Annem sevgilimi öğrendi yardım edin :(

Sewda1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
4
3
1
29
16 yaşındayım dün gece her kes uyuduğunda saat 12 de sevgilim aradı bende duymazlar diye açtım bi 40 dakka konuştuk felan şarkı söylüyordum ona annem kapıyı çaldı dedi yarım saatir seni dinliyomkimle konuşuyon yaşın kaç öyle konuşuyon git numarayı sil de bidaha konuşmiyalım sonra sabah oldu annem yüzüme bakmıyo biraz sert davranıyor telefonla fazla uğraşamıyom bu olayı sevgilime anlatığımdaysa sadece hmm demişti çok kırıldım çok mutsuzum yardım edin lütfen

Kızım işin yok mu senın sevgılı edınsın ? Gıt ders çalış ya lütfen erkek ten fayda olmaz . Ben sen yastayken yüksek not alma derdındeydım cok özlüyorum cok kuymetını bil ve bırak Ada'm ı

Bana gençliğini lise yıllarımı tekrar verseler keşke :( cok özlüyorum 27 de evlendım gene de erken bana göre kardeşim yapma Allah aşkına heves ettin anlıyorum bırak onu şimdi ve eminim senle vakıt gecırıyor sevdıgınden degıl . Cok pişman olursun devam edersen . Git gez eğlen derslerine çalış ne bilim HAYATINA bak erkeklerle ugrasma emın ol iyi seyler düşünmezler Hakkı'nda daha cok küçüksün benım yegenımde snele yaşıt ama doktor olmak ıcın çalışıyor

16 yaşındasin daha sevgilin kac yaşında ??
Sevgilinin hmm haricinde ne demesini beklerdin ki
Annenin surat asmasi normal daha çok küçük sün.
Bide şarkı mı söylüyor dun :))

Şuan sevgili derdinde olmaman gerekir
Daha önemli sorumlulukların olmalı canım
Derslerini düşünsen daha iyi olur senin için
Çünkü hayat zor ve sen daha küçüksün

Yas 16 hata yapmaya ne kadar meyillisin. Derslerine odaklan desekte ne kadar etkili olur. Annen hakli keske anneni dinlesen.

Ya 16 yaşında sevgili olabilir çok masum bence bu yaşlarda böyle tatlı telaşlar.

Çocuğun tepkisine gelirsek ne diyebilir ki?
Elinden zaten bir şey gelmez.

Konu dışı yorum yapıp gidiyorum.
16 yaşındasınız sanıyorum öğrencisiniz. Çok gençsiniz. Yazım kurallarına dikkat edin olur mu? Çok hatalı yazmışsınız.

• Beğen
Reactions: KV_
Allahım sen kızımı koru.akıl fikir ver.valla çocuğum doğmadan korkuyorum böyle konular okuyunca.ya sen daha çocuksun ne sevgilisi Allah aşkına..

Back
X