Annem seni coook ozledim

Tas65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
307
162
53
33
Esimin kuzeni dogum yapti benden normal de bir ay sonra dogum yapacakti ama benim kuzum birakti beni bugun onu gormeye gittim bebegi yanindaydi ve emziriyordu o ara kimse yokken ben bebegi verdim emzirsin diye onu kucagima alirken kokusunu icime cekmek istedim sanki orda Muhammedim vardi gibi bi an cok kotu oldum koklayamadim sadece baktim icimde firtinalar koptu o cennet kokusunu alamadim yine agliyorum kuzum yine yine yine biktim usandim aglamak ama agliyorum seni ozluyorum kokunu merak ediyorum o hastaneden bos ciktigim gunu asla unutamam hic kimse unutturamaz annem kuzum cennet kokulu yavrum ahhh keske bir kez sesini duysaydim kulagimda sesin olsaydı su lanet olasi yataga girdigimde butun o yasadigim seyler geliyor aci cekiyirum yarabbim herksin evladini onlara bagisla olmayanlara kaybedenlerede nasip et bu guzel ramazan gecelerinde....

Sabır canım imtihan cennet kuşun olmuş her şerde var bir hayır asla unutma üzme kendini buda senin imtihanın sakın isyan etme sakın ol Allah buyuk gerçekten Rabbım hersey çok güzel veriyor sabır sadece sabir. Cok zor ama sabır canım

Haklisin sabir diyorum zaten kurban oldugum allah cok aci cekiyorum oyle bir aciki guluyorum ama icin kan agliyor yinede cok sukur insallah sonrasi guzel olur...uzulmemej olmu yu ama oluyorum

Haklisin sabir diyorum zaten kurban oldugum allah cok aci cekiyorum oyle bir aciki guluyorum ama icin kan agliyor yinede cok sukur insallah sonrasi guzel olur...uzulmemej olmu yu ama oluyorum
Sabır can sabır

Insallah o sabir gelir rabbime kurban olayim artik sabrimi versin
Ya ben kurban olurum sana deme öyle içim gitti olavak tekrar bak gör oda cennet kusunuz oldu

Insallah rabbim tekrar nasip eder insallah acimi hafifletir
Inslalah canım ınslalah hersey guzel olacak bak gör Rabbım nasıl güzel şeyler vercen

o acıyı çok iyi biliyorum 10 tane daha çocuğum olsa onun acısı aynı yerde kalıcak. Aklına geldikçe ağlıyosun elinde olmadan hamile görmek bile içini sızlatıyo o kadar hassas oluyosun ki hamilelere karşı bu hiç geçmiyo çok üzgünüm 1 buçuk yıl oldu ilk kaybımdan bu yana o günki acım nasılsa bugün de öyle sabır dedim Rabiimin bi bildiği vardır dedim de aklımı kaybetmeden geldim bugünlere ama yılmadım sen de yılma bugünler yerini güzel günlere elbet bi gün bırakıcak

Insallah guzel olur sonu bitmiyecek minicik savunmasiz yavrumun acisi gözleri bile acmadi goreyim ama cok sukur insallah sonu guzel olur....

Cok tsk ederim rabbim seninde acini hafifletsin sen bebegini neden kaybedive simdi çocuğun varmi
tedavi görüyorum hamile kalamadım ilk kürtajdan sonra klomenle kaldım şimdi tedaviye devam polikistik over olduğumu öğrendim
biri 2 buçuk aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum diğer 1 buçuk aylıkken düştü

Cok uzuldum ya rabbim yerini doldursun insallah sana en iyisini en guzelini nasio eder her iste bir hayir vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…