Annem... 😥

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.043
138
Anneme camasir almaya gittim bugun. Bir genc kiz ilgilendi benimle. Bir ara istedigim bedenden bulamayinca annesine seslendi. Annesi geldi. Oyle saglikliydi ki... Oyle imrendim ki o kiza... 😥

Kahroluyorum. Annemin hasta olusuna kahroluyorum. Isyan ediyorum onu benden alan hayata. Kabullenemiyorum hicbir seyi. Olmuyor, yapamiyorum.

Annem su an baska bir sehirde ve beni hic aramiyor. Aklina gelmiyorum cunku. Eskiden sabah aksam arayan ve o canli sesiyle hali hatrimi soran kadin icin bir hicim simdi. Aradigimda 3-5 cumleyi gecmiyor gorusmemiz.

Hayat neden bunu bana yapti? Neden? Neyim vardi ki sanki annemi cok gordu bana? Neden? 😥

Bir daha kimse beni onun gibi sevmeyecek.

Annem, canimin ici, her seyim... Neden bunu bana yaptin? 😥

Kaldiramayacagim ben...

Konunuz biraz eksik gibi anneniz hasta mo hastalıktan dolayı arayamıyor mu aranızdaki bağ mı koptu anlayamadım ama siz müsterih olun isyan etmeyin doğduğu gün annesiz kalanlar var anneden tek bir an meme emmeden o yüzden yine de şanslısınız tanıma dırsarı bulup bi şeyler paylaştığınız iki kelime de olsa sesini duyabildiğiniz için..

Gerçekten hasta mı, küslük mü var arada nedir hiç anlamadım. Ama size kendimden örnek vereyim. Babam yanımda vefat edeli yıllar oldu ve ben bir ergendim. Babam benim sızlayan tarafım yalnız kimsenin baba demesine burnumun direği sızlamaz ya da onlar ne şanslı demem babası olanlara. Ben kısa da olsa kendi babamı yaşadım ve o insanlar ben ve babam değiliz, biz biz olduğumuz için özeldik. Herkesin babası, evladı, annesi kendine özel ve biricik.

Bu konunun tesellisi yok benim için.
Annem en hassas noktam. :(

Sadece diyeceğim şu o hatırlamasa da sen hatırlıyorsun. Hatırlat.
Daha uzun sohbet et.
Anılarınızdan bahset.
Kendini bırakıp vazgeçme sakın.

Bu konunun tesellisi yok benim için.
Annem en hassas noktam. :KK43:

Sadece diyeceğim şu o hatırlamasa da sen hatırlıyorsun. Hatırlat.
Daha uzun sohbet et.
Anılarınızdan bahset.
Kendini bırakıp vazgeçme sakın.

Biraz once hirkasini kokladim. Bu kokudan mahrum olacagimi bilmek hucrelerimi kurutuyor.

Ne yapacagim ben? O beni onsuzluga yavas yavas alistirirken ben oluyorum.

Dayanamiyorum... 🥺

Konuyu güzelce anlatır mısın.Annen niye yanında değil?Küsmüsünüz?Biraz ayrıntı verseniz

Anneniz hastaysa Allah’ım şifa versin tez zamanda.Vefat ettiyse de Allah gani gani rahmet eylesin,tarifi yok.Küslük varsa da hiç uzatmadan şu saniye bitirin

Annesi alzheimer ama ağır hiçbir şeyi tam hatirlamyr. Konu sahibi de üzülüyor. Allah yardimciniz olsun konunuzu önceden de okumustm. Dua ediyorm ki rabbim size sabır versin annenize de şifa versin ama.lutfe. Byle demeyin neden siz derseniz olmaz :(

Ya ben size hiç kıyamıyorum gerçekten. Önceki konularınızı ve annenize ne kadar düşkün olduğunuzu da bildiğim için hissettikleriniz ile empati yapabiliyorum. Siz anneniz için bu süreçte elinizden geleni yaptınız, eminim daha da fazlası gelse yaparsınız ve yapacaksınız da. Fakat bu süreçte sizin de sağlıklı olmanız gerekiyor ki anneniz yardıma ihtiyaç duyduğu her an yanında güçlü bir şekilde durabileseniz. Belki psikolojik destek alabilirsiniz bu dönemde, kendinizi de ihmal etmeyin oldu mu?

Anne sevgisi çok başka hastalık durumunuzu anlayamam ama o sevgi her durumda insanın yanında içinde bence. Üzülmeyin demeyeceğim üzülüyorsunuz çünkü haklı olarak sadece daha sağlıklı düşünün ne güzel bir anneniz varmış ki size bu sevgiyi vermiş hayat bazen farklı yollara sokar insanı sizde o yollardasınız bize neler olacak bilmeden şuan yaşıyoruz umarım hayat hep iyi şeyler getirir artık

Summer kendini toparlamaya çalış. Ağır yaşananlar çok ağır ama kaldırabilecek güce eminim sahipsin ve sadece o gücü bulman gerek.
Kaldıramam dediğimiz, neleri kaldırıyoruz.
Kim bilir sen de hayatta kaldıramam dediğin neleri kaldırmışsındır.
O seni aramıyorsa sen onu her gün ara.
Kendini her gün bir şekilde hatırlat.

Kuzum artik kabullenmen lazim bu durumu , cok zor biliyorum ama en azindan hayatta nefes aliyor , bugunlerin de degerini bil , yanina hit gidebiliyorsan bol bol saril kokusunu icine cekecek , gun gelecek bunlari da yapamayacagiz hic birimiz

Annem kanserle mücadele ediyor bir süredir. İlk zamanlar ben de bunu çok düşündüm neden insanlar annesiyle alışveriş molasında kahve içerken ben annemle kemoterapi ünitesindeyim. Neden neden neden. Bunlar bitmiyor. Sonra çok yakın bir arkadaşımın annesi vefat etti aniden. Kalp krizi. O zaman şunu farkettim sıkıntılı durumlardan geçiyor olsak da annem yanımda. Elini tutabiliyorum kokusunu içime çekebiliyorum. Biliyorum zor. Çok zor. Ama anın kıymetini bilmekten ve böylesine sevgi duyduğunuz bir anneniz olduğu için şükretmekten başka yapılacak başka bi şey yok. Dilerim annenizin durumu iyiye gider. Bol bol vakit geçirin birlikte her ne olursa olsun. Zamanı farketmez hepimiz yaşayacağız bunları bi gün. Önemli olan güzel anılar biriktirmek pişman olmamak.

Back
X