Cok tesekkur ederim sızede cok gecmiş olsun tez zamanda eskı saglınıza kavuşursunuz ınsallahBenim durumum farklı ama kalça ağrım olduğu için yazmak istedim. Ben bacak enfeksiyonu geçirdim, sol bacağımın üst kısmı çok fazla enfeksiyon kapmıştı kemiklerm kazındı, kaslarımın bir kısmı alındı. 2 ay kalça ağrım oldu, yan yatamadım. Doktor anlayamadı bile anlamsız bir ağrı dedi ağrımasına sebep yok, ben ameliyat olalı yaklaşık beş ay oldu şu an yürüteçle yürüyorum hala ama bacağım güçlendi. İki aydan sonra kalça ağrım olmadı fakat fizyoterapist bunun bir yıllık bir süreç olduğunu yürümek için acele etmemem gerektiğini söyledi. Annenize acil şifalar diliyorum.
Cok sukur 1yılın sonunda annem artık desteksiz yürüyor eskısı gıbı olmasada hafif aksaklıkta olsa artık yuruyor Allah mubarek aylarda herkesin şifasını verir inşallah hayırlı ramazanlarMerhaba annem 70 yasında seker hastası 6 ay once pfn cıvılı me yontemı ıle kalca femur kalca kırıgı amelıyatı oldu suan yurutecle yuruyor ama kemık boraz yavas kaynıyor yanlız bır sıkıntımız var annem sureklı kalcamda batma oluyor dıyor canıda yanıyor boylelıkle drbeye kontrolde soyluyoruz ama net cvp alamadık sadece kaynama yapmazsa ileride çiviler cıkarılıp platın taka bılırız dedi benim sorum bu amelıyatı olanlarda batma olayı oluyormu hıc ve yurutecsız tame men nezaman yuruyebılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?