- Konu Sahibi fedakarsevgili21
canım bende lisede kapanmayı çok istedim. dediğin gibi annem karşı çıktı benimde annem açık çünkü bence annesi ne bak kızına bak diyecekler diye kendilerine yediremiyolar bence. babam daha ılımlıydı yani diretsem kapanırdım ama o da ünivde sorun yaşamamdan çekindi . annemde oyle tabi. üniv de bilirsin ki fişleme olayları olabiliyo . benimde amfimde başı kapalı insanlar var çok az ama özellkle bayan hocalar uyarıyo 3 tane hoca uyardı onları ama he diyip geçtiler o dersten sonra bi daha görmediler zaten. sen dirayetli olduktan sonra bi sıkıntı olmaz hepsi hayatından memnun yaşıyolar. açık insanlalrla arkadaşlar haliyle bi nevi bende açık bi insanım.. sen sosyal bi insan olduktan sonra bişi olmaz ama dar görüşlü sözüm ona başıörtülülere örümcekkafalı diye bakanlar olabilir ama onlarla zaten muhattap olmazsın olur biter. ben şimdi hala kapanacak gücü kendimde bulamıyorum ... keşke lise de kanasaydım diyorum. şimdi hayatımı değiştirmek çok zoruma gidiyo. bence kapanacaksan ünive başlamadan kapan sonra şeytanın verdiği vesvesede çok oluyo işte.... ben şu an çok üzgünüm ama hala oldugum yerde sayıyorum of of. benim en büyük derdimde sevigiliminde karşı olması .. onun desteği olsa daha farklı olabilirdi.bende açsam bi konu olur
en büyük düşmanım nefsim tabi... kıyafetlerimi değiştirmek zoruma gidiyo. demem o ki şimdi kalbinin sesini dinle