onceki gunde konu acmistim muhendislikteyim hazirlik okudum 1. sinif 2. sinif derken suan alttan derslerim vardi 2.5 sene sonra mezun olacaktim yani. hayalim tm olmam hukuk okumakti ama babam sayisal olacaksin dedi oldum hacttepe istedim puanimda yetiyordu ama adanadan gitmek yok dediler 28 bin siralamayla cukurova elektrige girdim sirf onlar istedi diye....ama 3 senedir cehennem gibiydi meslegimide hic yapmak istemedim okulda akademisyen kalmak istiyordum. 7 aydir falan hukuk okusam ne kadar mutlu olurdum okulu biraksammi diye dusunup durdum. Okulumda bile hukuk fakultesinin onundeki kafelere gidiyordum ki muhendislikle hukugun yeri kampus icinde bile otobusle gidilen mesafede usenmedim bir sene gittim onlari izlemeye vs.... ogun actigim konuda sizlerdende cesaret aldim ve bugun sabah ciktim ygs seti aldim eve dondum annem cildirdi tabi bende ona lise dengi kpssye girecegim eylulde anne ygs konulari cikiyor o yuzden aldim dedim ne isin var sen ne diye okudun dedi durdu tartisirken dayanamadim yeter ya yeter ben sizin icin neler cekiyorum senin haberin bile yok kpss falan degil ben hukuk okuycam dedim ayilip bayildi sanki napmisim... teyzemleri amcami falan aradi adamlar islerinden cikip geldi annem yok bu kiz beni oldurecek demeler neler neler, en son bana sana hakkimi helal etmem sen o kitaplari goturup iade etmezsen o okulu birakirsan hukuk falan okumayacaksin 2 senen kaldi bitirde calis dedi cok agladim ne fayda, napacagimi sasmis haldeyim sizce suan ne yapmaliyim?