Cevaplarınız ve güzel dilekleriniz, dualarınız için sonsuz teşekkür ederim. Kaderimizde bunu da yaşamak varmış. Babam konusuna gelince, evet keşke daha fazla destek olabilse.. Babam maalesef bu ciddi konunun maddi yönünü de fazlaca büyütüyor. Mesela, arabamız yok ve annemi kontrole götürürken taksi tutuyoruz. Evimiz Etimesgut'ta, yani merkeze oldukça uzağız. Taksi parası yaklaşık 40-45 tl tutuyor. Babam bir gün anneme taksi masraflı oluyor, artık dolmuşla gidelim demiş. Annem de buna çok üzülmüş.
Annemin ameliyat masraflarının tamamına yakınını ben ödedim, ki bundan da hiç yüksünmüyorum tabi ödeyeceğim. Babamın maddiyata ilişkin sitemleri sonrasında annem erkek kardeşime: "biz bu kızı okutmayıp da kocaya verseydik şimdi napıcaktık ? " dedi, içim acıdı.
Şimdilik akrabalar gelip gidiyorlar, baya yardımcı oldular. Konu komşu da sağolsun desteğini eksik etmedi. Ama sonuçta bunlar bir yere kadar, herkesin işi gücü, ailesi, kendi hayat gailesi var. O nedenle çok istiyorum ki ev işlerini yapacak birini bulayım, annem ev konusunu kafasına takmasın. Parası neyse ödeyeceğim, gerçi bu işin piyasasını pek bilmiyorum. Kardeşim birinden söz etti, yemek de yapacağı için aylık 600 tl istiyormuş. Konunun bu boyutuna dair yorum yapabileceklerin de kıymetli görüşlerini bekliyorum arkadaşlar.