Annem sayesinde nasıl bir anne olmamam gerektiğini öğrendim

ay anlatmayın. ağlıyorum ben okurken. bunları yapan bir insan olamaz, kaldı ki bir anne. kendi öz çocuğunu nasıl döver böyle öldüresiye. nasıl ağlatarak uyutur yavrusunu.
"o senin annen sonuçta" lafını hiiiiç sevmem. sonuçta değil ki en başında anne o. o anne olduğunu bilecek. sokakta gördüğüm çocuk düşünce içim gidiyor benim. soğuk kalın, anlatın ona size neler yaşattığını. kimse yaptığının vicdan azabını çekmeden yaşamasın. öyle rahatlık olmaz.
eminim çok iyi bir annesiniz. Allah evladınızı bağışlasın.
ve not kendi evladına acımayan, üzülmeyen bir kadın, bir anne kimsenin gözünün yaşına bakmaz. iyi bir insan filan da değildir.

ay anlatmayın. ağlıyorum ben okurken. bunları yapan bir insan olamaz, kaldı ki bir anne. kendi öz çocuğunu nasıl döver böyle öldüresiye. nasıl ağlatarak uyutur yavrusunu.
"o senin annen sonuçta" lafını hiiiiç sevmem. sonuçta değil ki en başında anne o. o anne olduğunu bilecek. sokakta gördüğüm çocuk düşünce içim gidiyor benim. soğuk kalın, anlatın ona size neler yaşattığını. kimse yaptığının vicdan azabını çekmeden yaşamasın. öyle rahatlık olmaz.
ve not kendi evladına acımayan, üzülmeyen bir kadın, bir anne kimsenin gözünün yaşına bakmaz. iyi bir insan filan da değildir.

Acı ama gerçek maalesef o da bir anneymis zamanında. Ben hatırladıkça kendime yani o küçük kıza aciyorum üzülüyorum. Bende isterdim anne kokusuyla büyümeyi bir yerim acidiginda koşup anneme sarılmayı. Ama canım acımasın diye annemden kaciyodum ben..

bende sizin gibi düşünüyorum
inşallah bir bebeğim olursa ilerde

Ah keske sadece cocuklugum calinsaydi gencligim hayallerim herseyimi caldi annem hep horlandim asagilandim yedigim ictigim bile laf oldu hala kiskanir 2. Evi aldik diye bende sogugum hep nasil isinayim hala ayni Allah islah etsin rabbim iyi bi es verdi mukafat olarak sukurki herseyim bol bende iyi anne olmak istiyrm ins. Eger simdi iyiyse annen bosver unut gecmisi babaninn aldatmasi ile o anlari yasatmistir sana yani gencligin de destekse sana ve suanda pismansa unut iyi davran annene keske siginabilecegimiz annemiz olsaydi

müge anlının bi lafı var ANNEDİR YAPMAZ demeyin ne kadarda haklı

Bende aynı durumdayım hala evlenmedim çocuğumda yok evet ama nasıl anne olunmaz malesef öğrendim ne yaptıysa tersini yapmam gerektiğini

Back
X