- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
Anneme camasir almaya gittim bugun. Bir genc kiz ilgilendi benimle. Bir ara istedigim bedenden bulamayinca annesine seslendi. Annesi geldi. Oyle saglikliydi ki... Oyle imrendim ki o kiza... 
Kahroluyorum. Annemin hasta olusuna kahroluyorum. Isyan ediyorum onu benden alan hayata. Kabullenemiyorum hicbir seyi. Olmuyor, yapamiyorum.
Annem su an baska bir sehirde ve beni hic aramiyor. Aklina gelmiyorum cunku. Eskiden sabah aksam arayan ve o canli sesiyle hali hatrimi soran kadin icin bir hicim simdi. Aradigimda 3-5 cumleyi gecmiyor gorusmemiz.
Hayat neden bunu bana yapti? Neden? Neyim vardi ki sanki annemi cok gordu bana? Neden?
Bir daha kimse beni onun gibi sevmeyecek.
Annem, canimin ici, her seyim... Neden bunu bana yaptin?
Kaldiramayacagim ben...

Kahroluyorum. Annemin hasta olusuna kahroluyorum. Isyan ediyorum onu benden alan hayata. Kabullenemiyorum hicbir seyi. Olmuyor, yapamiyorum.
Annem su an baska bir sehirde ve beni hic aramiyor. Aklina gelmiyorum cunku. Eskiden sabah aksam arayan ve o canli sesiyle hali hatrimi soran kadin icin bir hicim simdi. Aradigimda 3-5 cumleyi gecmiyor gorusmemiz.
Hayat neden bunu bana yapti? Neden? Neyim vardi ki sanki annemi cok gordu bana? Neden?

Bir daha kimse beni onun gibi sevmeyecek.
Annem, canimin ici, her seyim... Neden bunu bana yaptin?

Kaldiramayacagim ben...