Annem öğrendi bana bi akıl verin...:(

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
Çok saçma gelecek biliyorum ama annem instagram hesabımı öğrendi dün. Ben şehir dışında okuyorum. Üniversite ortamı falan derken sosyal medyaya vaya sardım. Yaşım 23 bu arada. Annem biraz tutucu bi kadın o yüzden facede istediğim gibi paylaşım yapamıyorum diye instagram açmıştım. Dün nasıl olduysa öğrenmiş kardeşime demiş sinirli değilmiş ama annem çok takıntılı benim hayatımı didiklemeyi çok sever. Bu huyu zaten omrumu yedi. Her neyse ben simdi ne yapmalıyım. Benim tanidigim annem normalde arayıp bi ton sayar sonra telefonu suratima kapar benle haftalarca konuşmaz ama bu sefer onu bile yapmadi. Kardeşime dün demiş artık ona hiçbişey demiyorum karışmıyorum sitem etmiş. Korkudan kapadım instayi. Bugün de gene kardeşime demiş ki ekurun kapatmış instagramini falan demiş. Çok moralim bozuk bana bi akıl verin...

Anneniz de nasıl takip ediyor sizi? Nerden biliyormuş açtığınızı kapadığınızı :)

Anneniz de nasıl takip ediyor sizi? Nerden biliyormuş açtığınızı kapadığınızı :)
Bi türlü anlamdık kardeşim bakiyomus teline instagram falan yok diyo program kurulu değil diyo ama nerden takip ediyo soylemiyomus

23 yaşındaki bi genç kızın hala ailesine bu kadar bağlı olduğuna inanamıyorum

Annenizin dini yönden mi tutucu, yoksa aman kızım bak fotonu alırlar kötü sitelere koyarlar diye mi istemiyor? İlk türlüyse bu benim hayatım anacım diyin. İkinciyse isminiz olmadan insta hesabı alın. Niye merve yıldırım yapıyorsunuz?

Annenizin dini yönden mi tutucu, yoksa aman kızım bak fotonu alırlar kötü sitelere koyarlar diye mi istemiyor? İlk türlüyse bu benim hayatım anacım diyin. İkinciyse isminiz olmadan insta hesabı alın. Niye merve yıldırım yapıyorsunuz?
İlk yönden tutucu. Ve o şekil konuşursam dünyayı bana zindan eder. Ne bileyim aklıma gelmedi isimsiz açmak bilemedim böyle olacağını

İlk yönden tutucu. Ve o şekil konuşursam dünyayı bana zindan eder. Ne bileyim aklıma gelmedi isimsiz açmak bilemedim böyle olacağını
Son sınıftasınız. Neredeyse ayaklarınızın üstünde duracak bir kadınsınız. Kendinize bu kadar müdahale ettirmeyin. Babanızla konussanız?

23 yaşındaki bir insanın sosyal medya hesapları da dahil vereceği her kararın sorumluluğu sadece kendisine aittir. Aksi halde siz, sizin adınıza tecrübeleri sizden daha çok insanların tasarladığı bir hayatı yaşamaktan öteye gidemezsiniz. Oysa hayat, tüm yanılma paylarıyla birlikte kendi seçimlerimizden ibaret olmalıdır.

Back
X