen ki inşallah gönlüne göre olur,emin ol zaten ilişkiniz kendiliğinden bitecek,yeni ortam yeni arkadaşlık.Eminim şuan yok olmaz diye düşünüyorsun ama yaşayınca anlarsın.Daha kimleri tanırsın....Ailene de çok kızma,emin ol çocuğun olunca anlarsın.Zamana bırak,bu yaşta evlilik düşüncesi erken değil mi sence de?

yazdıklarınız gözümü yordu...:bbo:
anneler her zaman haklıdır canım...

17 yaşında bir çocuksun evet
annenin sözünü dinle kır dizini otur evinde
helede motorun tepesinde işin ne

daha karşına neler çıkıcak daha kaç kere aşık olucaksın belli değil

17yaşındasın ve bi erkek için asla anneni üzme .Bi bildiği vardır kadınınn ..2 Sene demişsin ölürüm demişsin bu kadar basitmi canım hayatt .. 7 8 senelık ılıskıler bıtıyorda ınsanlar yasamaya calısıyoo...
Bu kötü düşünceleri sil bakalım kafandann .. Bu yaşta annenden nasıl bi destek beklıyorsun ki tatlım .Bu devırde çoğu anne 17yasındakı kızına sevgılısı konusunda destek vermıyo.Sıkmasa kızını bıle bu konularda yüz göz olmuyor.

Ahh ahhh daha neler yaşıcaksınn şimdidenn bunalımmm :S::S:S:S

canım ben 22 sevgilim 26 yasında aileler tanıştıgı halde 2,5 yıldır birlikt olmamıza rahmen benım annemde benı görüştürmüyor anen annen sana davrandıgı gibi davranıyor bana ya ben neyapayım

anne baba kıcasası aile bir ilişkiyi onaylamıyorsa
vardır bir bildikleri
göz ardı etmemek lazım.

sen boyle anne babana cemkirmeye devam et sana Munevver Karabulutu ornek verelim istersen zamaninda ana baba sozu dinleme onlarin lflarini kulak ardi et basini daha 27ye gelemeden vurursun taslara 17 yas en deli cagdir hersey tozpembe ayaklarin yere basmaz sonrada pembesi gider tozu seni bogar anneni itiraz etmeden dinle sonra kendin sakince konus bu yasta onceligin ask mesk degil okulun egitimin gelecekte sosyal hayattaki durusun olmalidir bence sakin ol aileni biraz onemse beni simdi anlamiyabilirsin kizabilirsinde ama bendew bir kiz annesiyim emin ol sizleri buyuk bir askla seviyoruz gozumuzun nurusunuz ister 7aylik ister 17yasinda ol ayni kotulugunuzu istermiyiz asla tek dusuncemiz sizin mutlu olmaniz anneni anlamaya calis ilerde sende anne olucaksin

canım yasın kucuk emınım 3 sene sonra fıkrın degısecek
anen senı korumaya calısıyor
kımlıgını goruncede aklına kotu seyler gelmesı normal
bırcok genc kız annesıne acılamıyor kı senın annen haberdar bu durumdan demkkı okadrda anlayıssız bır anne degıl?
sadece senıkorumak ıstıyor

Anneni anlaman için netten motosiklet kazalarıyla ilgili bikaç video yada haber bakman yeterli..belki annenin sana ne kadar değer verdiğini anlamana faydası olacaktır:) Annen seni anlamıyorsa sen onu anlamaya çalış...Annen asla senin üzülmeni istemez

Bence anne sözü dinle.Kimse canından kopan bi canım üzülmesini,kötü tecrübeler kazanmasını istemez.Vardır onun bir bildiği...üstünden birkaç sene geçtiğinde güleceksin bunlara üzüldüğün için emin ol ve iyiki annemi dinlemişim diyeceksinopuyorumnanaktan

yarın bigün sevgilim dediğin kişinin seni terk etmeme ihtimali var mı yada seni kırıp incitmeme ihtimali ??
yok...
ama bi anne asla evladını terk edemez çünkü onu gözünden sakınır asla üzülsün canı yansın istemezz
koruması kollaması yasaklar koyması işte bu yüzdendir
ben anneni çok iyi anlayabiliyorumm korkularını ve endişelerini
hayat senin için daha yeni başlıyo canım 17 yaşındasın daha önüne ne insanlar gelecek belkidee
sakın anneni üzme hele de bi erkek için bunu sakın yapma olur mu tatlım

sen büyüdüğünü sanıyosun ama annene göre daha bi bebeksin ve annen senı baskalarının incitmesinden korktuğu için böyle yapıyo.bence anneni biraz anlamaya calıs canım,asi kız olma :teselli:

Anneyim ve kızımın motosiklet üstünde hemde hız yapmayı seven biriyle arkadaşlık kurmasını istemem. 17 yaşındaymışsın, daha küçüksün doğru ile yanlışı ayıramayacak yaştasın. Annelerin bir bildiği mutlaka vardır. Anneni dinle. Sonra kafanı taşlara vurursun.

bende senın yasındayım canım ama bu yasta sence ewlılıgı dusunmen bıraz gereksız ve annenı uzmen annen senı sewmese senı koruma gıbı bı qırıısmı olmaz anneler hep aklıdır taamam bazı seylerı anlamıyor olabılır ama sen yınede ona hak vermelısın sende kendınce haklısın ama anenın soyledıklerınde goz ardı etme olur mu?

ayrılmak istemiosan ayrılmassın canım annen izin vermiomuş ama zaten şuanda bi evllk yokki izin vermesin.tabiki seni koruycak kolluycakkk.evliligi zaten düşünme bk ben 19a gircem.ben bile küçük görüorumki zaten evllk için küçügüm.
benimde sevdigim var ve askerde.
bunalıorumbazen...
o gelsin ondan sora evllige bakıcaz ve yaşım 22 gibi istiorumki yine erken ama daha fazla bekleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…