Haklisin sabir diyorum zaten kurban oldugum allah cok aci cekiyorum oyle bir aciki guluyorum ama icin kan agliyor yinede cok sukur insallah sonrasi guzel olur...uzulmemej olmu yu ama oluyorumSabır canım imtihan cennet kuşun olmuş her şerde var bir hayır asla unutma üzme kendini buda senin imtihanın sakın isyan etme sakın ol Allah buyuk gerçekten Rabbım hersey çok güzel veriyor sabır sadece sabir. Cok zor ama sabır canım
Sabır can sabırHaklisin sabir diyorum zaten kurban oldugum allah cok aci cekiyorum oyle bir aciki guluyorum ama icin kan agliyor yinede cok sukur insallah sonrasi guzel olur...uzulmemej olmu yu ama oluyorum
Insallah o sabir gelir rabbime kurban olayim artik sabrimi versinSabır can sabır
Ya ben kurban olurum sana deme öyle içim gitti olavak tekrar bak gör oda cennet kusunuz olduInsallah o sabir gelir rabbime kurban olayim artik sabrimi versin
Insallah rabbim tekrar nasip eder insallah acimi hafifletirYa ben kurban olurum sana deme öyle içim gitti olavak tekrar bak gör oda cennet kusunuz oldu
Inslalah canım ınslalah hersey guzel olacak bak gör Rabbım nasıl güzel şeyler vercenInsallah rabbim tekrar nasip eder insallah acimi hafifletir
Amin insallah...Inslalah canım ınslalah hersey guzel olacak bak gör Rabbım nasıl güzel şeyler vercen
Insallah guzel olur sonu bitmiyecek minicik savunmasiz yavrumun acisi gözleri bile acmadi goreyim ama cok sukur insallah sonu guzel olur....o acıyı çok iyi biliyorum 10 tane daha çocuğum olsa onun acısı aynı yerde kalıcak. Aklına geldikçe ağlıyosun elinde olmadan hamile görmek bile içini sızlatıyo o kadar hassas oluyosun ki hamilelere karşı bu hiç geçmiyo çok üzgünüm 1 buçuk yıl oldu ilk kaybımdan bu yana o günki acım nasılsa bugün de öyle sabır dedim Rabiimin bi bildiği vardır dedim de aklımı kaybetmeden geldim bugünlere ama yılmadım sen de yılma bugünler yerini güzel günlere elbet bi gün bırakıcak
inşallah öyle olucak dualarım seninleInsallah guzel olur sonu bitmiyecek minicik savunmasiz yavrumun acisi gözleri bile acmadi goreyim ama cok sukur insallah sonu guzel olur....
Cok tsk ederim rabbim seninde acini hafifletsin sen bebegini neden kaybedive simdi çocuğun varmiinşallah öyle olucak dualarım seninle
tedavi görüyorum hamile kalamadım ilk kürtajdan sonra klomenle kaldım şimdi tedaviye devam polikistik over olduğumu öğrendimCok tsk ederim rabbim seninde acini hafifletsin sen bebegini neden kaybedive simdi çocuğun varmi
Cok uzuldum ya rabbim yerini doldursun insallah sana en iyisini en guzelini nasio eder her iste bir hayir vardirtedavi görüyorum hamile kalamadım ilk kürtajdan sonra klomenle kaldım şimdi tedaviye devam polikistik over olduğumu öğrendim
biri 2 buçuk aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum diğer 1 buçuk aylıkken düştü
inşallah isteyen herkese nasip olsun içinde de bize :)Cok uzuldum ya rabbim yerini doldursun insallah sana en iyisini en guzelini nasio eder her iste bir hayir vardir
Amininşallah isteyen herkese nasip olsun içinde de bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?