Annem in ameliyat hatası

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
Merhaba hanimlar
Gecen gun annem ameliyat oldu beynine sant denilen bir şey takıldı boru gibo birseymis beyinde biriken fazla sıvıyı bosaltacak ertesi gün tekrar dedi ki bu boru yukarida görünüyor tekrar dikisleri açıp asagiya alacağız lokal anestezi ile yapacağı ni söyledi . Ameliyat i narkozla oldu kalp hastası olduğu için çok korktuk. Odaya geldiğinde sanki narkoz almis gibi zor uyandi. Bize ayrıntılı aciklama yapmıyorlar. Dikisler den kan geldi 2 saatte durdurular. Bu ikinci kez dikişler i açmalar i tamamen doktorun hatasi bu doktoru mahkemeye vermeyi düşünüyorum cok korktum anlatamam bile bile durumu cok kötü oldu

şant ameliyatı çok büyük zor bir ameliyattır benimde annemin omurilik sıvısı yüksek beyinine basınç yapıyor sürekli ilaç kullanıyor hatta yüksek çıkınca belinden su aldırıyor en son tercihi şant ameliyatı şükür ilaçlar iyi geliyor sizin annenizin nasıldı çok mu yüksekti

Belinden su almak çözüm değil dedi doktor. 2 kez sivi da alındı yek çözüm ameliyat dedi bize yaptitdik ams boyle jir hata yapıldı

Çok geçmiş olsun şimdi annen nasıl?
Teşekkür ederim simdi de iyi değil yatiyor tuvalet ihtiyacını biz yaptıracagiz yemeğini biz yedirecegiz bakima muhtac halde ameliyat yan öncede iyi değildi daha kötü olması n diye yaptılar ama daha kötü oldu Rabbim beterinden korusun

Allah şifa versin.bılemeyızkı şimdi belki olması gereken öyledir canım. Baska doktora gitsen kabul etmez böyle riskli bir amelıyat olmus hastayı kabul etmiyorlar .kendi doktoruna goturun der. Ancak baska bir doktordan fikir alabılırsınız

öncelikle çok geçmiş olsun ama neye dayanarak doktorun hatasını olduğunu düşünüyorsunuz?
ayrıca lokal anestezi bile olsa muhtemelen sedatize edici bişeyler vermişlerdir ondan hasta anesteziden uyanıyor gibidir.

Teşekkür ederim simdi de iyi değil yatiyor tuvalet ihtiyacını biz yaptıracagiz yemeğini biz yedirecegiz bakima muhtac halde ameliyat yan öncede iyi değildi daha kötü olması n diye yaptılar ama daha kötü oldu Rabbim beterinden korusun
Çok uzuldum yaa:(allahımm bi an önce şifa versin sizede kolaylık versinn:(

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. doktorun hata yaptığına karar vermiş ve mahkemeye gitmeyi düşünüyorsunuz ama önce etraflıca bir araştırın başka doktorlardan da fikirler alın derim. ameliyat öncesinde sizden bir aydınlatılmış onam alınmış olmalıdır ve imzaladığınız ya da annenizin imzaladığı o belgede ameliyatın olası sonuçları ile ilgili açıklamalar yapılmıştır. bunun dışında, böyle bir ameliyat sonucunda bu durumlar meydana geliyor mu, gelme olasılığı var mı, bu bir komplikasyon yani hekim hatasından mı kaynaklı bir sorun araştırılıp o şekilde hukuki yola başvurmanız lehinize olur. iyi günler dilerim.

Merhaba hanimlar
Gecen gun annem ameliyat oldu beynine sant denilen bir şey takıldı boru gibo birseymis beyinde biriken fazla sıvıyı bosaltacak ertesi gün tekrar dedi ki bu boru yukarida görünüyor tekrar dikisleri açıp asagiya alacağız lokal anestezi ile yapacağı ni söyledi . Ameliyat i narkozla oldu kalp hastası olduğu için çok korktuk. Odaya geldiğinde sanki narkoz almis gibi zor uyandi. Bize ayrıntılı aciklama yapmıyorlar. Dikisler den kan geldi 2 saatte durdurular. Bu ikinci kez dikişler i açmalar i tamamen doktorun hatasi bu doktoru mahkemeye vermeyi düşünüyorum cok korktum anlatamam bile bile durumu cok kötü oldu

Size avukatimin numarasini verebilirim kendisi sağlık hukukunda bayağı bilgili bir avukat ayrica ceza bosanma is hukuku alanlarinda da cok iyi

Back
X